Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Szkoła podstawowa ,państwowa-zbieranie opłat .

julcik

Recommended Posts

Nie przeszkadzać, bo doję mą krówkę, a jak się ona zatnie to mleka nie popuści albo się zagzić gotowa :roll:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Oj, dużo jeszcze przede mną

Kochana, jak krówka ma dni chętne, to ogon do góry i chajda (a może hajda) na pola w poszukiwaniu wdzięków swych amatora :lol:

Taki fstyt, byznesłomen sie nie orientuje w sprawach plebsu, a taka krówka jak się zagzi to i ze 140 KM w racicach :lol: :wink:

• Odpowiedzi 134
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Nie przeszkadzać, bo doję mą krówkę, a jak się ona zatnie to mleka nie popuści albo się zagzić gotowa :roll:

:o :o :o :o :o :o :o :o :o :o :o

Oj, dużo jeszcze przede mną

Kochana, jak krówka ma dni chętne, to ogon do góry i chajda (a może hajda) na pola w poszukiwaniu wdzięków swych amatora :lol:

Taki fstyt, byznesłomen sie nie orientuje w sprawach plebsu, a taka krówka jak się zagzi to i ze 140 KM w racicach :lol: :wink:

Prosze Cięęęęęęęęęęęęęęęęęęęęęę - i się popłakałam :):)

Chyba sobie kupię krowę. A jak już się zagzi to ją potem wypuszczę - a niech se zwierze pobiega :)

Mam pomysł. Będę ją trenować codziennie rano :)

No jeśli w tym stroju, to wróżę kolejny sukces....i znów Cię ludzka zawiść dosięgnie boleśnie :roll: :lol:

Oj, Kuleczko, mnie ludzka zawiść nie może tknąć. To niemożliwe :):) Fizycznie :):)

Nie mogę tak latać po wsi, bo mnie ludziska wezmą na jęzory...:)

ochwat to choroba,

z tego co wiem,:roll:

ale nie wiem na czym to polega :oops:

Jak dobrze jarzę, to jak koń kuleje, to się mówi że się ochwacił :-?

Ale to słowo posiada jeszcze inne, potoczne znaczenia. Na przykład, o kimś pazernym można powiedzieć "żeby się tym nie ochwacił..."

Te panie z RR szkoły Julcik, to mogą się ochwacić tymi ciuchami, albo w ogóle dobrobytem :lol:

Najbardziej to ja się matrwię o Nefer, ale ona to pewnie już dawno ochwaciła się :lol: :D :wink:

ochwat to choroba,

z tego co wiem,:roll:

ale nie wiem na czym to polega :oops:

Jak dobrze jarzę, to jak koń kuleje, to się mówi że się ochwacił :-?

Ale to słowo posiada jeszcze inne, potoczne znaczenia. Na przykład, o kimś pazernym można powiedzieć "żeby się tym nie ochwacił..."

Te panie z RR szkoły Julcik, to mogą się ochwacić tymi ciuchami, albo w ogóle dobrobytem :lol:

Najbardziej to ja się matrwię o Nefer, ale ona to pewnie już dawno ochwaciła się :lol: :D :wink:

już się gorzej czuję, chyba zmierzę gorączkę - czy podwyższona ciepłoa ciała jest objawem ochwacenia ?

Cytat:

"Ochwat to niezakaźne, rozlane zapalenie tworzywa kopytowego, przebiegające z dużą ilością wysięku oraz martwicą blaszek kopytowych. Ta sucha definicja niewiele oczywiście wyjaśnia, ponieważ w jednym zdaniu nie można opisać całości zmian zachodzących podczas trwania tego schorzenia"

resztę Wam podaruję :)

ten wątek nigdy nie opuścił psychiatryka :):) To oczywiste :):) To tylko kwestia punktu odniesienia we wszechświecie :)

Ale dla TYCH CO NIE MAJĄ WYOBRAŹNI (hihihi) tez jestem za :):)

Przeciez ten watek nie jest w psycholu tylko w dziale porad zyciowych.

Faaajne porady zyciowe , nie ma co :lol:

:-?

A najlepsze to to, ze psychoanalize robia te osoby, ktore zawsze tak glosno krzycza ze jej robic nie wolno :lol:

ten wątek nigdy nie opuścił psychiatryka

A najlepsze to to, ze psychoanalize robia te osoby, ktore zawsze tak glosno krzycza ze jej robic nie wolno :lol:

Bo to taka metafora była :)

Nie mam nic przeciw dobrej psychoanalizie :):) Czasami pomaga :)