Dwa Baty Dla Ciebie 29.09.2006 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Co jest waszą Achillesową piętą? A może strzelił sobie ktoś z was w stopę? Piszcie o waszych słabościach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ddoommiinniikk 29.09.2006 16:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przepraszam,że nie w temacie, ale ten nick jest lepszy niż ten wątek. A jakbym wyznał moje słabości, to pewnie dostałbym dwa baty za karę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.09.2006 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przepraszam,że nie w temacie, ale ten nick jest lepszy niż ten wątek. hyy... mi sie skojarzylo (nie wiem moze mialo sie kojarzyc? ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darek79 29.09.2006 16:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie piję, nie palę. choduję żółwie to są moje słabości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwa Baty Dla Ciebie 29.09.2006 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przepraszam,że nie w temacie, ale ten nick jest lepszy niż ten wątek. hyy... mi sie skojarzylo (nie wiem moze mialo sie kojarzyc? ) Pomyliłem się przy rejestracji. Miały być Dwa Kwiaty .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 29.09.2006 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przepraszam,że nie w temacie, ale ten nick jest lepszy niż ten wątek. hyy... mi sie skojarzylo (nie wiem moze mialo sie kojarzyc? ) Pomyliłem się przy rejestracji. Miały być Dwa Kwiaty .... aha... no wiesz wlasciwie...zadna roznica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwa Baty Dla Ciebie 29.09.2006 17:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Przepraszam,że nie w temacie, ale ten nick jest lepszy niż ten wątek. hyy... mi sie skojarzylo (nie wiem moze mialo sie kojarzyc? ) Pomyliłem się przy rejestracji. Miały być Dwa Kwiaty .... aha... no wiesz wlasciwie...zadna roznica Pewnie , że żadna , myślałem o różach z kolcami .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Heath 29.09.2006 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Ja tam wolę na 1 bat... onik skoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 29.09.2006 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jem słodycze w ogromnych ilosciach. No i codziennie Żywiec - ale tylko jeden Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.09.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 jabko, to teraz już wiem skąd te problemy z Lewisami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 29.09.2006 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 Jak już pójdę na imprezkę, to nie mam fstydu i dobrze się bawię I lubię dobre winko i tańczyć uwielbiam bez umiaru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwa Baty Dla Ciebie 29.09.2006 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 ... tańczyć uwielbiam bez umiaru Pewnie dlatego , że tak ciągle na tej skakance podskakujesz. Namów jabko , niech spali troche kalorii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dwa Baty Dla Ciebie 29.09.2006 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 nie piję, nie palę. choduję żółwie to są moje słabości. Pewnie nie pijesz i nie palisz , żeby do końca być ze swoimi żółwiami. Chyba sprawię sobie żółwia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.09.2006 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2006 a ja jestem nieszczęśliwa, bo nie mam żadnych słabości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 02.10.2006 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 a ja jestem nieszczęśliwa, bo nie mam żadnych słabości Poza jedną : jesteś chorobliwie skromna :) Ad rem: piję, palę, używam ( co prawda tylko z własnym mężem - dla mnie wystarczy, ale dla niektórych to za mało), bawię się do białego świtu, a potem mam kaca i na tym kacu przychodzę do roboty i cierpię... i zdecydowanie zbyt łatwo się zaprzyjaźniam ...:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kroyena 02.10.2006 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 kolana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 02.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 kolana Co kolana lumbago czy reumatyzm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 02.10.2006 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2006 Ad rem: piję, palę, używam ( co prawda tylko z własnym mężem - dla mnie wystarczy, ale dla niektórych to za mało), bawię się do białego świtu, a potem mam kaca i na tym kacu przychodzę do roboty i cierpię... i zdecydowanie zbyt łatwo się zaprzyjaźniam ...:) o kurde ... IDEAŁ ... no po prostu IDEAŁ ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts