Margoth1719503976 01.06.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zacznę od czegoś nie na temat: moja teściowa kupę czasu suszyła głowę teściowi, żeby kupił jej zmywarkę. Podpuszczała mnie, moją mamę, moje dzieci, żebyśmy się za nią wstawili w sprawie kupna zmywarki. W końcu teść pękł i w kuchni stanęła piękna, bielusieńka zmywarka. I co? Teściowa stwierdzila, że nie będzie w niej myć naczyń, bo za dużo prądu żre! A teraz na temat: pomyślałeś, że może kiedyś rodzina Ci się powiększy i będziesz miał dodatkowo do mycia talerzyki, kubeczki, miseczki, podstawki, sztućce itp.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DZIDZIAK 01.06.2009 08:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Koniecznie kupcie zmywarke. Moj maz mial podobne podejscie co Ty, tez mowil po co nam zmywarka jestesmy tylko we 2 i jeszcze mi obiecal ze sam bedzie zmywal. I ja glupia uwierzylam i to byl najwiekszy moj blad!! Do nowego domu napewno kupimy zmywarke!! Nawet przy 2 osobach jest mnostwo rzeczy do zmywania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 01.06.2009 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Zacznę od czegoś nie na temat: moja teściowa kupę czasu suszyła głowę teściowi, żeby kupił jej zmywarkę. Podpuszczała mnie, moją mamę, moje dzieci, żebyśmy się za nią wstawili w sprawie kupna zmywarki. W końcu teść pękł i w kuchni stanęła piękna, bielusieńka zmywarka. I co? Teściowa stwierdzila, że nie będzie w niej myć naczyń, bo za dużo prądu żre! A teraz na temat: pomyślałeś, że może kiedyś rodzina Ci się powiększy i będziesz miał dodatkowo do mycia talerzyki, kubeczki, miseczki, podstawki, sztućce itp.? Nie wiedziałem, że zmywarki są wieczne oraz, że później nie będzie można ich kupić. Co do wątku - jak kobieta zmywa i chce kupić zmywarkę i stać was na to to lepiej ją kupić. Koszt użytkowania może być niższy lub wyższy niż zmywanie ręczne, ale nie o to w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
babeczkaa 01.06.2009 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 może i rpzemycona reklama ale ja pomyślałam,że to jakaś prowokacja zapraszma na mojego bloga http://babeczkaa.blox.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.06.2009 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 może i rpzemycona reklama ale ja pomyślałam,że to jakaś prowokacja I założę się że ten pan ma już od dawna zmywarkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpio 01.06.2009 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 może i rpzemycona reklama ale ja pomyślałam,że to jakaś prowokacja I założę się że ten pan ma już od dawna zmywarkę I nie tylko. Kuchenkę z termoobiegiem też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
galka 01.06.2009 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Sprytnie,sprytnie A myśmy wyszli na takich ,co to przekonują tygrysa,że mięso jest smaczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JAGIENKA 01.06.2009 11:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mój mąż też nie chciał zmywarki. Ciągle mówił, że to On będzie zmywał (a zmywał tylko w weekendy ), aż w końcu sama zdecydowałam i kupiłam..., a co! W dodatku w internecie! A co! Panowie przywieżli, zamontowali a ja zapłaciłam... I wiecie co, teraz to mój mąż "zmywa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majalu 01.06.2009 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Wietrzę trolla, lub reklamę. Lub jedno i drugie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 01.06.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Kupuj i nie marudz masz bardzo madra zone, ktora ma jakiegos nieczasowego i upartego meza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
shell 01.06.2009 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 zawsze możesz zmienić żonę, ale nie wiem czy zakup zmywarki nie jest prostszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarkotowa 01.06.2009 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Mamy zmywarkę. Jak szykujemy imprezę to ja mówię: ja robię sałatkę i jajka faszerowane.... a on na to: to ja potem pozmywam. I zawsze dotrzymuje słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.06.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Ciekawe.Tak mi jakos reklama magicznej planety zalecialo To jest na 100% reklama tej strony, daliście się nabrać...przeczytajcie sobie jeszcze raz treść pierwszego postu Jak byście mi nie zwrócili uwagi to bym nawet nie zatrybiła. Więc kiepska ta reklama. A skoro w taki sposób to zupełna (jak dla mnie) antyreklama. Nie kliknęłam i dla zasady nie kliknę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
JoShi 01.06.2009 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nie wiedziałem, że zmywarki są wieczne oraz, że później nie będzie można ich kupić. Jak się w nowiusieńkiej kuchni nie przewidzi miejsca na zmywarkę to naprawdę ciężko ją potem wcisnąć (że nie wspomnę o przeróbce instalacji). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
michalinka 01.06.2009 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 No rzeczywiście do reklamy to jej daleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
heavenred 01.06.2009 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nie mam zmywarki, na razie na szczęscię czy nieszczęscie moje. Nie moją winą też jest, że żona podsyła mi linki do saturnopodonych sklepów internetowych, prawda? Tylko chyba saturn swoje hasło ma "Żer dla skner" a tutaj to jest sprytnie zmienione na "Raj" . I wreszcie kwestia zmywarki. Jestem człowiekiem konserwatywnym ale obserwując reakcję na moj sposób myślenia coraz bardziej jestem przekonany do jej kupna... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.06.2009 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 może i rpzemycona reklama ale ja pomyślałam,że to jakaś prowokacja I założę się że ten pan ma już od dawna zmywarkę I nie tylko. Kuchenkę z termoobiegiem też. do tego dojdzie jeszcze płyta indukcyjna, lodówka ....ach ta magiczna planeta Nie powiem, autor wątku nieźle umiał ludzi wkręcic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 01.06.2009 16:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nie mam zmywarki, na razie na szczęscię czy nieszczęscie moje. Nie moją winą też jest, że żona podsyła mi linki do saturnopodonych sklepów internetowych, prawda? Tylko chyba saturn swoje hasło ma "Żer dla skner" a tutaj to jest sprytnie zmienione na "Raj" . I wreszcie kwestia zmywarki. Jestem człowiekiem konserwatywnym ale obserwując reakcję na moj sposób myślenia coraz bardziej jestem przekonany do jej kupna... Gdybyś nie reklamował tek strony to byś jej nie podał, tylko byś napisał, że żona chce zmywarkę a Ty nie itd........mi nie wkręcisz że nie reklamujesz tej strony.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 01.06.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Nie mam absolutnie nic przeciwko magicznej planecie, bo znam ten sklep. Prosze mnie zle nie zrozumiec:)Kupilam u nich pralke do prania. Ceny maja naprawde dobre.Dobra obsluga.W zasadzie, to prawie wszystko kupuje przez Internet. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewunia 01.06.2009 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Czerwca 2009 Odłącz wodę "ze ściany" - nich zasuwa do studni. Rozumiem,że piec tylko na węgiel a lampy tylko naftowe :) I pranie za pomocą tary, najlepiej w rzece do tary jest balia w rzece, to tylko kijankami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts