Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

ZNIEWAGA

niktspecjalny

Recommended Posts

po prawej stronie masz cytuj tekst

potem zaznaczasz całosc - dajesz kopiuj

a potem wklej

Ty se chyba jaja robisz :evil:

ok selimm....zrób kopie swojej poczty z zakładki wysłane i pokaż ja ludziom na forum ...no dawaj chetnie zobacze tego linka .Od dobrych dwóch godzin chce wam cos pokazac ale wy widzicie jedno....Zielonookiej niczym nie podparte teorie....ludzie dajcie na luz i poczkajcie az sie wytłumacze.

Zielona w tej poczcie odnosze sie do redakcji a nie do Ciebie . :evil:

• Odpowiedzi 128
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Ale wątek :D Niezły ubaw :D :D :D

Tylko nie mówcie , że wy tak na poważnie się prztykacie..... :wink:

pfff... jak bym pierwszy raz takie klimaty czytala- uznalabym ze jaja sobie ktos robi... :wink: :lol:

ale tak do konca nie jestem pewna :wink:

zlituj sie ....Nie jesteś pewna niczego..kurna niczego.czas kurna czas... tak jak u Ciebie "kobieto"

:evil:

Ja to tylko wprawdzie głupia blondynka jestem ale tak mi się wydaje że ns próbował wkleić jakąś straszną wiadomość którą dostał od kogoś na priva. Tylko biorąc pod uwagę jego rozległe umiejętności dziwię się trochę, że mu to nie wyszło i do końca nie rozumiem o co chodzi tym razem. Prowokacja jakaś czy cóś?

A tak na marginesie ns to zwyczajnie nie chciałoby mi się na twoim miejscu tak użerać z ludźmi, serio, szkoda nerwów. Nagrabiłeś sobie u niektórych i tego nie zmienisz. A tymi pseudo usprawiedliwiającymi wypowiedziami i "odszczekiwaniem" się na każdą uwagę na twój temat tylko pogarszasz sytuację. No chyba że ci jakąś dziwną przyjemnośc sprawia kontynuowanie tego całego kabaretu.

Sorry jeśli znowu czujesz się pod obstrzałem

NS, a może by tak....zasiąść w wygodnym fotelu, jakąś dobrą lekturę do ręki czy pifko na skołatane nerwy, może spacer z ulubieńcem...... i tydzień odwyku od Forum? Po jakimś czasie wszystkie niesnaski wydają się smieszce i niewarte uwagi...

Życzę spokojnej nocy :D

gaga2

ok selimm....zrób kopie swojej poczty z zakładki wysłane i pokaż ja ludziom na forum

Wprawdzie nie jestem Selimm, ale to jest naprawde trywialne zadanie:

W watku o cenach drewna napisales:

c

eny warszawskie:

Dostawca X

klon, olcha - 70 zl/mp z dpwozem, metrowki

brzoza, dab - 100 zl / mp z dpwozem, metrowki

Dostawca Y

300 - 350 zl za przyczepke 6 m3 (efektywnie) mieszanki klon, kasztanowiec

Dasz namiary ?

mieszane mam uczucia :-?

Mam wrażenie czasami NS, że uczuciowo nosi Cię od extremum do extremum - co w sposób oczywisty budzi nieufność.

Najpierw tępiłeś Zielonooką, później wielbiłeś - otwierałaś na jej cześć wątki, a teraz znów najeżdżasz.

Może powinieneś złapac większy dystans z pożytkiem dla siebie i postronnych ? :wink: Pozdrawiam.

Nie udzielam się mocno na forum, ale sobie czytam, bo lubię.

Dzieki takim indywidualnością jak Zielonooka czy NS jest co czytac.

Ale najgorsze, że coraz częsciej teksty schodzą na margines.

Cieszą mnie posty, które coś wnoszą do zycia, a nie zwracają uwagę tylko na własne JA. Może pora przestać smolic takie teksty, a więcej czytać.

Pozdrawiam

Mobby

Niktspecjalny

Powiem tak :wink: Jesteś bodajże jedyną personą na tym forum której kompletnie nie kumam :-? Serio, cokolwiek bym nie napisała do Ciebie, to nigdy nie wiem jaka mnie spotka reakcja...i przeważnie mnie ona zaskakuje :) Nawet jak napisałam Ci komplement, że wyprzystojniałeś i fajnie wyglądasz to zarzuciłeś mi, że na pewno chcę wiedzieć dlaczego, ale Ty nie powiesz, a w ogóle to się nabijam.........

Twoje wypowiedzi są dla mnie tak niejasne, że muszę sylabizować słowo po słowie jak przedszkolak, ale i tak nie daję rady pojąć Twojego toku myślenia :roll: Przepraszam :( Może to ze mną jest coś nie tak :o :roll: :roll:

Ns

Chłopie, daj se wiecej luzu, nie przejmuj się tak wszystkimi postami kierowanymi do Ciebie. Jak radzili już przedmówcy (albo raczej przedpiszący) zrób tydzień odwyku od forum, a po tym czasie wszystkie spory i niesnaski wydadzą Ci się nieważne...niewarte uwagi :wink: