spainish_fly 11.04.2003 23:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2003 pod tym linkiem miało być trochę sczegółów a tylko system dystrybucji ofert via e-mail ?? chyba że coś pominąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 13.04.2003 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2003 To jest zaawansowany system wymiany informacji. Jeśli szukasz ofert na coś co potrzebujesz to wpisz tam, system roześle to do właściwych odbiorców, a oni bez zbędnego szukania dostaną to automatem do skrzynek e-mail wraz z możliwością udzielenia bezpośredniej odpowiedzi. Różnie bywa, ale jeśli pytanie jest konkretne to odpowiadających jest więcej, zdarzały się wypadki kilkudziesięciu (rekord 164) ofert składanych w odpowiedzi na zapytania ofertowe.Ważne jest to, że jeden wpis powoduje automatyczny, jednoczesny kontakt z grupą kilkuset firm, które deklarują, że daną potrzebę potrafią spełnić. Liczyłeś kiedyś koszt dotarcia z zapytaniem do takiej grupy osób?To nie jest portal informacyjny, to narzędzie zmieniające w dużym stopniu całą filozofię kupowania, a i na sprzedawanie ma poważny wpływ.Trzeba tylko nauczyć się jego obsługi.Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bedi 14.04.2003 00:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Interesujące jest to, że dostałem ofertę na tynkowanie z tego serwisu bez składania żadnego zapytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wos 14.04.2003 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Dziwne - bo ja rowniez dostalem kilka ofert, a wogole nic tam nie zamieszczalem. Umiescilem natomiast zapytanie na forum Muratora w dziale 'Lista plac wykonawcow', natomist w ofertach ktore dostalem bylo napisane ze moje zapytanie pochodzilo z serwisu 'budowlani'. O co tu chodzi ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 podzielam wypowiedzi. Ja tam sie nie ogłaszałem, o nic sie nie pytałem, a gosc jakis . Przesłał mi maila z na temat domu Klon, o który kiedys pytałem. Tresc listu :...Chętnie wykonam szczegółowe kosztorysy wskazanych budynków (Klon i Wierzba), ale jest to sporo pracy i nie bardzo mam ochotę wykonywać ja za darmo, nie będąc pewnym, że zostanie mi zlecona realizacja...Jaki burak, ja o nic go nie prosiłem, a on sam sie pcha.... A co doksztorysu Klonu to dostałem bardzo szczegółowy za darmo z Horyzontu.To jest JAKIŚ SKANDAL Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.04.2003 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 U mnie jest podobnie też dostałem ofertę z budowlanki. A może murator współpracuje ze "sponsorami" w ten sposób. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 ja odpisałem do tej firmy co od niej dostałem maila ... przperosili mnie tylko i nic wiecej z tego nie wynika.... powiedzieli, ze skadś wzieli informacje o moich planach... a mamy przcież ustawe antyspamową Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Becik 14.04.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 A ja myślałam że tylko mi się to przytrafiło...Ale po przeczytaniu kilku wątków na Forum zaczynam się już domyślać kim jest ten życzliwy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Bedi.... tobie chcieli tynkować, a mi gosc chciał robić kosztorys domu o którym nawet nie wspominałem na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 14.04.2003 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Do Darth_Maul: wspominałeś o Klonie z Horyzontu gdzieś na forum Projekty. Wygląda na to, że ktoś wykorzystuje pogaduszki forumowiczów żeby podsyłać ich dane reklamodawcom. Nieładnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Tak wspomniałem o Klonie, ale potem pisałem że Klon już nie aktualny.... teraz bedzie parterowy, tak wiec ci co podsyłaja info do reklamodawców powinni czytac bardziej uważnie, a najlepiej gdyby tego wogóle nie robili. Wiadomo, ze jak cos bede potrzebował to sam sie zwróce do konkretnej firmy. Jejku jak ja nie cierpie namolstwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 dostałem wyjaśnienie z http://www.budowlanka.pl . no to chyba mamy kogoś kto podbiera nasze pytania i przekazuje do budowlanki. Czyli jakiś Kret? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 11:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Słuchajcie to jest jakiś koszmar... teraz jakas panienka o adresie mail takim który pochodzi z servera budowlanki, zaczyna do mnie pisać, ze chce mi pomóc... Rany julek co sie dzieje...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tdxls 14.04.2003 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Wielki Brat czuwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 14.04.2003 11:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 hehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magmi 14.04.2003 12:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2003 Kto przeczyta uważnie cały wątek, ten Wilekiego Brata bez trudu zidentyfikuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
inwestor 15.04.2003 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 On 2003-04-14 13:29, Darth_Maul wrote: Słuchajcie to jest jakiś koszmar... teraz jakas panienka o adresie mail takim który pochodzi z servera budowlanki, zaczyna do mnie pisać, ze chce mi pomóc... Rany julek co sie dzieje...? Kurcze Darth panienka chce Ci pomóc a TY NIC ??? Poproś niech przyśle Ci swoje foto, kto to wie co ona ma na myśli . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cemek 15.04.2003 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2003 magmi, pozory mogą mylić. Ten Wielki Brat, którego łatwo można zidentyfikować jest związany z serwisem 'budowlanka', ale ktoś to robi za jego plecami. Próbowano tam umieścić moje zapytanie z forum (inny wątek), ale on to zablokował i mnie o tym poinformował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Darth_Maul 16.04.2003 06:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 inwestor.... hehehe masz racje, zaraz do niej zamejluje, moze pomoze cokolwiek by to miało znaczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ipm111 16.04.2003 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2003 Bardzo uprzejmnie proszę o nie wysyłanie e-maili do mojej koleżanki. W związku z zaistniałą sytucją podkradania postów ma ona dwa razy pracy. Jak się wszystko uspokoi proszę bardzo. Nawet nie wiecie jaki to problem uchronić się przed takimi numerami. Teraz każde zapytanie, które wchodzi na stronę muszę potwierdzić, a przecież miał być automat - ale poradzimy sobie i chyba jakiś prokurator w to wejdzie, ale na razie nie ma przestępstwa.Acha wszystkich zapraszam do nas jeśli chcą poznać i ją i nas.I dajcie spokój z WIELKIM BRATEM, niedawno wprawdzie byłem w TV w jakimś teleturnieju, ale nie wygrałem zbyt dużo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts