Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Co Was denerwuje w swoich połówkach?

Mufinek

Recommended Posts

• Odpowiedzi 236
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Zapewne trudno w to uwierzyć, zwłaszcza duży kłopot z tym, może mieć KiZ :-? , ale mnie w mojej Połówce nie denerwuje nic, absolutnie nic :D i żeby nie było, że wczoraj wzięłam ślub :D - wprawdzie dopiero 17-ty rok po :D ale naprawdę nic mnie nie denerwuje. Nie myślę tu o porozwalanych skarpetkach, bo to żaden powód do zdenerwowania. Ja naprwdę mam męża Anioła. I wiecie co Wam powiem, kiedyś męża koleżanka z pracy, powiedziała mi, że mój mąż, to nigdy nie powie na mnie złego słowa, tylko zawsze mnie chwali - nie powiem, było mi miło, ale powiedziała to z takim lekkim zdziwieniem, że wieczorem powiedziałam o tym mężowi. On jeszcze bardziej zdziwiony niż koleżanka, zapytał: "kochanie, czy to jest dla Ciebie dziwne ?" Znowu zrobiło mi się miło :D , bowiem mam świadomość, że akurat ja Aniołem nie jestem :-? ale cały czas nad tym pracuję :)

Czy możemy wznieść toast za miłość ? :D

Nie myślę tu o porozwalanych skarpetkach, bo to żaden powód do zdenerwowania.

(...)

Czy możemy wznieść toast za miłość ? :D

I drugi toast za nieliczne kobiety, dla ktorych porozwalane skarpetki to nie jest powod do awantury :D :roll:

No to bardzo proszę :D

Pozdrawiamy Łódź Wschód, a może jeszcze Widzew Wschód ? :D

pierwszy oficer mówi do kapitana na pokładzie samolotu: ty wiesz? mamy nową stewardessę!

- nie wiedziałem - mówi kapitan. czekaj, ustawię automatycznego pilota i pójdę ją wypróbować.

po chwili wraca. - Cienka - mówi. - nawet moja żona jest lepsza.

pierwszy oficer odpowiada - to teraz ja ide spróbować.

po chwili wraca. - miałeś rację kapitanie - mówi - nawet twoja żona jest lepsza...

Pewnego dnia rozmawiałem z Tomkiem:

- Marek - powiedział - Beata i ja rozwodzimy się.

Byłem zdumiony.

- Dlaczego? Co się stało?! Wyglądaliście na szczęśliwą parę!

- No cóż - powiedział - odkąd się pobraliśmy, żona próbowała mnie zmienić. Oduczyła mnie picia, palenia, powrotów w środku nocy. Nauczyła mnie, jak się elegancko ubierać, oglądać dobrą sztukę, wyrobić sobie gust kulinarny, muzyczny i robić zapasy w sklepie.

- I co, jesteś teraz zgorzkniały, bo tak bardzo cię zmieniła?

- Nie, nie jestem zgorzkniały. Teraz jestem tak dobry, że ona na mnie nie zasługuje.

:D :D :D Jaki z tego morał???

...i za facetów, którzy nie rozrzucają skarpetek :-)

........i za kobiety dla których obsikana deska to nie problem :wink:

...i za facetów, którzy nie sikają na boki :-)

..........i za kobiety dla których robaki w lodówce to nie tragedia!

no, chociaż jedno na plus :lol: ...robaki posiadam w lodówce - ochotka dla moich kofanych rybek :D

. Ja naprwdę mam męża Anioła. :D

e-Mandzia (buziaki) mnie zabije za to ,ale tak mi się przypomniało :

Rozmawiają dwie koleżanki ...jedna mówi :

-mój mąż to anioł

Druga na to :

-mój też nie mężczyzna :-?

:lol:

Wypijmy za .....sex :wink:

:lol: :lol: :lol:

Ew-ka jakby Połówek, był tylko Aniołem - ja bym nie wytrzymała 8) :oops:

A za seks ? - jasne :D , wypijmy, jak to mówią, jak nie za miłość, to przynajmniej za zaj.bisty seks :D

Ew-ka buziak duży :D