Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was denerwuje w swoich połówkach?

Mufinek

Recommended Posts

Pawson moja żona nie lubi. Jak poczuje ode mnie piwo....to strasznie krzywo patrzy ale to toleruje.

moja też ... :cry: :cry: tylko się tak wymądrzam ...

wcale się nie dziwię. Szczególnie jak na imprezie jedno wylosuje role kierowcy. A drugie sobie pofolguje w trunkach.

Do salonu marsz spać!!!! 8) :lol:

Męża można wielu rzeczy wyuczyć. Tak więc bez specjalnych pogaduszek rozpocznijcie trening 8) :wink:

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Obecna polowka - bardzo swieżo poznana - nie denerwuje...

ona mnie przeraża :o :lol:

o matko , potwór ? :o :wink: :wink:

p.s. zartuje, widzialam przecie zdjecia, co prawda tylu tylko :(

:lol:

nie on jest przerazajacy bo :

- jest megaspokojny, megaopanowany , .... nie sadze by cokolwiek bylo w stanie tego faceta zdenerwowac przestraszyc doprrowadzic do furii, czy np. łez

NIC!!!!!

:o :-? :o

- jest przerazajacy w swoim obserowowaniu otoczenia... normalni ludzie zwracaja uwage na pare punktow otaczajacej nas , on chyba na wszystkie i jest w stanie z fotograficzna pamiecia to odtworzyc przyklad dawalam w innym watku)

- jest niesmaowity w obserwacji i sluchaniu, mowiac cokolwiek doskonale wiesz ze kazde slowo zostanie doskonale zapamietane, kazdy gest zarejestrowany itp

nie wiem co jest ale ma oczy z tylu glowy...

przyklad: odwraca sie i idzie do kuchni...a ja np rozgladam sie w poszukiwaniu cukru zeby poslodzic herbate ... On nieodwracajac sie (nie widzac mnie!!!! :o ) mowi : jest po prawej stronie..... :o

skad wie czego szukam i skad wie ze wogole szukam?!?!?!?? :o

- nie wiem jak robi pewne rzeczy - bo nie widze samego dzialania a .... widze tylko efekt ... (rozne czasoprzestrzenie czy jak?!)

- przerazajace jest dla mnie ze czasem odpowie mi na pytanie kiedy ja wlasnie otwieram usta by je zadac :-?

nie wiem czy to zabawne :(

Ogolnie zaczynam sie zastanwaic czy to czlowiek czy moze obcy ... :wink: :-? :lol:

Wiecie co - przeczytałam Wasze wpisy i w gruncie rzeczy wszyscy kochacie się, szanujecie i wspieracie :D to jest baaaaardzo budujące :wink:. Dawno nie widziałam tylu ciepłych słów w jednym miejscu. Chylę czoła ! I zazdroszczę :-?

No co Ty? Na tym forum trzeba pisac pozytywnie.

Albo nie pisac negatywnie, bo wtedy budowac sie calkiem odechciewa, innym tez.

A odechciewa, to się człowiekowi od rzeczywistości :wink:

Mialam kiedys kolezanke , co to swego chlopa bardzo chwalila :D

Niezaleznie od tego co robil .

Chyba jej swiat nie byl jednak rzeczywiscie taki cudny.

Ja wiem co on robil , ona tez wiedziala.

Pocieszala sie biedaczka.

To rodzaj terapii chyba byl taki :(

A odechciewa, to się człowiekowi od rzeczywistości :wink:

Mialam kiedys kolezanke , co to swego chlopa bardzo chwalila :D

Niezaleznie od tego co robil .

Chyba jej swiat nie byl jednak rzeczywiscie taki cudny.

Ja wiem co on robil , ona tez wiedziala.

Pocieszala sie biedaczka.

To rodzaj terapii chyba byl taki :(

rrmi też miałam taką koleżankę. Piszę miałam, bo świadomie zerwałam kontakt nie mogąc znieść jej głupoty, ślepoty, nie wiem jak to nazwać. Kiedy byłam u niej na kawce i nie daj Boże wpadał mąż, zaczynało się dziać.

"K...wa co tu te buty robią w przejściu, ja pie....e ale mnie je...e w krzyżu i serce mnie kłuje......"po czym witał się ze mną serdecznie obdarowując soczystym pocałunkiem w usta bleee :-? Teraz mógł zacząć gnębić żonę. Najlepszy jego tekst " co ta zupa taka niedoje...na :-? " i do żony "opraw se pi...e w ramkę i na komodzie postaw, bo do niczego innego się już nie nadaje" :evil: a dziewczyna była świeżo po porodzie i nie chciała się jeszcze kochać, bo wiadomo...zmęczenie, nieprzespane noce....To była jego zachęta :-?

Najlepsze jest to, że zaraz po jego wyjsciu wychwalała, jakiego to ma dobrego męża, bo pracuje i utrzymuje rodzinę, a w ogóle to ją bardzo kocha, tylko troszkę jest nerwowy :o

Nie wiem skąd się biorą tacy ludzie :roll:

Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista :lol: :lol: :lol:

O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie :D :wink:

Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski 8) :lol:

Cholera, to chyba jednak ten sam! :D :wink:

o kurde :o :o :o :o

one tu są :o :o :o :o

OBIE :o :o :o :o

:wink:

........

przyklad: odwraca sie i idzie do kuchni...a ja np rozgladam sie w poszukiwaniu cukru zeby poslodzic herbate ... On nieodwracajac sie (nie widzac mnie!!!! :o ) mowi : jest po prawej stronie..... :o

skad wie czego szukam i skad wie ze wogole szukam?!?!?!?? :o

.........

......... czy to czlowiek czy moze obcy ... :wink: :-? :lol:

... wytłumaczę trochę :wink: aby zielonooczna nie czuła się taka przerażona :o

... sytuacja: ... widział, że już kiedyś słodziłaś, wie, że masz herbatę na stoliku, nie słyszy, że mieszasz, ... wniosek "szukasz cukru" (zapamiętał w którym miejscu stoi) :)

... kwestia odpowiedniego przeszkolenia i treningu (koordynacja, logika i psychologia) ... więcej nie powiem bo ON (pozdrawiam) mnie odstrzeli :wink:

... małe zielone ludziki tak mają (czasami jednak to bardzo przeszkadza) :( :wink:

pzdr :D

Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista :lol: :lol: :lol:

O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie :D :wink:

Ładny numer :D ale mu dzisiaj przesłuchanie urządzę :lol: :wink:

Yyyyy chyba że dzisiaj będzie u Ciebie, właściwie to coś wspominał, że ma dużo pracy i dopiero jutro wróci :o :wink:

Ładny numer :D ale mu dzisiaj przesłuchanie urządzę :lol: :wink:

Yyyyy chyba że dzisiaj będzie u Ciebie, właściwie to coś wspominał, że ma dużo pracy i dopiero jutro wróci :o :wink:

Kuleczka, ja podejrzewam że jest trzecia :-? u mnie w domu drania też nie ma :-? :wink: