Majka 06.10.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Pawson moja żona nie lubi. Jak poczuje ode mnie piwo....to strasznie krzywo patrzy ale to toleruje. moja też ... tylko się tak wymądrzam ... wcale się nie dziwię. Szczególnie jak na imprezie jedno wylosuje role kierowcy. A drugie sobie pofolguje w trunkach. Do salonu marsz spać!!!! Męża można wielu rzeczy wyuczyć. Tak więc bez specjalnych pogaduszek rozpocznijcie trening Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 06.10.2006 13:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Obecna polowka - bardzo swieżo poznana - nie denerwuje... ona mnie przeraża o matko , potwór ? p.s. zartuje, widzialam przecie zdjecia, co prawda tylu tylko nie on jest przerazajacy bo : - jest megaspokojny, megaopanowany , .... nie sadze by cokolwiek bylo w stanie tego faceta zdenerwowac przestraszyc doprrowadzic do furii, czy np. łez NIC!!!!! - jest przerazajacy w swoim obserowowaniu otoczenia... normalni ludzie zwracaja uwage na pare punktow otaczajacej nas , on chyba na wszystkie i jest w stanie z fotograficzna pamiecia to odtworzyc przyklad dawalam w innym watku) - jest niesmaowity w obserwacji i sluchaniu, mowiac cokolwiek doskonale wiesz ze kazde slowo zostanie doskonale zapamietane, kazdy gest zarejestrowany itp nie wiem co jest ale ma oczy z tylu glowy... przyklad: odwraca sie i idzie do kuchni...a ja np rozgladam sie w poszukiwaniu cukru zeby poslodzic herbate ... On nieodwracajac sie (nie widzac mnie!!!! ) mowi : jest po prawej stronie..... skad wie czego szukam i skad wie ze wogole szukam?!?!?!?? - nie wiem jak robi pewne rzeczy - bo nie widze samego dzialania a .... widze tylko efekt ... (rozne czasoprzestrzenie czy jak?!) - przerazajace jest dla mnie ze czasem odpowie mi na pytanie kiedy ja wlasnie otwieram usta by je zadac nie wiem czy to zabawne Ogolnie zaczynam sie zastanwaic czy to czlowiek czy moze obcy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 06.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mmmad 06.10.2006 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Wiecie co - przeczytałam Wasze wpisy i w gruncie rzeczy wszyscy kochacie się, szanujecie i wspieracie to jest baaaaardzo budujące . Dawno nie widziałam tylu ciepłych słów w jednym miejscu. Chylę czoła ! I zazdroszczę No co Ty? Na tym forum trzeba pisac pozytywnie. Albo nie pisac negatywnie, bo wtedy budowac sie calkiem odechciewa, innym tez. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 06.10.2006 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 No co Ty? Na tym forum trzeba pisac pozytywnie. Albo nie pisac negatywnie, bo wtedy budowac sie calkiem odechciewa, innym tez. no toteż dlatego mi się podoba i chwalę !!!! A odechciewa, to się człowiekowi od rzeczywistości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 06.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A odechciewa, to się człowiekowi od rzeczywistości Mialam kiedys kolezanke , co to swego chlopa bardzo chwalila Niezaleznie od tego co robil . Chyba jej swiat nie byl jednak rzeczywiscie taki cudny. Ja wiem co on robil , ona tez wiedziala. Pocieszala sie biedaczka. To rodzaj terapii chyba byl taki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mohag 06.10.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Moja jest strasznym spiochem - a tak pozatym to ją strasznie KOCHAM Sebo8877 ja tez jestem spiochem, glebokie wyrazy wspolczucia dla mojej polowki ps, tak tylko napisalam, bo nie mam co napisac w tym topiku ... mnie ogolnie bardzo malo rzeczy denerwuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
19501719500414 06.10.2006 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Męża można wielu rzeczy wyuczyć. Tak więc bez specjalnych pogaduszek rozpocznijcie trening Majka okrrropna jezdeś i vice versa......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.10.2006 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 06.10.2006 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Października 2006 A odechciewa, to się człowiekowi od rzeczywistości Mialam kiedys kolezanke , co to swego chlopa bardzo chwalila Niezaleznie od tego co robil . Chyba jej swiat nie byl jednak rzeczywiscie taki cudny. Ja wiem co on robil , ona tez wiedziala. Pocieszala sie biedaczka. To rodzaj terapii chyba byl taki rrmi też miałam taką koleżankę. Piszę miałam, bo świadomie zerwałam kontakt nie mogąc znieść jej głupoty, ślepoty, nie wiem jak to nazwać. Kiedy byłam u niej na kawce i nie daj Boże wpadał mąż, zaczynało się dziać. "K...wa co tu te buty robią w przejściu, ja pie....e ale mnie je...e w krzyżu i serce mnie kłuje......"po czym witał się ze mną serdecznie obdarowując soczystym pocałunkiem w usta bleee Teraz mógł zacząć gnębić żonę. Najlepszy jego tekst " co ta zupa taka niedoje...na " i do żony "opraw se pi...e w ramkę i na komodzie postaw, bo do niczego innego się już nie nadaje" a dziewczyna była świeżo po porodzie i nie chciała się jeszcze kochać, bo wiadomo...zmęczenie, nieprzespane noce....To była jego zachęta Najlepsze jest to, że zaraz po jego wyjsciu wychwalała, jakiego to ma dobrego męża, bo pracuje i utrzymuje rodzinę, a w ogóle to ją bardzo kocha, tylko troszkę jest nerwowy Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 pewnie z kompleksów i braku wiary w siebie .... zreszta moze spowodowanej tym samym człowiekiem tylko wcześniej ..drobnymi kroczkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 07.10.2006 05:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski Cholera, to chyba jednak ten sam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 06:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski Cholera, to chyba jednak ten sam! o kurde one tu są OBIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 06:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ........ przyklad: odwraca sie i idzie do kuchni...a ja np rozgladam sie w poszukiwaniu cukru zeby poslodzic herbate ... On nieodwracajac sie (nie widzac mnie!!!! ) mowi : jest po prawej stronie..... skad wie czego szukam i skad wie ze wogole szukam?!?!?!?? ......... ......... czy to czlowiek czy moze obcy ... ... wytłumaczę trochę aby zielonooczna nie czuła się taka przerażona ... sytuacja: ... widział, że już kiedyś słodziłaś, wie, że masz herbatę na stoliku, nie słyszy, że mieszasz, ... wniosek "szukasz cukru" (zapamiętał w którym miejscu stoi) ... kwestia odpowiedniego przeszkolenia i treningu (koordynacja, logika i psychologia) ... więcej nie powiem bo ON (pozdrawiam) mnie odstrzeli ... małe zielone ludziki tak mają (czasami jednak to bardzo przeszkadza) pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 .... ... małe zielone ludziki tak mają (czasami jednak to bardzo przeszkadza) pzdr znaczy się leśniczy z kumplami ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 .... ... małe zielone ludziki tak mają (czasami jednak to bardzo przeszkadza) pzdr znaczy się leśniczy z kumplami ?? Taaaa a Zielona to Czerwony Kapturek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski Cholera, to chyba jednak ten sam! Ładny numer ale mu dzisiaj przesłuchanie urządzę Yyyyy chyba że dzisiaj będzie u Ciebie, właściwie to coś wspominał, że ma dużo pracy i dopiero jutro wróci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 07.10.2006 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 zielonooka napisał: - nie wiem jak robi pewne rzeczy - bo nie widze samego dzialania a .... widze tylko efekt ... (rozne czasoprzestrzenie czy jak?!) to akurat chyba nic nadzwyczajnego... może po prostu WCZESNIEJ zapal swiatło hyhy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annja 07.10.2006 16:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski Cholera, to chyba jednak ten sam! Ładny numer ale mu dzisiaj przesłuchanie urządzę Yyyyy chyba że dzisiaj będzie u Ciebie, właściwie to coś wspominał, że ma dużo pracy i dopiero jutro wróci Kuleczka, ja podejrzewam że jest trzecia u mnie w domu drania też nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 .... ... małe zielone ludziki tak mają (czasami jednak to bardzo przeszkadza) pzdr znaczy się leśniczy z kumplami ?? Taaaa a Zielona to Czerwony Kapturek jak ja zielony tfu czerwony kapturek to On musialby byc zlym wilkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts