Martik 29.09.2006 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ew-ka - a mnie urzekł Twój zlewozmywak Napisz koniecznie prosze jakiej firmy i czy bardzo drogi.... mi się ostatnio zamarzył taki właśnie konglomeracik.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 29.09.2006 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A mnie sie baaardzo nie podoba gniazdko elektryczne w tak bliskim sasiedztwie zlewu u Ew-ki.I na dodatek nie ma zadnej klapki. tak ???? a po co klapka ? gniazdko jest w wystarczającej odległości od zlewu ,z ktorego korzystam w odpowiedni sposób ...nie rozlewam wody i nie pryskam nią po ścianach .... Ew-ka - a mnie urzekł Twój zlewozmywak Napisz koniecznie prosze jakiej firmy i czy bardzo drogi.... mi się ostatnio zamarzył taki właśnie konglomeracik.... był drogi i nie wiem czy jest wart tej ceny aby był czysty muszę dość często zalewać go jakimiś detergentami np.Meglio...ten środek jest super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martik 29.09.2006 11:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 hmmmm no to chyba sobie podziękuję i kupię jakiś tańszy.... juz wystarczająco się szarpie na łazienkę.... kuchnię nieco zbastuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 01.10.2006 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A mnie sie baaardzo nie podoba gniazdko elektryczne w tak bliskim sasiedztwie zlewu u Ew-ki.I na dodatek nie ma zadnej klapki. Ja w obecnej kuchni mam gniazdko tez tak blisko zlewu i jest to bardzo praktyczne, gdy miksuje smietane, ciasto na nalesniki i wszystko co pryska to akladam miske do zlewu i w nim miksuje aby jak najmniej sie rozpryskiwalo i gdybym nie miala gniazdka przy zlewie to musiaqlabym korzystac z przedluzacza, bo moj robot ma bardzo krotki kabel. W nowym domku obowiazkowo musi byc w kuchni gniazdko przy zlewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 01.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 A mnie dywanik przy zlewie wcale nie razi. Uważam, że nadaje domowy klimat. Dopiero dzisiaj dowiedziałam się, po co są takie dywaniki i jeśli łatwiej dzięki niemu utrzymać czystość w kuchni to sobie taki zafunduję Tym bardziej, że mam płytki brrrrrr.. okropne do mycia, wlaściwie tylko proszkiem i szczotką można je szorować, bo po każdej ściereczce zostają włókienka powbijane w szorstkie płytki. Ta podłoga mnie wykończy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 01.10.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2006 kuleczka , moge pozyczyc mlot pneumatyczny jak masz problem z plytkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Na razie jeszcze daję radę, ale zapamiętam propozycję Kupiłam impregnat do takich "trudnych" płytek....zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ew-ka 02.10.2006 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 A mnie dywanik przy zlewie wcale nie razi. Uważam, że nadaje domowy klimat. Dopiero dzisiaj dowiedziałam się, po co są takie dywaniki i jeśli łatwiej dzięki niemu utrzymać czystość w kuchni to sobie taki zafunduję takie dywaniki są ł też atwe w utrzymaniu czystości .....można je wyprać w pralce i są ...jak nowe mam tez takie w łazienkach ......nie cierpię jak funkcję dywanika przejmuje ręcznik ,a z takimi praktykami też się spotkałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alma_ 03.10.2006 12:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2006 My też kupilismy gres polerowany z zamiarem zamontowania go w kuchni o holu wejściowym, duże płytki (50x50), ecru z delikatnym marmurkowym wzorem. Gotujemy od święta, więc względy praktyczne były na drugim planie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 04.10.2006 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2006 mam i ja http://img145.imagevenue.com/loc433/th_96710_P1010879_122_433lo.JPGhttp://img132.imagevenue.com/loc394/th_96714_P1010878_122_394lo.JPGhttp://img128.imagevenue.com/loc458/th_96719_P1010875_122_458lo.JPGhttp://img144.imagevenue.com/loc588/th_96723_P1010876_122_588lo.JPG http://img142.imagevenue.com/loc553/th_96728_P1010877_122_553lo.JPG http://img19.imagevenue.com/loc455/th_97175_P1010874_122_455lo.JPG Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 05.10.2006 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2006 A mnie dywanik przy zlewie wcale nie razi. Uważam, że nadaje domowy klimat. Dopiero dzisiaj dowiedziałam się, po co są takie dywaniki i jeśli łatwiej dzięki niemu utrzymać czystość w kuchni to sobie taki zafunduję takie dywaniki są ł też atwe w utrzymaniu czystości .....można je wyprać w pralce i są ...jak nowe mam tez takie w łazienkach ......nie cierpię jak funkcję dywanika przejmuje ręcznik ,a z takimi praktykami też się spotkałam W łazience to już dywanik mam ale w kuchni dopiero położę. Mam nadzieję, że nie będę musiała już tak często szorować tej upiornej podłogi Co do ręczników na podłodze, mam podobne zdanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Calta 06.10.2006 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zgudi, Twoja kuchnia jest przepiękna! Bardzo mi się podoba. Jaki masz sprzęt AGD, szczególnie chodzi mi o lodówkę i okap. Z czego są blaty? Możesz wkleić jeszcze jakieś zdjęcia? Dzięki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zgudi 06.10.2006 23:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Zgudi, Twoja kuchnia jest przepiękna! Bardzo mi się podoba. Jaki masz sprzęt AGD, szczególnie chodzi mi o lodówkę i okap. Z czego są blaty? Możesz wkleić jeszcze jakieś zdjęcia? Dzięki.[/quote dzieki ale jeszcze nie skończona w pełni ... sprzęt do zabudowy bosch i siemens konkretnie--- lodówka siemens płyta siemens piekarnik siemens zmywarka i okap bosch fronty drzwi i szuflad -fornir blat -płyta matowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Calta 07.10.2006 04:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Zgudi, kuchnia nie wygląda na niedokończoną, jest śliczna, czekam z niecierpliwością na kolejne zdjęcia, gdybvś był tak miły na priv[email protected]Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 07.10.2006 06:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Najpierw zgodnie z zaleceniami płyn do usuwania wosku tip firmy SOPRO a na to impregnat tej samej firmy. Nie polecam płynu - w moim odczuciu (to chbya najlepsze słowo) to zwykła benzyna, które zostawia smugi na gresie, jesli nie jest dobrze wypolerowana. Myslę sobie, że najlepiej umyć go np Cifem i dopiero potem zaimpregonować. Płyn do czyszczenia SOPRO to chyba strata pieniędzy (jest dość drogi) Do usuwania wosku z gresu polerowanego NAJLEPSZYM środkiem jest cytrynowy proszek do szorowania marki Tesco - już kiedyś, gdzieś o tym pisałam. Kto wypróbował ten się nie zawiódł . Ja też mam taki gres w kuchni i na całym parterze oprócz salonu - jak dotąd nie stwiedziłam żeby był śliski: http://naszdomek.photosite.com/~photos/tn/3614_348.ts1150290618000.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 10.10.2006 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 Hej Jak Ci się sprawdza zlew narożny? Też mam taki w planie i zastanawiam się czy był to dobry pomysł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 10.10.2006 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2006 ja napewno drugi raz nie kupiewlasnie ze wzgledow o ktorych piszesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikita 11.10.2006 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 ja napewno drugi raz nie kupie wlasnie ze wzgledow o ktorych piszesz Ale czego? Narożnego zlewu, czy płytek gresowych? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mkkafe 11.10.2006 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 heh, watek dotyczy polerow nie czytalam calego watku, nie wiedzialam ze dyskusja przerodzila sie na temat naroznych zlewow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
NUTKA 11.10.2006 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2006 Sonika! Powiedz prosze jakiej firmy jest Twoja przesliczna kuchnia? Nie wiem czy dobrze dostrzegam, czy ta kuchnia jest w kolorze ecru i czy ma szafki o wysokim polysku? Jest dokladnie taka jaka mi sie marzy, choc przyznam, ze wysnioną jest biała. I co z gornymi szafkami, celowo nie byly montowane? Moze dolaczyc zdjecia z innej perspektywy?! Wlasnie to mi sie marzy w kuchni: gres polerowany + szafki o wysokim polysku Ja też mam taki gres w kuchni i na całym parterze oprócz salonu - jak dotąd nie stwiedziłam żeby był śliski: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts