tosinek 15.10.2007 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Ale słyszałam, ze ta chińszczyzna to straszny szmelc, lepiej poslki nawet 2 gatunku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.10.2007 05:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Tosinku i u Ciebie parapety będą niebawem Póki co ciekawa jestem jakie okna ostatecznie wybierzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.10.2007 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Jedyna rzecz z jaką nie mamy problemu to parapety, nie wiem jakiej są firmy ale są w kolorze palisandru i są z mdfu fornirowane drewnem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 16.10.2007 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 Kolejny projekt tym razem wymyślony przez Wumilahttp://images11.fotosik.pl/101/54d5af1d52dcb0cd.jpgi jak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 19.10.2007 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jutro od jakiejś 9 będę kładł wełnę - jak znajdziecie chwilkę to zapraszam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 19.10.2007 22:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Jutro od jakiejś 9 będę kładł wełnę - jak znajdziecie chwilkę to zapraszam . Wicuś ja już marzę co by do was wpaść, szczególnie, zę mi zalezy na dokładnym obejrzeniu waszych okien!!!!!!!!!!!! Ale Wumi chory, może wydobrzeje, to wpadniemy. OJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.10.2007 14:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Wicku, ja to nawet rano wstałam co by do Ciebie dojść, ale WUmil ma 39 i go nie zostawię, przełóżmy wszystko na tydzień, da się? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 20.10.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Wicuś ja już marzę co by do was wpaść, szczególnie, zę mi zalezy na dokładnym obejrzeniu waszych okien!!!!!!!!!!!! Ale Wumi chory, może wydobrzeje, to wpadniemy. OJ Okłady z młodych piersi , do tego grzaniec i zaraz będzie zdrowy . A grzaniec ( sprawdzony , pomaga ): 1. pół szklanki mleka 2. dwie łyżki miodu 3. łyżka masła Wszystko zagrzać prawie do wrzenia i na koniec dolać mieszając 50-100 g czystej wódki ( może być spirytus ) . Pić tak gorące jak tylko się da . Rozgrzewa niesamowicie (a jak do tego jeszcze te okłady)tak , że na drugi dzień Twój luby będzie zdrów jak ryba . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 20.10.2007 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2007 Wicuś ja już marzę co by do was wpaść, szczególnie, zę mi zalezy na dokładnym obejrzeniu waszych okien!!!!!!!!!!!! Ale Wumi chory, może wydobrzeje, to wpadniemy. OJ Okłady z młodych piersi , do tego grzaniec i zaraz będzie zdrowy . A grzaniec ( sprawdzony , pomaga ): 1. pół szklanki mleka 2. dwie łyżki miodu 3. łyżka masła Wszystko zagrzać prawie do wrzenia i na koniec dolać mieszając 50-100 g czystej wódki ( może być spirytus ) . Pić tak gorące jak tylko się da . Rozgrzewa niesamowicie (a jak do tego jeszcze te okłady)tak , że na drugi dzień Twój luby będzie zdrów jak ryba . Spróbuję, dzięki za namiary Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zuzza 22.10.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Tosinku - Gratuluję "roczku"! Jak to szybko ten czas leci Wasz domek rośnie jak na drożdżach Lada chwila będziesz sobie popijać kawkę w salonie Jeśli można jeszcze wtrącić głos w sprawie podłogi - to ja głosuję za kamieniem po całosci. Jednak drewno na praterze to porażka - dom to nie to samo co mieszkanie - nasza podłoga jest już bardzo zniszczona - teraz wybrałabym coś innego niz parkiet... Do domu ciągle się wchodzi wychodzi pełno piachu, pełno gości Po prostu się nie da uniknąć porysowania drewna. Pozdrawiam bardzo serdecznie !! Twój dziennik zawsze nastraja mnie optymizmem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 22.10.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 Zuziu, ale podobno kamień w lecie to nie jest fajna rzecz, nie jest sympatycznie, chodzic po zimnym. Co ja mam zrobić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 23.10.2007 19:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Tosinku tu znowu Dominka.Jak tam Twoja budowa, wybrałaś już okna?? Kiedy będą zamontowane? Już nie mogę się doczekać nowych zdjęć. Cieszę się niezmiernie bo dzisiaj dostałam warunki przyłączenia prądu i tam napisali,że podłączą najpóźniej do 04.08. Na dzień dzisiejszy mam projekt w adaptacji,warunki przyłączenia prądu, gazu, wody i kanalizy. I dostałam wycenę na stan surowy otwarty 35tys. bez więźby,ale z kominami,tarasami i ściankami -cena chyba oki?Tosinku, jeśli można to z chęcią wprosiłabym się do Ciebie na obejrzenie domku. Fajnie byłoby zobaczyć jak domek, który wybraliśmy (zresztą dzięki Twojemu dziennikowi) wygląda w rzeczywistości. Pozdrawiam Ciebie i Wumila- życzę zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 23.10.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Wicuś ja już marzę co by do was wpaść, szczególnie, zę mi zalezy na dokładnym obejrzeniu waszych okien!!!!!!!!!!!! Ale Wumi chory, może wydobrzeje, to wpadniemy. OJ Okłady z młodych piersi , do tego grzaniec i zaraz będzie zdrowy . A grzaniec ( sprawdzony , pomaga ): 1. pół szklanki mleka 2. dwie łyżki miodu 3. łyżka masła Wszystko zagrzać prawie do wrzenia i na koniec dolać mieszając 50-100 g czystej wódki ( może być spirytus ) . Pić tak gorące jak tylko się da . Rozgrzewa niesamowicie (a jak do tego jeszcze te okłady)tak , że na drugi dzień Twój luby będzie zdrów jak ryba . Spróbuję, dzięki za namiary A to u Ciebie ten przepis czytałam , nie mogłam go znaleźć, na prawdę polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.10.2007 19:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Tosinku tu znowu Dominka.Jak tam Twoja budowa, wybrałaś już okna?? Kiedy będą zamontowane? Już nie mogę się doczekać nowych zdjęć. Cieszę się niezmiernie bo dzisiaj dostałam warunki przyłączenia prądu i tam napisali,że podłączą najpóźniej do 04.08. Na dzień dzisiejszy mam projekt w adaptacji,warunki przyłączenia prądu, gazu, wody i kanalizy. I dostałam wycenę na stan surowy otwarty 35tys. bez więźby,ale z kominami,tarasami i ściankami -cena chyba oki? Tosinku, jeśli można to z chęcią wprosiłabym się do Ciebie na obejrzenie domku. Fajnie byłoby zobaczyć jak domek, który wybraliśmy (zresztą dzięki Twojemu dziennikowi) wygląda w rzeczywistości. Pozdrawiam Ciebie i Wumila- życzę zdrówka zapraszam, tym bardziej, ze zmienilismy trochę układ ściasn na górze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.10.2007 19:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 Wicuś ja już marzę co by do was wpaść, szczególnie, zę mi zalezy na dokładnym obejrzeniu waszych okien!!!!!!!!!!!! Ale Wumi chory, może wydobrzeje, to wpadniemy. OJ Okłady z młodych piersi , do tego grzaniec i zaraz będzie zdrowy . A grzaniec ( sprawdzony , pomaga ): 1. pół szklanki mleka 2. dwie łyżki miodu 3. łyżka masła Wszystko zagrzać prawie do wrzenia i na koniec dolać mieszając 50-100 g czystej wódki ( może być spirytus ) . Pić tak gorące jak tylko się da . Rozgrzewa niesamowicie (a jak do tego jeszcze te okłady)tak , że na drugi dzień Twój luby będzie zdrów jak ryba . Spróbuję, dzięki za namiary A to u Ciebie ten przepis czytałam , nie mogłam go znaleźć, na prawdę polecam mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 25.10.2007 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2007 To ,że mniam to ja wiem .Napisz co z Wumiłem - postawiłaś go na nogi .No i zapomniałem napisać o przygotowaniu 2-3 zmian bielizny .Ale jak stosowałaś to pewnie już wiesz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DarioAS 26.10.2007 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 czekam na ścianki cierpliwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.10.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 To ,że mniam to ja wiem . Napisz co z Wumiłem - postawiłaś go na nogi . No i zapomniałem napisać o przygotowaniu 2-3 zmian bielizny . Ale jak stosowałaś to pewnie już wiesz . Wicku, jak partia pozwili to jutro wpadniemy,z Wumilem lepiej, porządkuje działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 26.10.2007 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 No to zapraszam , będę pewnie od jakiejś 10 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 26.10.2007 22:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2007 czekam na ścianki cierpliwie jeszcze trochę padam, właśnie wróciłam z balangi a co, i z inspekcji porządków na działce. Wumil odwalli kawal roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts