Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

[url]www.budowlanka.pl[/url]

Recommended Posts

To jest zaawansowany system wymiany informacji. Jeśli szukasz ofert na coś co potrzebujesz to wpisz tam, system roześle to do właściwych odbiorców, a oni bez zbędnego szukania dostaną to automatem do skrzynek e-mail wraz z możliwością udzielenia bezpośredniej odpowiedzi.

Różnie bywa, ale jeśli pytanie jest konkretne to odpowiadających jest więcej, zdarzały się wypadki kilkudziesięciu (rekord 164) ofert składanych w odpowiedzi na zapytania ofertowe.

Ważne jest to, że jeden wpis powoduje automatyczny, jednoczesny kontakt z grupą kilkuset firm, które deklarują, że daną potrzebę potrafią spełnić.

Liczyłeś kiedyś koszt dotarcia z zapytaniem do takiej grupy osób?

To nie jest portal informacyjny, to narzędzie zmieniające w dużym stopniu całą filozofię kupowania, a i na sprzedawanie ma poważny wpływ.

Trzeba tylko nauczyć się jego obsługi.

Polecam.

Dziwne - bo ja rowniez dostalem kilka ofert, a wogole nic tam nie zamieszczalem. Umiescilem natomiast zapytanie na forum Muratora w dziale 'Lista plac wykonawcow', natomist w ofertach ktore dostalem bylo napisane ze moje zapytanie pochodzilo z serwisu 'budowlani'. O co tu chodzi ?

podzielam wypowiedzi. Ja tam sie nie ogłaszałem, o nic sie nie pytałem, a gosc jakis . Przesłał mi maila z na temat domu Klon, o który kiedys pytałem. Tresc listu :

...Chętnie wykonam szczegółowe kosztorysy wskazanych budynków (Klon i Wierzba), ale jest to sporo pracy i nie bardzo mam ochotę wykonywać ja za darmo, nie będąc pewnym, że zostanie mi zlecona realizacja...

Jaki burak, ja o nic go nie prosiłem, a on sam sie pcha.... A co doksztorysu Klonu to dostałem bardzo szczegółowy za darmo z Horyzontu.

To jest JAKIŚ SKANDAL

Tak wspomniałem o Klonie, ale potem pisałem że Klon już nie aktualny.... teraz bedzie parterowy, tak wiec ci co podsyłaja info do reklamodawców powinni czytac bardziej uważnie, a najlepiej gdyby tego wogóle nie robili. Wiadomo, ze jak cos bede potrzebował to sam sie zwróce do konkretnej firmy. Jejku jak ja nie cierpie namolstwa

On 2003-04-14 13:29, Darth_Maul wrote:

Słuchajcie to jest jakiś koszmar... teraz jakas panienka o adresie mail takim który pochodzi z servera budowlanki, zaczyna do mnie pisać, ze chce mi pomóc... Rany julek co sie dzieje...?

Kurcze Darth panienka chce Ci pomóc a TY NIC ??? :grin: Poproś niech przyśle Ci swoje foto, kto to wie co ona ma na myśli :wink:.

Pozdrawiam

magmi, pozory mogą mylić. Ten Wielki Brat, którego łatwo można zidentyfikować jest związany z serwisem 'budowlanka', ale ktoś to robi za jego plecami. Próbowano tam umieścić moje zapytanie z forum (inny wątek), ale on to zablokował i mnie o tym poinformował.

Bardzo uprzejmnie proszę o nie wysyłanie e-maili do mojej koleżanki. W związku z zaistniałą sytucją podkradania postów ma ona dwa razy pracy. Jak się wszystko uspokoi proszę bardzo. Nawet nie wiecie jaki to problem uchronić się przed takimi numerami. Teraz każde zapytanie, które wchodzi na stronę muszę potwierdzić, a przecież miał być automat - ale poradzimy sobie i chyba jakiś prokurator w to wejdzie, ale na razie nie ma przestępstwa.

Acha wszystkich zapraszam do nas jeśli chcą poznać i ją i nas.

I dajcie spokój z WIELKIM BRATEM, niedawno wprawdzie byłem w TV w jakimś teleturnieju, ale nie wygrałem zbyt dużo.