Aggi 17.10.2006 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nie chwalą inni... ? To sie trzeba samemu pochwalic. subtelnośc wypowiedzi dowodzi intelektu Aggi - Ty to zawsze jak prawdziwa dama się umiesz zachować :) I dobre słowo od Ciebie można usłyszeć ... zaraz się wysmarkam w moje koronkowe rękawiczki, tylko poszukam odpowiednio dużego krowiego placka, żeby wbic moja parasolke od słońca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 nie chwalą inni... ? To sie trzeba samemu pochwalic. subtelnośc wypowiedzi dowodzi intelektu Aggi - Ty to zawsze jak prawdziwa dama się umiesz zachować :) I dobre słowo od Ciebie można usłyszeć ... zaraz się wysmarkam w moje koronkowe rękawiczki, tylko poszukam odpowiednio dużego krowiego placka, żeby wbic moja parasolke od słońca znów sie poturlałam pod stół :):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Minus ,uważaj bo nasza słodka Nefer zaraz zrobi z Ciebie pasztet,albo wmówi Ci,że jesteś ze wsi,z kompleksami i bez fury"fól wypas"jak to ujęła.Ma chyba hopla na tym punkcie,bo gdzie może chwali się na forum 130 KM i tym,że zmienia co trzy lata.Tych ,którzy wydają dziennie mniej niż 2000 na drobne zakupy uważa za nieudaczników życiowych. Naliczyłam,że na wstępie było 10 odpowiedzi w temacie,potem nagonka. już się oporządziłam ze smarkami i parasolką... przepraszam trochę zamieszania było... julcik - czy Ciebie to tak boli co Nefer ma, a czego nie ma? Jakieś niezdrowe objawiasz na tym tle emocje. Przed chwilą sama się chwaliłaś "tralala" dokładnie w taki sposób jaki parodiujesz teraz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 julciu Nefer wcale nie jest slodka .Przeciez to widac.Tyle , ze z nia mozna sie chociaz normalnie poklocic i dogadac.Znaczy przyjmuje krytyke i argumenty.Nie kasuj swoich zlosliwych postow o Nefer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 17.10.2006 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Minus ,uważaj bo nasza słodka Nefer zaraz zrobi z Ciebie pasztet,albo wmówi Ci,że jesteś ze wsi,z kompleksami i bez fury"fól wypas"jak to ujęła.Ma chyba hopla na tym punkcie,bo gdzie może chwali się na forum 130 KM i tym,że zmienia co trzy lata.Tych ,którzy wydają dziennie mniej niż 2000 na drobne zakupy uważa za nieudaczników życiowych. Naliczyłam,że na wstępie było 10 odpowiedzi w temacie,potem nagonka. Bardzo nieladny post . A fe ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A gdzież to ja Nefer wyciągnęłam informacje na temat twojego stanu posiadania??To raczej ty czytasz między wierszami i twierdzisz np.,że nie mam kasy,nie stać mnie na wycieczki-a właśnie pisałam ,coś odwrotnego. To,że Ty w różnych wątkach podniecasz się swoim samochodem 130 KM(co wcale jeszcze nie oznacza ,że jesteś majętna) i stanem posiadania. A tak na koniec dyskusji z mojej strony : jestem bardzo zadowolona z siebie i pomimo młodego wieku mogę się pochwalić dwójką świetnych dzieciaków,cudownym mężem,nowym domkiem,ukończonymi studiami i interesującą pracą .Wiesz jakoś dałam radę studiować ,pracować ,wychowywać dziecko i jeszcze się wybudować A zapomniałam napisać jestem bardzo ładna i nie cierpię na syndrom niedopchnięcia,jak to ładnie Nefer gdzieś ujęła. Pozdrawiam Wszystkie kobietki ! tralalala,a o problemach swoich poważnych nie piszę ,bo ich nie mam!!! Tralalala a mój mężuś jest we mnie zakochany wciąż....i młoda jestem jeszcze tralalala i 30 nie przekroczyłam tralalalal pozdrawiam cię Nefer i Rrmi i Luc i resztę forumowiczów tralalala O ja naiwna, myślałam że na tym forum już mnie nic nie zdziwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 chcesz sobie podetrzec (oczy) moją koronkową rękawiczką? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minus 17.10.2006 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Chcialem odpowiedziec jucikowi - ale zniknal.To lece z pamieci - slodka Nefer czy nie - nie mnie oceniac i na mojej ocenie pewnie Nefer nie zalezy . Obawiam sie ze na Twojej julcik tez nie , takze nie masz co wkladac w to tyle energii. Wmawiac mi nic nie musi - bo i bez tego ze wsi jestem.Probowalem tylko przemycic apel o wiecej zyczliwosci - nawet dla tych z ktorymi sie nie zgadzamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 chcesz sobie podetrzec (oczy) moją koronkową rękawiczką? Na moje oczy Twa rękawiczka za mała o Aggi . Już nic nie zetrze zdumienia z mej twarzy Idę się podkurować w takie jedno miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 minus My tu wszystkie wsiowe Wciaz ze sloma w butach Znaczy Aggi to ma na pewno ,bo widzialam. ja tez mam ,bo czuje . Jak Nefer to nie wiem . Kulka tez ma i wlasnie konczy obrzadek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Minus ,uważaj bo nasza słodka Nefer zaraz zrobi z Ciebie pasztet,albo wmówi Ci,że jesteś ze wsi,z kompleksami i bez fury"fól wypas"jak to ujęła.Ma chyba hopla na tym punkcie,bo gdzie może chwali się na forum 130 KM i tym,że zmienia co trzy lata.Tych ,którzy wydają dziennie mniej niż 2000 na drobne zakupy uważa za nieudaczników życiowych. Naliczyłam,że na wstępie było 10 odpowiedzi w temacie,potem nagonka. już się oporządziłam ze smarkami i parasolką... przepraszam trochę zamieszania było... julcik - czy Ciebie to tak boli co Nefer ma, a czego nie ma? Jakieś niezdrowe objawiasz na tym tle emocje. Przed chwilą sama się chwaliłaś "tralala" dokładnie w taki sposób jaki parodiujesz teraz. Czujna Aggi A ten post Julcik by mnie minął..... może jakbym go przeczytała to Minus dostałby/aby po głowie........może na to liczyła Julcik .......eeeeeeeeee chyba nie............. no bo niby za co ............. no tak. Tylko Julcik nie widzi róznicy pomiędzy postami swoimi i Minus :) hihihi no cóż... ja widzę . Minus - jeszcze raz pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 19:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Jestem ,jestem .Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 My tu wszystkie wsiowe Wciaz ze sloma w butach Znaczy Aggi to ma na pewno ,bo widzialam. ja tez mam ,bo czuje ja mam wszędzie, nie tylko w butach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 minus My tu wszystkie wsiowe Wciaz ze sloma w butach Znaczy Aggi to ma na pewno ,bo widzialam. ja tez mam ,bo czuje . Jak Nefer to nie wiem . Kulka tez ma i wlasnie konczy obrzadek Nie przeszkadzać, bo doję mą krówkę, a jak się ona zatnie to mleka nie popuści albo się zagzić gotowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 17.10.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 No dobra ja tez mam wszedzie. Jak sie kazdy przyzna to bedziemy w domu Julcia to pewnie nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 minus My tu wszystkie wsiowe Wciaz ze sloma w butach Znaczy Aggi to ma na pewno ,bo widzialam. ja tez mam ,bo czuje . Jak Nefer to nie wiem . Kulka tez ma i wlasnie konczy obrzadek W związku z powyższym ja się nie przyznam Bo rozpocznie się proces bezatyfikacji i co ja pocznę .... zaczną grzebać w przeszłośći i co ? I będzie, że bez karty pływackiej po takiej dużej rzece od dziecka łaziłam.......... to nie moja wina. Ale mnie się zawsze wydawało, że nie jest ważne gdzie się kto urodził - widocznie nie dla Julcik ( czyżby jakiś problemik sie znów wylągł był ????) A myślę, że poznawczo to ja mam w plecy (krowę dotknęłam po raz pierwszy jak miałam 23 lata i miała twardą głowę !!! :)) I to nie jest fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nefer ,podziwiam Cię kobieto,ty całe dnie spędzasz na necie.Ileż nowych postów na liczniku,chocby dzięki mnie,a ileż żółci wyplułaś kochana , a jaką inteligencją się wykazałaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 17.10.2006 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Ty sobie chyba wzięłaś do serca to oświecenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Nie przeszkadzać, bo doję mą krówkę, a jak się ona zatnie to mleka nie popuści albo się zagzić gotowa Oj, dużo jeszcze przede mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Jakieś oświecenie mnie minęło??????????????????? Cytat:"W rozwoju oświecenia można wyodrębnić trzy fazy: oświecenie wczesne, tzw. prekursorskie, oświecenie stanisławowskie i oświecenie schyłkowe zwane oświeceniem postanisławowskim lub klasycyzmem warszawskim"Ciekawe, które mnie minęło .... No nie jestem czujna jak ważka - nie te lata - ale jakbym miała tyle lat co Julcia to kto wie, kto wie.... A propos ilości postów : Julcik - Ty wiesz dziewczyno - ja to byznesłomen jestem to na mnie ludzie robio to mogę sobie hulać , co nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts