kuleczka 07.10.2006 16:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Annja a może my mamy tego samego faceta, a nasz mąż to bigamista O Jezu, nie kracz kuleczka! Ja ci chyba na priva napisze gdzie mój stary ma pieprzyki i zrobimy porównanie Napisz lepiej czy dobry w łóżku...bo mój jest boooski Cholera, to chyba jednak ten sam! Ładny numer ale mu dzisiaj przesłuchanie urządzę Yyyyy chyba że dzisiaj będzie u Ciebie, właściwie to coś wspominał, że ma dużo pracy i dopiero jutro wróci Kuleczka, ja podejrzewam że jest trzecia u mnie w domu drania też nie ma Musimy jąnamierzyć krucafiks, to już by była przesada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 .... ... małe zielone ludziki tak mają (czasami jednak to bardzo przeszkadza) pzdr znaczy się leśniczy z kumplami ?? Taaaa a Zielona to Czerwony Kapturek jak ja zielony tfu czerwony kapturek to On musialby byc zlym wilkiem Zły wilk...to jest to Marzenie każdej kobiety Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 no nie do konca marzeniem jest ktos kto sprawia wrazenie złego wilka i bez kija nie podchodz ale w rzeczywistosci jest ....mrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 16:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... kwestia odpowiedniego przeszkolenia i treningu (koordynacja, logika i psychologia) ... więcej nie powiem bo ON (pozdrawiam) mnie odstrzeli a nie mozesz napisac ? nie sadze... zeby czytal (moze byc na priw ) szczerze mowiac miotam sie troche od eufori i totalnego zakrecenia do lekkiego zdezorientowania i niepewnosci... on jest poprostu zupelnie inny niz ktokolwiek kogo znalam do tej pory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paty 07.10.2006 16:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 JoShi pewnie z natury taki powolny jest, przecież nie złośliwie Nie mówię, że złośliwie. Mówię, że się nie stara. Ja mam się zmieniać, panować nad swoim temperamentem, a on nie musi. Ciągle ode mnie wymaga jakichć smian w postawie. A jak ja mu zwracam uwagę, żeby też sie postarał, to sie obraża i twierdzi, że usiłuję zrobic z niego kogoś innego. To chyba nie jest w porządku ? Oj, to mi się nie podoba. Jestem po slubie 11 lat, a wyszam za mąż w wieku 18 lat. Nikt nam nie wróżył długiego pożycia, ale jakoś udaje się i wciąż się kochamy. Przez te 11 lat M. nigdy nie powiedział mi masz się zmienić, nie pasuje mi to czy tamto. Są to raczej drobne sugestie i to bardzo rzadko. Ja częściej mu truję, jak to baba Nigdy nie dał mi do zrozumienia, że źle wyglądam, nawet po ciązy z lekką nadwagą czułam się przy nim piekna i pożądana JoSi, nie może tak być, że od Ciebie wymaga, a sam się nie stara. Musicie porozmawiać. kuleczka to przecież opis mojego małżeństwa zgadzaja sie nasze lata wyjścia za mąż , ilosć lat po slubie tylko u mnie tak strasznych wróżb o pozyciu nie było................ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Proszę, to Ty jesteś ta trzecia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Proszę, to Ty jesteś ta trzecia poszukajcie.... moze i czwarta znajdziecie do brydza jak znalazł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 07.10.2006 17:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Proszę, to Ty jesteś ta trzecia poszukajcie.... moze i czwarta znajdziecie do brydza jak znalazł kurde .. podziwiam faceta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... kwestia odpowiedniego przeszkolenia i treningu (koordynacja, logika i psychologia) ... więcej nie powiem bo ON (pozdrawiam) mnie odstrzeli a nie mozesz napisac ? nie sadze... zeby czytal (moze byc na priw ) ... ... sądzę, że wszystkie Twoje wypowiedzi to ON zna na bieżąco ... mogę Tobie (i nie tylko) podać kulinarne przepisy dla urozmaicenia proteinowej diety (jest bardzo monotonna i nużąca) ... podaj tylko smakowe preferencje ONEGO (... przez żołądek do serca ) pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 ... kwestia odpowiedniego przeszkolenia i treningu (koordynacja, logika i psychologia) ... więcej nie powiem bo ON (pozdrawiam) mnie odstrzeli a nie mozesz napisac ? nie sadze... zeby czytal (moze byc na priw ) ... ... sądzę, że wszystkie Twoje wypowiedzi to ON zna na bieżąco ... mogę Tobie (i nie tylko) podać kulinarne przepisy dla urozmaicenia proteinowej diety (jest bardzo monotonna i nużąca) ... podaj tylko smakowe preferencje ONEGO (... przez żołądek do serca ) pozdrówka nie strasz mnie!!!! a co do kulinariow i preferencji - ooo mam cos co mnie wkurza!!!!!!! ma fiola na pkcie zrowego odzywiania 5 posilkow dziennie jakies ryże, ryby półsurowe.... blonniki , odpowiednie proporcje bialka weglowodanow itp... aha- i 0 alkoholu , ulubiony napioj to soczek pomidorowy, bleeech :-/ zamiast jak czlowiek...zjesc golonke i popic piwem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 .................. a co do kulinariow i preferencji - ooo mam cos co mnie wkurza!!!!!!! ma fiola na pkcie zrowego odzywiania 5 posilkow dziennie jakies ryże, ryby półsurowe.... blonniki , odpowiednie proporcje bialka weglowodanow itp... aha- i 0 alkoholu , ulubiony napioj to soczek pomidorowy, bleeech :-/ zamiast jak czlowiek...zjesc golonke i popic piwem ... jestem również fanem zdrowej żywności (co nie znaczy proporcji białka do węglowodanów ) ... ryby powidasz ... pomyślę i podam w dziale http://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?t=9460&start=360 pzdr ps - prosta przystawka ... łosoś ... na plastry wędzonego łososia nałóż trochę pasty krabowej z odrobiną wasabi, zawiń to w cienkie plasterki proscuto, roladkę pokraj na plastry o grubości około 1 cm i skrop sokiem z cytryny smacznego (sok pomidorowy nie najlepiej do tego smakuje ... może być cienkie białe winko z wodą mineralną - we Włoszech piją to nawet dzieci) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dzieki... [powiedz tez jak zochydzic sok pomidorowy mi sie slabo robi jak widze jak go pije.... mowie ci ze to "obcy" - alkoholu nie pije, slodyczy nie je, tłustego nie je, niezdrowego nie je... przetworzonego nie je, słonego nie je... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 dzieki... [powiedz tez jak zochydzic sok pomidorowy mi sie slabo robi jak widze jak go pije.... mowie ci ze to "obcy" - alkoholu nie pije, slodyczy nie je, tłustego nie je, niezdrowego nie je... przetworzonego nie je, słonego nie je... ... sok pomidorowy nie jest zły (zależy z czym ) ... a wędlinki domowego wyrobu ... BBQ i inne takie zdrowe jedzonko ? pzdr ps - mam takich kolesi (małe zielone ludziki) ale nie w Polsce ... mają takie apetyty, że (... ściśle tajne, specjalnego przeznaczenia, ... przed przeczytaniem zjeść ... monitor ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 07.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jak juz to sporawy zielony ludzik zdrowe jedzenie zdrowym jedzeniem - ok... ale ... no bez przesady... jedzenie tylko wybranych preoduktow (wieloziarnistych zdrowych odtluszczonych i takich tam ) i otrzasanie sie z obrzydzeniem na normalny chleb czy tłusciutkiego schabowego - nie jest do konca normalne ps. juz widze oczami wyobrazni jak to ja ( ) stoje przy tych garach i mu ta zdrowa zywnosc pichce - jakies półsurowe miesa na parze , nie posolone i ble.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Chef Paul 07.10.2006 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 jak juz to sporawy zielony ludzik zdrowe jedzenie zdrowym jedzeniem - ok... ale ... no bez przesady... jedzenie tylko wybranych preoduktow (wieloziarnistych zdrowych odtluszczonych i takich tam ) i otrzasanie sie z obrzydzeniem na normalny chleb czy tłusciutkiego schabowego - nie jest do konca normalne ps. juz widze oczami wyobrazni jak to ja ( ) stoje przy tych garach i mu ta zdrowa zywnosc pichce - jakies półsurowe miesa na parze , nie posolone i ble.... ... zielone ludziki czyli OBCE to różnych rozmiarów "som" (wielkie nie wszedzie łatwo "włażom i sie mieszczom" ) ... może jak ma urlop to je normalniej ... a pozatym gdzie Ty widzisz "normalny" chleb (chyba nie w markecie), przecież TO jest nie jadalne ... tłuściutkie schabowe (przemysłowy tucz trzody chlewnej) ... cóż, podzielam Jego zdanie ... wolę tłustą wołowinę pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Proszę, to Ty jesteś ta trzecia poszukajcie.... moze i czwarta znajdziecie do brydza jak znalazł To mógłby być problem....nie gram w brydża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 07.10.2006 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Proszę, to Ty jesteś ta trzecia poszukajcie.... moze i czwarta znajdziecie do brydza jak znalazł To mógłby być problem....nie gram w brydża Obawiam sie , że możesz nie być zaproszona :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 07.10.2006 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2006 Proszę, to Ty jesteś ta trzecia poszukajcie.... moze i czwarta znajdziecie do brydza jak znalazł To mógłby być problem....nie gram w brydża Obawiam sie , że możesz nie być zaproszona :) Masz ci babo placek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.10.2006 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 zamiast jak czlowiek...zjesc golonke i popic piwem Dobre! Z Ciebie, Zielonooka to aniol jest , nie kobieta A tak poważnie, to symptomy twojego "new" są naprawdę ...hmmm niepokojące??? Tj niepokojące dla "normalnych" ludzi, którzy zdaja sobie sprawę, że np "zdrowe jedzenie jest zdrowe", ale nie podporządkowują temu życia. Co jest złego w tabliczce czekolady(no dobra, albo w całej czekoladzie ?) Albo w kileliszku wina...albo nawet sie uwalić - za przeproszeniem - raz na czas?? A może taka dieta pozwala mu byc takim "Mr Perfect" - wzmożona koncentracja, uszy i oczy dookoła głowa, czujniki w rękach, radary w nogach.... A jak jeszcze napiszesz, że śpi bardzo mało, to... popatrz mu uwaznie w oczy - bo pewnie coś bierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
premiumpremium 08.10.2006 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2006 Mnie denerwowało hasło "bo moja mama zrobiła to tak..." np. ugotowałam zupę i od razu dowiadywałam się, że jego mama to zrobiła tę zupę inaczej... Już tak nie mówi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts