Agnieszka1 18.10.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Piszą...żeby pisać...jaśnie oświeceni, itp....wynik?...a może nuda. Jężeli kogoś uraziłem to przepraszam ale tak to odbieram. e tam nuda, mi sie japa smieje Od razu cieplej Ja tez sie nieco usmialam , tylko Majka nie wiem czy z tych samych poscikow sie smiejemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 18.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Piszą...żeby pisać...jaśnie oświeceni, itp....wynik?...a może nuda. Jężeli kogoś uraziłem to przepraszam ale tak to odbieram. e tam nuda, mi sie japa smieje Od razu cieplej Ja tez sie nieco usmialam , tylko Majka nie wiem czy z tych samych poscikow sie smiejemy ja się śmieję z calokształtu wypowiedzi Ale bez zlośliwości tylko z wrodzonej mi życzliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
julcik 18.10.2006 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Piszą...żeby pisać...jaśnie oświeceni, itp....wynik?...a może nuda. Jężeli kogoś uraziłem to przepraszam ale tak to odbieram. Nuda,nuda,frustracja w realu,fantazja w necie,tu możesz napisać wszystko i kto ci udowodni,że tak nie jest? Proszę zwrócic uwagę ,jak rzekomo zapracowana osoba z tysiącem zajęć potrafi dziennie pisać trzydzieści postów dziennie.Przecież na to trzeba mieć czas,przeczytać ,odpisać. Dziwię się również jak prowadzi firmę osoba,która ma problemy ze zrozumieniem tekstu?Jak nazwa działu wskazuje-dział porad życiowych,nie psycholog.Może czas zastanowić się nad zmianą profesji?Tylko aby udzielać porad jako psycholog ,musiałabyś Nefer droga ukończyć wyższe studia,aby ferować wyroki.Nie sądzę aby Ci się to udało. Doszłam do wniosku,że szkoda mi czasu i nerwów na takie bzdury,czczą ,bezsensowną paplaninę.Powtarzam tak jak gdzieś pisała Paty ,zrobiło sie tu dziwnie ,dzięki pewnym osobom....Żegnam By,Nefer szczekaj dalej (współczuję twoim pracownikom,szczerze) ..... tylko nie podniecaj się tak ,bo jeszcze dostaniesz orgazmu w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Piszą...żeby pisać...jaśnie oświeceni, itp....wynik?...a może nuda. Jężeli kogoś uraziłem to przepraszam ale tak to odbieram. Nuda,nuda,frustracja w realu,fantazja w necie,tu możesz napisać wszystko i kto ci udowodni,że tak nie jest? Proszę zwrócic uwagę ,jak rzekomo zapracowana osoba z tysiącem zajęć potrafi dziennie pisać trzydzieści postów dziennie.Przecież na to trzeba mieć czas,przeczytać ,odpisać. Dziwię się również jak prowadzi firmę osoba,która ma problemy ze zrozumieniem tekstu?Jak nazwa działu wskazuje-dział porad życiowych,nie psycholog.Może czas zastanowić się nad zmianą profesji?Tylko aby udzielać porad jako psycholog ,musiałabyś Nefer droga ukończyć wyższe studia,aby ferować wyroki.Nie sądzę aby Ci się to udało. Doszłam do wniosku,że szkoda mi czasu i nerwów na takie bzdury,czczą ,bezsensowną paplaninę.Powtarzam tak jak gdzieś pisała Paty ,zrobiło sie tu dziwnie ,dzięki pewnym osobom....Żegnam By,Nefer szczekaj dalej (współczuję twoim pracownikom,szczerze) ..... tylko nie podniecaj się tak ,bo jeszcze dostaniesz orgazmu w pracy Droga Julciu, bardzo mnie ubawiłaś :) Rzeczywiście jeszcze wiele przed Tobą A orgazm w pracy ? Czemu nie? Przekażę wyrazy współczucia pracownikom P.S. Pisałam już, że jako byznesłomen ludzie na mnie robio to mam dużo wolnego czasu, nie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jea 18.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nefer Twoja ostatnia wypowiedź świadczy o poziomie lub raczej jego braku. Dałaś się podpuścić jak malutka...a nie jak bisss....women. Czasami trzeba poprostu czytać nagłówki a nie tylko pisać co się w główce wykluje. POZDRAWIAM ....bez obrazy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 18.10.2006 10:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Nefer Twoja ostatnia wypowiedź świadczy o poziomie lub raczej jego braku. Dałaś się podpuścić jak malutka...a nie jak bisss....women. Czasami trzeba poprostu czytać nagłówki a nie tylko pisać co się w główce wykluje. POZDRAWIAM ....bez obrazy Z tymi nagłówkami to ciekawa teoria :) Również cieplutko pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.10.2006 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ........Proszę zwrócic uwagę ,jak rzekomo zapracowana osoba z tysiącem zajęć potrafi dziennie pisać trzydzieści postów dziennie.Przecież na to trzeba mieć czas,przeczytać ,odpisać. No wiec - sadze - ze czas wyjawic straszliwa prawde.... otoz to wszystko to jeden wielki i gigantyczny spisek Tak naprawde tworzymy grupe ludzi zatrudnionych tylko i wylacznie po to by szargac nerwy niewinnym uzytkownikom tegoz szacownego forum Tak naprawde "my" to caly sztab ludzi piszacych bez przerwy 24/dobe posty aby wpedzic innych forumowiczow w kompexy ze Oni nie daja rady Hmmm... ... co Ty sobie myslisz julcik!? ze rrmi , Luc, Nefer , zielonooka ( i paru tam jeszcze) to pojedyncze osoby?! Wiesz ilu ludzi musi harowac na taki pojedynczy nick na forum zeby norme wyrobic ????? rrmi ma najwiecej - ostatnio dwadziescia osob tyralo "nia" Nefer ciut mniej - tylko 6 w porywach do 8 osob to Ona Ze mna to wogole kicha bo mam najmniejsza liczbe postow i najmniejszy przelicznik ilosc postow dziennie ale "moi ludzie" sa drodzy bo nikt nie chce za normalna stawke pisac tych bzdur co zielonooka i jeszcze avatary zmieniac co 5 minut i tylko 3 duszyczki to ja Tak naprawde - taka Nefer - niby bizneswoman nie? : a prawda jest taka ze najczesciej za nia pisze 24 letni cholernie przystojny student anglistyki i 35 letnia sekretearka w firmie windykacyjnej . Reszta sie zmienia bo nikt nie ma tak silnej psychiki zeby wytrzymac to tempo rrmi i luc - to zgrana paczka licealistek z XXXVI LO im Cervantesa na Zakrzewskiej - ze Stanow to znaja jedynie hamburgera w McDonaldzie ale maja dziewczyny fantazje czasem to takze 15l- etni Adas z Zielonki ale teraz do liceum sie szykuje chlopak wiec ostatnio zaniedbal sie w pracy na szczescie czasem 46 -letni tata Adasia mu pomaga Ze mna to znowu najgorzej - zawsze chcialam byc projektantem i mam z tego powodu kompleksy wymyslilam sobie ze bede tu udawac architekta ( a cooo!!!! nie wolno?! ) a tak naprawde pracuje w hucie na trzecia zmiane a dorabiam po godzinach w mleczarni i nie mam nawet matury (chlip ) (nawet matury Giertycha ) Ma to tez co prawda dobre strony bo jako ze sezon grzewczy nastal to zaszantazowalam Redakcje i Administracje Forum ze im odetne co nieco (od kaloryferow oczywiscie ) zmiekli i dali mi tytuł i tak sie kreci, wiesz ps. aha - bedzie coraz zimniej - red . nie ma argumentow na brak ogrzewania wiec trwaja negocjacje i jakby co to moge zalatwic komus tez tytul no nie za darmo zecz jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.10.2006 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 ...ufff ulzylo mi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.10.2006 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Bravo Zielonooka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rrmi 18.10.2006 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zielona Nie chce gadac , ale Aggi poczuje sie pominieta i niewazna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 18.10.2006 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Zielona Nie chce gadac , ale Aggi poczuje sie pominieta i niewazna Aggi jest szefem ciiii co z tego ze to 9 letnie dziecko-geniusz majace w malym palcu informatyke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Luc Skywalker 18.10.2006 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2006 Aggi jest szefem ciiii co z tego ze to 9 letnie dziecko-geniusz majace w malym palcu informatyke I ma fajne futerko w avatarze ( jak ktos ogladal "Naga bron" to zrozumie ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 19.10.2006 13:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ha.......wszystko jasne Sprawa się rypła i się rozpierzchło towarzystwo Zielona, w ten sposób pozbawiłaś pracy dziesiątki tajnych pisaczy forumowych Czy Ty wiesz coś narobiła Tu polecą głowy....................... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zielonooka 19.10.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 no niestety... ta "zielona" co pisala w Sro Paź 18, 2006 6:30 pm tajemniczo zniknela... robia teraz casting na wolne miejsce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 19.10.2006 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Ufff dziękuję, że o mnie wspomnieliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts