tosinek 24.11.2007 22:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No,No Tosinku, chwilę mnie u Ciebie nie było a tu tyle się wydarzyło.. tylko pozazdrościć.. a sery to ja uwielbiam, pożeram w całości.. Domek już okabelkowany?? Ile w sumie masz metrów kabli? pozdrawiam Domek się kabluj, na razie poszło 2 km!!! I mało!! Wumil kupił 50 gniazdek, też twierdzi, że mało. ło matko, pojęcia nie miałam ile tego potrzeba. Teraz wiem dlaczego mój M tak sie dziwnie spojrzał jak sie zapytałam czy 500 m kabla starczy na dom... Andziku, popytaj swojego elektryka, bo my większość będziemy mieć na skrętnce, jest duzo tańsza i lepiej działa. Ten nasz domek to ma mieć tak, ze ja przy pomocy tefleonu gości wpuszczę, ogródek podleję itp Jak robisz na skrętce to masz tańsze wyłaćzniki, bo nie muszą czegoś tam mieć! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.11.2007 22:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mikopiko, a czy ty albo ktoś z was nie zna jakiegoś fajnego przepisu na drób na wystawną kolację. Pilnie potrzebuję! Ile można dawać udka z miodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mikopiko, a czy ty albo ktoś z was nie zna jakiegoś fajnego przepisu na drób na wystawną kolację. Pilnie potrzebuję! Ile można dawać udka z miodem? ups ja.. no wiesz... ale jest coś takiego jak kulinaria na forum , może tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 24.11.2007 23:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Mikopiko, a czy ty albo ktoś z was nie zna jakiegoś fajnego przepisu na drób na wystawną kolację. Pilnie potrzebuję! Ile można dawać udka z miodem? ups ja.. no wiesz... ale jest coś takiego jak kulinaria na forum , może tam A gdzie tego szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 23:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 to słodkościhttp://forum.muratordom.pl/przepisy-na-cos-slodkiego-pysznego-i-latwego-do-zrobienia,t110423.htma tu kulinariahttp://forum.muratordom.pl/viewtopic.php?p=2007301#2007301 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 24.11.2007 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Oj to ja nie wiedziałam, ze taka słynna jestem Szalenie mi miło i dziękuję. Wpadajcie do mnie częściej. A wiecie co się dzisiaj stało.WESZŁAM NA DRABINĘi zobaczyłam kawałek I pętra. Jest boski hol na górze, i cudna łazienka dziewczynKochaniutka po takim występie na piętro(1) mąż musiał mnie ściągac ledwo bez uzycia straży pożarnej ,Na koniec zapytał -jak widoki z piętra? .Jakie kurnia WIDOKI bałam się zejsć NIC NIE WIDZIAŁAM z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 24.11.2007 23:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Oj to ja nie wiedziałam, ze taka słynna jestem Szalenie mi miło i dziękuję. Wpadajcie do mnie częściej. A wiecie co się dzisiaj stało.WESZŁAM NA DRABINĘi zobaczyłam kawałek I pętra. Jest boski hol na górze, i cudna łazienka dziewczynKochaniutka po takim występie na piętro(1) mąż musiał mnie ściągac ledwo bez urzycia straży pożarnej ,Na koniec zapytał -jak widoki z piętra? .Jakie kurnia WIDOKI bałam się zejsć NIC NIE WIDZIAŁAM z no i właśnie ja dlatego nie wchodzę ..bo wleźć to wlezę ale jak zejść a znieść mnie nie da rady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2007 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Oj to ja nie wiedziałam, ze taka słynna jestem Szalenie mi miło i dziękuję. Wpadajcie do mnie częściej. A wiecie co się dzisiaj stało.WESZŁAM NA DRABINĘi zobaczyłam kawałek I pętra. Jest boski hol na górze, i cudna łazienka dziewczynKochaniutka po takim występie na piętro(1) mąż musiał mnie ściągac ledwo bez urzycia straży pożarnej ,Na koniec zapytał -jak widoki z piętra? .Jakie kurnia WIDOKI bałam się zejsć NIC NIE WIDZIAŁAM z Ja to wlazłam na prawie ostatni szczebelek i omiotłam wzrokiem hol ( jest bardzo przestronny, pokój nad garażem, cudny bo świetlisty, i łazienko - garderobę dziewczyn - jest duża!!! I pokój starszej Żaby. Byłam zbyt wystrojona aby włazić dalej i się bałam ale może dzisiaj spróbuję? Po za tym Wumil obiecał mi, że zroi tymczasowe schody, nawet nabył ju z na nie drewno. Miko dzięki za kulinaria jak upichcę to się pochwalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.11.2007 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Cześć Tosinku, To rozumiem, że z nogą już wszystko w porządeczku skoro skaczesz po drabinach Gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2007 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Cześć Tosinku, To rozumiem, że z nogą już wszystko w porządeczku skoro skaczesz po drabinach Gratuluję Jest lepiej, ale na tańce to się jeszcze nie nadaję!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.11.2007 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Cześć Tosinku, To rozumiem, że z nogą już wszystko w porządeczku skoro skaczesz po drabinach Gratuluję Jest lepiej, ale na tańce to się jeszcze nie nadaję!1 Najważniejsze, że możesz włości oglądać wreszcie Potańczyć zdążysz na parapetówie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 25.11.2007 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 No,No Tosinku, chwilę mnie u Ciebie nie było a tu tyle się wydarzyło.. tylko pozazdrościć.. a sery to ja uwielbiam, pożeram w całości.. Domek już okabelkowany?? Ile w sumie masz metrów kabli? pozdrawiam Domek się kabluj, na razie poszło 2 km!!! I mało!! Wumil kupił 50 gniazdek, też twierdzi, że mało. ło matko, pojęcia nie miałam ile tego potrzeba. Teraz wiem dlaczego mój M tak sie dziwnie spojrzał jak sie zapytałam czy 500 m kabla starczy na dom... Andziku, popytaj swojego elektryka, bo my większość będziemy mieć na skrętnce, jest duzo tańsza i lepiej działa. Ten nasz domek to ma mieć tak, ze ja przy pomocy tefleonu gości wpuszczę, ogródek podleję itp Jak robisz na skrętce to masz tańsze wyłaćzniki, bo nie muszą czegoś tam mieć! Dzięki za radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2007 15:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dziewczyny I chłopaki zapraszam na podwieczorekhttp://rudy.mif.pg.gda.pl/~murbansk/przystawki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.11.2007 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Wprawdzie spóźniona jestem, ale widzę, że jeszcze coś zostało Mniam, mniam - zawsze się załapię na wyżerkę Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 25.11.2007 19:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dziewczyny I chłopaki zapraszam na podwieczorek http://rudy.mif.pg.gda.pl/~murbansk/przystawki.jpg wygląda bardzo apetycznie ta taca troszkę skosztuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.11.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dziewczyny I chłopaki zapraszam na podwieczorek http://rudy.mif.pg.gda.pl/~murbansk/przystawki.jpg wygląda bardzo apetycznie ta taca troszkę skosztuje Może coś do popicia? http://www.zakupywfotelu.pl/galerie/ustronianka-woda-mineral_11.jpg Jak główka ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dżempel 25.11.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 już ok ale na wino patrzeć nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 25.11.2007 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 już ok ale na wino patrzeć nie moge Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 25.11.2007 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dżambel specjalnie dla Cięhttp://www.piatnica.com.pl/img/kefir_0d.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.11.2007 09:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 I co wy na to? Pomarzyć można, nie?http://images34.fotosik.pl/59/e266fb29895726fb.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts