Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Oj, ale drzwi to macie troszkę krzywo obsadzone :wink:

No i okienko na górze tak jakoś na drzewie - wiem .. taka naturalna zieleń na pięterku .

Panowie od montażu postarali się :lol: :lol: :lol:

Kochani, to jest postmodernistyczny dom i tyle i jak zauważono słusznie okna otwarte i podobnie drzwi to mamy lepszą i darmową klimę, lepiej od razu planowac gdzie maja być mostki cieplne, nie?? :D :D :D :D

A tak w ogóle to ja wam powiem, że ja napradę nie wiem jakie porządne do 20 tys okna zamontować!! I jestem w jasnej rozpaczy RATUNKU!

A tak w ogóle to ja wam powiem, że ja napradę nie wiem jakie porządne do 20 tys okna zamontować!! I jestem w jasnej rozpaczy RATUNKU!

A podobają Ci się moje ?

Kosztowały około 15 tys , były terminowo - co do jakości wypowiem się za 2-3 lata .

A podobają Ci się moje ?

Kosztowały około 15 tys , były terminowo - co do jakości wypowiem się za 2-3 lata .

są piękne ale za moje chciano 30 tys?

Tosinek,

a u którego Jezierskiego wyceniałaś okna? Byłaś może w Mińsku? Tam jest sporo taniej niż w W-wie.

Mówił CI ktoś, że dajesz boskie rady?

Powiem nieskromnie, że tak :lol: :lol: :lol:

A dałaś już do wyceny?

Ha!

Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał :D i to w jakim towarzystwie :o :D .

A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku?

Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno :( .

Soecjalnie dla Ciebie Sonieczko

http://www.unc.edu/depts/europe/francophone/Icons/images/fromage1.jpg

a i dla innych starczy

A czym się zajmuję generalnie edukacją

Dzięki serdeczne Tosinku :D , wyżera jak się patrzy :wink: .

A teraz idę czytać co się u Ciebie dzieje :D .

Tosinek,

a u którego Jezierskiego wyceniałaś okna? Byłaś może w Mińsku? Tam jest sporo taniej niż w W-wie.

Mówił CI ktoś, że dajesz boskie rady?

Powiem nieskromnie, że tak :lol: :lol: :lol:

A dałaś już do wyceny?

dałam na Marysie, u Jezierskiego wycena od 26 tys do 34 tys. Załamka

Tosinku,

ja okien mam mało, bo całe 6 (pozostałe 8 to dachowe) a różnica cenowa między W-wą a Mińskiem 2600, także całkiem sporo. Robiłam też wycenę bezpośrednio w Jezierskim w Kielcach i wyszło mi 300 zł więcej niż w Mińsku. Ale kupując okna bezpośrednio u Jezierskiego mam gwarancję bezpośrednio od producenta a nie od dealera. Poza tym Jezierski robi na profilach Schuco, które po wnikliwej analizie tematu są dla mnie nr 1.

Jak czytam ile teraz kosztują materiały budowlane to robię tak :o .

Niesamowite jak wszystko poszło do góry.

Tosinku, a szyby P4 nie są za ciężkie?

Nie boisz się, że okna będą opadać?

Tosinku,

ja okien mam mało, bo całe 6 (pozostałe 8 to dachowe) a różnica cenowa między W-wą a Mińskiem 2600, także całkiem sporo. Robiłam też wycenę bezpośrednio w Jezierskim w Kielcach i wyszło mi 300 zł więcej niż w Mińsku. Ale kupując okna bezpośrednio u Jezierskiego mam gwarancję bezpośrednio od producenta a nie od dealera. Poza tym Jezierski robi na profilach Schuco, które po wnikliwej analizie tematu są dla mnie nr 1.

Monia gdzie w Mińsku, konkretnie

i co to jest Warszawa, konkretnie gdzie wtceniałaś?

Mińsk Mazowiecki

OSKAR

ulica: 11-go Listopada 3, paw. 6

tel: 25 759 27 18

Warszawa

Lukaplast

ul. Redutowa 48

tel./fax 022 837 49 58

Jakbyś chciała to na priva mogę przesłać Ci telefon do pana, który bezpośrednio w Jezierskim zajmuje się wycenami. Co do Oskara do trochę się ślimaczą z wycenami, ale różnica cenowa jest chyba warta uzbrojenia się w cierpliwość.

Mińsk Mazowiecki

OSKAR

ulica: 11-go Listopada 3, paw. 6

tel: 25 759 27 18

Warszawa

Lukaplast

ul. Redutowa 48

tel./fax 022 837 49 58

Jakbyś chciała to na priva mogę przesłać Ci telefon do pana, który bezpośrednio w Jezierskim zajmuje się wycenami. Co do Oskara do trochę się ślimaczą z wycenami, ale różnica cenowa jest chyba warta uzbrojenia się w cierpliwość.

To ja poproszę o namiary na priva Moniu