Mały 28.09.2006 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Miriam!? To Ty?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Masz racje to nie te fale .ale wytłumacz jak mam to przetłumaczyć? Dobrze, że nie jak "why duck?" .Dobrze ,że nie jak "dlaczego kaczka"?Nie kumam.Dlaczego uważam ,jak uwazam to dlatego ,że gadasz jak kobita. "why duck?" to napis, który pojawił się na transparencie w czasie demonstracji przeciwko ekipie rządzącej. Taka gra słów. Czytając brzmi: "łajdak". P.S. A jak gada kobita? Że niby bez sensu? to ty powiedziałos. Sorki ale nie widzialem tego transparentu.Gra słów...zapamietam to przydatne określenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 28.09.2006 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Miriam!? To Ty?! Tylko cicho sza - bo jak się żona dowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 Zarcik ...w ostateczności powiem ,że jestes brzydka jak brzydkie kaczę. tak możemy ,żartować?ale to nie temat tego watku. Dobrze, że nie jak "why duck?" P.S. Dlaczego uważasz, że jestem dzieczynką? I skąd wiesz, że jestem brzydka? Miriam!? To Ty?! Tylko cicho sza - bo jak się żona dowie Ups sorki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 28.09.2006 19:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 znowu pierdoły i nic konkretnego.To temat watku? Mały i Ja14 czy wy macie jakieś problemy? Na psycho 24 jest fajny watek w którym bierzecie czynny udział a tu pogaduchów nima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 28.09.2006 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2006 znowu pierdoły i nic konkretnego.To temat watku? Mały i Ja14 czy wy macie jakieś problemy? Na psycho 24 jest fajny watek w którym bierzecie czynny udział a tu pogaduchów nima. No dooobra... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ja14 29.09.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A ja myślałem, że to jest wątek do robienia sobie jaj. NS - naprawdę myślisz, że ktoś tu będzie kogoś typował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
smutna lidka 29.09.2006 06:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ja bym miała za duzo do wpisywania mogłabym jeszcze kogoś niesprawiedliwie pominąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
selimm 29.09.2006 07:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 no dobra...to ja typuje siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2006 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 no dobra...to ja typuje siebie Selimm... no wiesz różnie z Tobą bywa Ale za ten tekst bodajże w Wymianie doświadczeń w temacie o żyłach wodnych "chrobok burcy w trowie" to typuję Cię na naibardziej cięto-żartobliwy język forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
niktspecjalny 29.09.2006 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 A ja myślałem, że to jest wątek do robienia sobie jaj. NS - naprawdę myślisz, że ktoś tu będzie kogoś typował? Rób se jaja i nie musisz typować nikogo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts