Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkoła podstawowa ,państwowa-zbieranie opłat .

julcik

Recommended Posts

nie chwalą inni... ? :cry: :cry: To sie trzeba samemu pochwalic. :lol: subtelnośc wypowiedzi dowodzi intelektu 8)

Aggi - Ty to zawsze jak prawdziwa dama się umiesz zachować :):) I dobre słowo od Ciebie można usłyszeć ... 8)

:lol: :wink: zaraz się wysmarkam w moje koronkowe rękawiczki, tylko poszukam odpowiednio dużego krowiego placka, żeby wbic moja parasolke od słońca :wink: :wink:

• Odpowiedzi 134
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

nie chwalą inni... ? :cry: :cry: To sie trzeba samemu pochwalic. :lol: subtelnośc wypowiedzi dowodzi intelektu 8)

Aggi - Ty to zawsze jak prawdziwa dama się umiesz zachować :):) I dobre słowo od Ciebie można usłyszeć ... 8)

:lol: :wink: zaraz się wysmarkam w moje koronkowe rękawiczki, tylko poszukam odpowiednio dużego krowiego placka, żeby wbic moja parasolke od słońca :wink: :wink:

znów sie poturlałam pod stół :):):):):)

Minus ,uważaj bo nasza słodka Nefer zaraz zrobi z Ciebie pasztet,albo wmówi Ci,że jesteś ze wsi,z kompleksami i bez fury"fól wypas"jak to ujęła.Ma chyba hopla na tym punkcie,bo gdzie może chwali się na forum 130 KM i tym,że zmienia co trzy lata.Tych ,którzy wydają dziennie mniej niż 2000 na drobne zakupy uważa za nieudaczników życiowych.

Naliczyłam,że na wstępie było 10 odpowiedzi w temacie,potem nagonka.

już się oporządziłam ze smarkami i parasolką... przepraszam trochę zamieszania było... :wink:

julcik - czy Ciebie to tak boli co Nefer ma, a czego nie ma? Jakieś niezdrowe objawiasz na tym tle emocje. Przed chwilą sama się chwaliłaś "tralala" dokładnie w taki sposób jaki parodiujesz teraz. :o

Minus ,uważaj bo nasza słodka Nefer zaraz zrobi z Ciebie pasztet,albo wmówi Ci,że jesteś ze wsi,z kompleksami i bez fury"fól wypas"jak to ujęła.Ma chyba hopla na tym punkcie,bo gdzie może chwali się na forum 130 KM i tym,że zmienia co trzy lata.Tych ,którzy wydają dziennie mniej niż 2000 na drobne zakupy uważa za nieudaczników życiowych.

Bardzo nieladny post . A fe !

A gdzież to ja Nefer wyciągnęłam informacje na temat twojego stanu posiadania??To raczej ty czytasz między wierszami i twierdzisz np.,że nie mam kasy,nie stać mnie na wycieczki-a właśnie pisałam ,coś odwrotnego.

To,że Ty w różnych wątkach podniecasz się swoim samochodem 130 KM(co wcale jeszcze nie oznacza ,że jesteś majętna) i stanem posiadania.

A tak na koniec dyskusji z mojej strony :

jestem bardzo zadowolona z siebie i pomimo młodego wieku mogę się pochwalić dwójką świetnych dzieciaków,cudownym mężem,nowym domkiem,ukończonymi studiami i interesującą pracą .Wiesz jakoś dałam radę studiować ,pracować ,wychowywać dziecko i jeszcze się wybudować :D

A zapomniałam napisać jestem bardzo ładna :D i nie cierpię na syndrom niedopchnięcia,jak to ładnie Nefer gdzieś ujęła.

Pozdrawiam Wszystkie kobietki ! :lol:

tralalala,a o problemach swoich poważnych nie piszę ,bo ich nie mam!!!

Tralalala a mój mężuś jest we mnie zakochany wciąż....i młoda jestem jeszcze tralalala i 30 nie przekroczyłam tralalalal

pozdrawiam cię Nefer i Rrmi i Luc i resztę forumowiczów tralalala

:D :D :D

:o :o :o :-? :-? :roll:

O ja naiwna, myślałam że na tym forum już mnie nic nie zdziwi :lol:

Chcialem odpowiedziec jucikowi - ale zniknal.

To lece z pamieci - slodka Nefer czy nie - nie mnie oceniac i na mojej ocenie pewnie Nefer nie zalezy .

Obawiam sie ze na Twojej julcik tez nie , takze nie masz co wkladac w to tyle energii.

Wmawiac mi nic nie musi - bo i bez tego ze wsi jestem.

Probowalem tylko przemycic apel o wiecej zyczliwosci - nawet dla tych z ktorymi sie nie zgadzamy.

już się oporządziłam ze smarkami i parasolką... przepraszam trochę zamieszania było... :wink:

julcik - czy Ciebie to tak boli co Nefer ma, a czego nie ma? Jakieś niezdrowe objawiasz na tym tle emocje. Przed chwilą sama się chwaliłaś "tralala" dokładnie w taki sposób jaki parodiujesz teraz. :o

Czujna Aggi :) A ten post Julcik by mnie minął..... może jakbym go przeczytała to Minus dostałby/aby po głowie........może na to liczyła Julcik .......eeeeeeeeee chyba nie............. no bo niby za co ............. no tak. Tylko Julcik nie widzi róznicy pomiędzy postami swoimi i Minus :):) hihihi :) no cóż... ja widzę .

Minus - jeszcze raz pozdrawiam serdecznie :)

minus

My tu wszystkie wsiowe :roll: :roll:

Wciaz ze sloma w butach :D

Znaczy Aggi to ma na pewno ,bo widzialam. :D

ja tez mam ,bo czuje . :D

Jak Nefer to nie wiem . :roll:

Kulka tez ma i wlasnie konczy obrzadek :D

Nie przeszkadzać, bo doję mą krówkę, a jak się ona zatnie to mleka nie popuści albo się zagzić gotowa :roll:

minus

My tu wszystkie wsiowe :roll: :roll:

Wciaz ze sloma w butach :D

Znaczy Aggi to ma na pewno ,bo widzialam. :D

ja tez mam ,bo czuje . :D

Jak Nefer to nie wiem . :roll:

Kulka tez ma i wlasnie konczy obrzadek :D

W związku z powyższym ja się nie przyznam :roll: :roll: :roll: 8)

Bo rozpocznie się proces bezatyfikacji i co ja pocznę .... :cry: :cry: zaczną grzebać w przeszłośći i co ? I będzie, że bez karty pływackiej po takiej dużej rzece od dziecka łaziłam.......... to nie moja wina.

Ale mnie się zawsze wydawało, że nie jest ważne gdzie się kto urodził - widocznie nie dla Julcik ( czyżby jakiś problemik sie znów wylągł był ????)

A myślę, że poznawczo to ja mam w plecy (krowę dotknęłam po raz pierwszy jak miałam 23 lata :) i miała twardą głowę !!! :):)) I to nie jest fajne.

Jakieś oświecenie mnie minęło???????????????????

Cytat:

"W rozwoju oświecenia można wyodrębnić trzy fazy: oświecenie wczesne, tzw. prekursorskie, oświecenie stanisławowskie i oświecenie schyłkowe zwane oświeceniem postanisławowskim lub klasycyzmem warszawskim"

Ciekawe, które mnie minęło ....

No nie jestem czujna jak ważka - nie te lata - ale jakbym miała tyle lat co Julcia to kto wie, kto wie....

A propos ilości postów : Julcik - Ty wiesz dziewczyno - ja to byznesłomen jestem to na mnie ludzie robio to mogę sobie hulać , co nie ?