Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Tosinku, jak juź wrócisz z wojaży, to daj znać czy doszły do Ciebie zdjęcia z budowy, które zrobiliśmy dzięki Waszej uprzejmości (małż przesłał je wczoraj na Twoją skrzynkę). Chcę ogłosić wszem i wobec, że dom Tosinka robi wrażenie, chociaż to dopiero stan surowy. A co to będzie jak Tosia go wykończy :D

Przybliżam tajemniczą damę. A noga mnie boli, że hej

http://images28.fotosik.pl/113/205742f8269bffbb.jpg

A w ogóle okazała się skromną, przemiła panią, z nie nagannym francuskim, dużą życzliwością,świetnie reprezentującą Polskę, ale cóż serce nie sługa

Tosinku, jak juź wrócisz z wojaży, to daj znać czy doszły do Ciebie zdjęcia z budowy, które zrobiliśmy dzięki Waszej uprzejmości (małż przesłał je wczoraj na Twoją skrzynkę). Chcę ogłosić wszem i wobec, że dom Tosinka robi wrażenie, chociaż to dopiero stan surowy. A co to będzie jak Tosia go wykończy :D

Doszły i są świetne, jak pozwolicie to zamieszczę w dzienniku

Toć ja się niczego nie wypieram :o kocham jeść :lol:

A rok był jaki był, to i winko byle jakie :-?

Nie tylko winko zresztą marne w tym roku...

poczytalam sobie twoj dziennik...potem komentarze no i ...zatkalo mnie :o przyznam...(pozazdroscic znajomosci)...DOMEK PIEKNY....moj domek duuuuzo mniejszy ale tyz ladny pozdrawiam :lol: