Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Zmywarka - warto czy nie warto?

Gość

macie zmywarkę?  

331 użytkowników zagłosowało

1. 1. macie zmywarkę?

• tak, mam i sobie chwalę
    • nie mam i dobrze mi z tym
    • zamierzam mieć
    • miałam/miałem ale w nowym domu nie planuję
    • mam, ale wolę ręcznie zmywać
      0

Recommended Posts

Zacznę od czegoś nie na temat: moja teściowa kupę czasu suszyła głowę teściowi, żeby kupił jej zmywarkę. Podpuszczała mnie, moją mamę, moje dzieci, żebyśmy się za nią wstawili w sprawie kupna zmywarki. W końcu teść pękł i w kuchni stanęła piękna, bielusieńka zmywarka. I co? Teściowa stwierdzila, że nie będzie w niej myć naczyń, bo za dużo prądu żre!

A teraz na temat: pomyślałeś, że może kiedyś rodzina Ci się powiększy i będziesz miał dodatkowo do mycia talerzyki, kubeczki, miseczki, podstawki, sztućce itp.?

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Koniecznie kupcie zmywarke. Moj maz mial podobne podejscie co Ty, tez mowil po co nam zmywarka jestesmy tylko we 2 i jeszcze mi obiecal ze sam bedzie zmywal. I ja glupia uwierzylam i to byl najwiekszy moj blad!!

Do nowego domu napewno kupimy zmywarke!! Nawet przy 2 osobach jest mnostwo rzeczy do zmywania.

Zacznę od czegoś nie na temat: moja teściowa kupę czasu suszyła głowę teściowi, żeby kupił jej zmywarkę. Podpuszczała mnie, moją mamę, moje dzieci, żebyśmy się za nią wstawili w sprawie kupna zmywarki. W końcu teść pękł i w kuchni stanęła piękna, bielusieńka zmywarka. I co? Teściowa stwierdzila, że nie będzie w niej myć naczyń, bo za dużo prądu żre!

A teraz na temat: pomyślałeś, że może kiedyś rodzina Ci się powiększy i będziesz miał dodatkowo do mycia talerzyki, kubeczki, miseczki, podstawki, sztućce itp.?

Nie wiedziałem, że zmywarki są wieczne oraz, że później nie będzie można ich kupić. :o

Co do wątku - jak kobieta zmywa i chce kupić zmywarkę i stać was na to to lepiej ją kupić. Koszt użytkowania może być niższy lub wyższy niż zmywanie ręczne, ale nie o to w tym chodzi.

Ciekawe.Tak mi jakos reklama magicznej planety zalecialo :)

To jest na 100% reklama tej strony, daliście się nabrać...przeczytajcie sobie jeszcze raz treść pierwszego postu ;)

Jak byście mi nie zwrócili uwagi to bym nawet nie zatrybiła. Więc kiepska ta reklama. A skoro w taki sposób to zupełna (jak dla mnie) antyreklama. Nie kliknęłam i dla zasady nie kliknę.

Nie mam zmywarki, na razie na szczęscię czy nieszczęscie moje. Nie moją winą też jest, że żona podsyła mi linki do saturnopodonych sklepów internetowych, prawda? :) Tylko chyba saturn swoje hasło ma "Żer dla skner" a tutaj to jest sprytnie zmienione na "Raj" . I wreszcie kwestia zmywarki. Jestem człowiekiem konserwatywnym ale obserwując reakcję na moj sposób myślenia coraz bardziej jestem przekonany do jej kupna...

może i rpzemycona reklama ale ja pomyślałam,że to jakaś prowokacja :)

I założę się że ten pan ma już od dawna zmywarkę 8)

I nie tylko. Kuchenkę z termoobiegiem też. :lol:

do tego dojdzie jeszcze płyta indukcyjna, lodówka ....ach ta magiczna planeta 8)

Nie powiem, autor wątku nieźle umiał ludzi wkręcic :wink:

Nie mam zmywarki, na razie na szczęscię czy nieszczęscie moje. Nie moją winą też jest, że żona podsyła mi linki do saturnopodonych sklepów internetowych, prawda? :) Tylko chyba saturn swoje hasło ma "Żer dla skner" a tutaj to jest sprytnie zmienione na "Raj" . I wreszcie kwestia zmywarki. Jestem człowiekiem konserwatywnym ale obserwując reakcję na moj sposób myślenia coraz bardziej jestem przekonany do jej kupna...

Gdybyś nie reklamował tek strony to byś jej nie podał, tylko byś napisał, że żona chce zmywarkę a Ty nie itd........mi nie wkręcisz że nie reklamujesz tej strony....