Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was denerwuje w swoich połówkach?

Mufinek

Recommended Posts

zamiast jak czlowiek...zjesc golonke i popic piwem :-?

:lol: :lol: :lol:

Dobre!

Z Ciebie, Zielonooka to aniol jest , nie kobieta :D

prawda? :roll: :wink: :lol:

Co jest złego w tabliczce czekolady(no dobra, albo w całej czekoladzie :wink: ?)

Albo w kileliszku wina...albo nawet sie uwalić - za przeproszeniem - raz na czas??

A może taka dieta pozwala mu byc takim "Mr Perfect" - wzmożona koncentracja, uszy i oczy dookoła głowa, czujniki w rękach, radary w nogach....

A jak jeszcze napiszesz, że śpi bardzo mało, to... popatrz mu uwaznie w oczy - bo pewnie coś bierze :roll:

no wlasnie -= zdowe zycie ale trzeba czasami "niezdrowo" zeby docenic to co zdrowe , nie? :wink:

moze to faktycznie daje mu poczucie "bycia perfect" ale nie zauwazylam zeby mu brakowalo tych przyjemnosci "normalnych ludzi"

siedzimy razem w knajpie - to ja uwalam sie tym winem i obzeram jak świnka spagetti z frutti di mare , a on sie usmiecha i nie mam wrazenia ze cierpi z tego powodu ze je cos niesmacznego (moim zdaniem) i pije ten obrzydliwy soczek pomidorowy , nie mam tez wrazenia ze zaraz mi wyrwie moje jedzonko z ... talerza :)

raz u niego w chalupie wypil pol kieliszka wina - z przyjemnoscia owszem (nie krzywil sie i nie pluł) ale wiecej nie chcial (a nie bylo ze np. prowadzi wiec nie moze)

W sumie ok- bylo wiecej dla mnie - wytrabilam cala butelke :wink:

Ale tez ....Kawy nie pija!!! :o nigdy!!! (jak mozna nie pic kawy?! :lol: :lol: :lol: )

Herbaty nie słodzi , potraw nie soli... :-?

dziwny jest i .... tyle :-?

ze snem normalnie.... a moze jednak "nienormalnie" jak zwykle ludzie maja- mianowicie podrecznikowe 8 godzin - lulu najpozniej o 23...a pobudka o 7 rano :wink: (na szczescie tu zasady umie "nagiac" - i jak jest impreza (lub kawalerskie :evil: ) to potrafi sie bawic i do pozna ...

ale generalnie grafik jest taki ze przed dwunasta spac i wysypiamy sie te 8 godzin :o (bo to chyba zdrowo czy jakos tak :o :wink: )

hmm...a ja to jestem pierwsza do zarywania nocy :-? :( :lol:

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ze snem normalnie.... a moze jednak "nienormalnie" jak zwykle ludzie maja- mianowicie podrecznikowe 8 godzin - lulu najpozniej o 23...a pobudka o 7 rano :wink: (na szczescie tu zasady umie "nagiac" - i jak jest impreza (lub kawalerskie :evil: ) to potrafi sie bawic i do pozna ...

ale generalnie grafik jest taki ze przed dwunasta spac i wysypiamy sie te 8 godzin :o (bo to chyba zdrowo czy jakos tak :o :wink: )

hmm...a ja to jestem pierwsza do zarywania nocy :-? :( :lol:

spoko bedziesz miala kiedy pisac na forum :lol: :lol: :lol:

u mnie podobnie jest :wink:

• 1 year później...