Beata i Rafał 08.07.2009 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Już ją kupiłam oczekuje na montaż też miałam te wątpliwości ale są umywalki jeszcze płytsze od niej a ona jest ładnie wyprofilowana i od skrajnych krawędzi ku syfonowi się pogłębia. Myślę, że ta umywalka będzie ozdobą mojej łazienki może już w piątek. Jak co to w dzienniku pojawią się zdjęcia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dzabij 08.07.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2009 Mam tą umywalkę w wersji wpuszczanej w blat, w sumie nieistotne bo profil wgłębienia wygląda na identyczny. Nie mam jakichkolwiek problemów z myciem rąk czy zębów (wodę do płukania pobieram bezpośrednio z kranu, z pominięciem kubka ), generalnie polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JM24 14.07.2009 07:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 mam pytanie o umywalki i sedes meridian. Jaka jakośc i czy polecasz, dziwi mnie też ze nigdzie nie moge zobaczyć jej w sklepie.Zależy mi na szybkiej odpowiedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaksie 14.07.2009 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Ja niestety musiałam zamówić umywalkę w ciemno i jestem trochę rozczarnowana, na zdjęciu wydawała się inna, bardziej smukła, cieńsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 14.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2009 Jezeli chodzi o spłukiwanie miski to uwaga ogólna: miski tanie lepiej spłukuja niż drogie. Dla tego że tanie sa z tzw "profilem otwartym a drogiw z profilem zamkniętym. A jak w tej klasyfikacji plasuje się muszla podwieszana Hall?? Użytkownicy napiszcie proszę .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majka333 06.10.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Witam!Czy ktoś ma miskę wiszącą i bidet roca nexo? Możecie wkleić zdjęcia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 06.10.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2009 Nie wiem czy są tam zdjęcia, ale jest to wątek o produktach tej firmy: http://forum.muratordom.pl/roca-wyposazenie-lazienek-pytajcie,t90529.htm?highlight=roca%20nexo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonia2003 07.10.2009 06:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 ja mam toaletę wiszącą. Zdjęcie możesz zobaczyć na moim blogu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 26.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Stycznia 2010 ... chciałbym ja zobaczyc na żywo, ale w sklepach nie moge trafićMoze ma ktos taką?pozdGospie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 01.02.2010 12:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 podbijam wątek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alesx 01.02.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 własnie mi taką dziś przywieźli do domu:)(pierwszy raz ją zobaczyłam jak znalazła się w mojej przyszłej łazience;))) Generalnie wygląda całkiem fajnie i jak tylko się zamontuje (2-3 tygodnie) to obiecuję wstawić zdjęcie.pzodr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 01.02.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2010 ok, to czekamale zamówiłaś tą mniejszą 48cm głębokosci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
stefula 03.02.2010 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 widziałam ten model w TTW Opex na Al. jerozolimskich, właśnie compacto, w sklepie na parterze, zaraz przy wejściu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gospie 03.02.2010 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2010 ...tylko mi do Warszawy troche daleko bo jestem z Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martita66 16.02.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Witam, Mam pytanie odnośnie umywalki DIVERTA wpuszczanej w blat jaką baterię do niej proponujecie? pomóżcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mamanatki 28.02.2010 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Ja do Diverty kupiłam Kludi Zenta - jeszcze zdjęciami się nie pochwalę bo nie zamontowane bo... obydwie Diverty nadają się do reklamacji. Ich powierzchnia jest nierówna co widać dobrze przy zapalonym świetle a na dodatek są całe "podziobane" Jakby je w jakimś brudnym garażu robili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MARIQ 28.02.2010 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 A ja mam takie oto pytanie, powiedz mi proszę czym się różnią wanny a dokładniej Duravit Starck która kosztuje ok 2500 od takiej wanny firmy Koł0o za 800 z k ;/ bo różnioca w cenie masakryczna, wiem że nie chodzi o produkt Rocca ale zapewne bedziesz wiedział Jako sprzedawca co byś wybrał Duravit czy Koło pozdrawiam gorąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 07.03.2010 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 Witam. Jak w tytule.Bardzo mi sie podoba-ale wszyscy znajomi odradzaja, że to na pewno ciężkie w użytkowaniu ,mocno się chlapie dookoła. Drugi problem to bateria do tego cuda.Projektant zaproponował Roca Kendo -ale dla mnie ta bateria nie dość ,ze okropna to jeszcze totalnie droga . Podobno do tego typu umywalek trudno znaleźć coś sensownego Może ktoś ma i zaproponuje coś innego? Mnie podobają się takie z półokragłą wylewką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monah 07.03.2010 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 nie chlapie się prawie wcale, bo głęboka jest. a z bateriami wysokimi faktycznie problem, bo albo drogie jak jasna cholera, albo dziwaczne - albo jedno i drugie, jak Roca Kendo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewadora 07.03.2010 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Marca 2010 A masz coś takiego ? znaczy się ładną baterie z długa wylewką i kurkami na odpowiednim poziomie ?( kurcze - do tej pory nie wiedziałam,ze to takie wazne ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts