kachna28 27.11.2007 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 I co wy na to? Pomarzyć można, nie? http://images34.fotosik.pl/59/e266fb29895726fb.jpg O ! widzę, że okna już są -a nawet drzwi! Kolor okien to "chybaheban" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 27.11.2007 10:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Można task powiedzieć, dla mnie to nawet palisander, notabene strasznie mi się podoba, i mam nadzieję, ze parapety takie będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 No to już można mieszkać Gratulacje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2007 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj, ale drzwi to macie troszkę krzywo obsadzone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2007 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj, ale drzwi to macie troszkę krzywo obsadzone Bo to są drzwi orwierane do góry - tak jak brama garażowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 27.11.2007 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj, ale drzwi to macie troszkę krzywo obsadzone No i okienko na górze tak jakoś na drzewie - wiem .. taka naturalna zieleń na pięterku . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 27.11.2007 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Oj, ale drzwi to macie troszkę krzywo obsadzone No i okienko na górze tak jakoś na drzewie - wiem .. taka naturalna zieleń na pięterku . Panowie od montażu postarali się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 28.11.2007 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Kochani, to jest postmodernistyczny dom i tyle i jak zauważono słusznie okna otwarte i podobnie drzwi to mamy lepszą i darmową klimę, lepiej od razu planowac gdzie maja być mostki cieplne, nie?? A tak w ogóle to ja wam powiem, że ja napradę nie wiem jakie porządne do 20 tys okna zamontować!! I jestem w jasnej rozpaczy RATUNKU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 28.11.2007 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 Tosinek, a u którego Jezierskiego wyceniałaś okna? Byłaś może w Mińsku? Tam jest sporo taniej niż w W-wie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 28.11.2007 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Listopada 2007 A tak w ogóle to ja wam powiem, że ja napradę nie wiem jakie porządne do 20 tys okna zamontować!! I jestem w jasnej rozpaczy RATUNKU! A podobają Ci się moje ? Kosztowały około 15 tys , były terminowo - co do jakości wypowiem się za 2-3 lata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.11.2007 19:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tosinek, a u którego Jezierskiego wyceniałaś okna? Byłaś może w Mińsku? Tam jest sporo taniej niż w W-wie. Mówił CI ktoś, że dajesz boskie rady? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.11.2007 19:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 A tak w ogóle to ja wam powiem, że ja napradę nie wiem jakie porządne do 20 tys okna zamontować!! I jestem w jasnej rozpaczy RATUNKU! A podobają Ci się moje ? Kosztowały około 15 tys , były terminowo - co do jakości wypowiem się za 2-3 lata . są piękne ale za moje chciano 30 tys? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.11.2007 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tosinek, a u którego Jezierskiego wyceniałaś okna? Byłaś może w Mińsku? Tam jest sporo taniej niż w W-wie. Mówił CI ktoś, że dajesz boskie rady? Powiem nieskromnie, że tak A dałaś już do wyceny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2007 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Ha! Wreszcie wiem kto się po Paryżu rozbijał i to w jakim towarzystwie . A mogę zapytać czym się zajmujesz Tosinku? Chciałam się poczęstować serkiem, ale pewnie za późno . Soecjalnie dla Ciebie Sonieczko http://www.unc.edu/depts/europe/francophone/Icons/images/fromage1.jpg a i dla innych starczy A czym się zajmuję generalnie edukacją Dzięki serdeczne Tosinku , wyżera jak się patrzy . A teraz idę czytać co się u Ciebie dzieje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.11.2007 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tosinek, a u którego Jezierskiego wyceniałaś okna? Byłaś może w Mińsku? Tam jest sporo taniej niż w W-wie. Mówił CI ktoś, że dajesz boskie rady? Powiem nieskromnie, że tak A dałaś już do wyceny? dałam na Marysie, u Jezierskiego wycena od 26 tys do 34 tys. Załamka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.11.2007 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tosinku, ja okien mam mało, bo całe 6 (pozostałe 8 to dachowe) a różnica cenowa między W-wą a Mińskiem 2600, także całkiem sporo. Robiłam też wycenę bezpośrednio w Jezierskim w Kielcach i wyszło mi 300 zł więcej niż w Mińsku. Ale kupując okna bezpośrednio u Jezierskiego mam gwarancję bezpośrednio od producenta a nie od dealera. Poza tym Jezierski robi na profilach Schuco, które po wnikliwej analizie tematu są dla mnie nr 1. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sonika 29.11.2007 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Jak czytam ile teraz kosztują materiały budowlane to robię tak . Niesamowite jak wszystko poszło do góry. Tosinku, a szyby P4 nie są za ciężkie? Nie boisz się, że okna będą opadać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.11.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Tosinku, ja okien mam mało, bo całe 6 (pozostałe 8 to dachowe) a różnica cenowa między W-wą a Mińskiem 2600, także całkiem sporo. Robiłam też wycenę bezpośrednio w Jezierskim w Kielcach i wyszło mi 300 zł więcej niż w Mińsku. Ale kupując okna bezpośrednio u Jezierskiego mam gwarancję bezpośrednio od producenta a nie od dealera. Poza tym Jezierski robi na profilach Schuco, które po wnikliwej analizie tematu są dla mnie nr 1. Monia gdzie w Mińsku, konkretnie i co to jest Warszawa, konkretnie gdzie wtceniałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 29.11.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Mińsk Mazowiecki OSKAR ulica: 11-go Listopada 3, paw. 6 tel: 25 759 27 18 WarszawaLukaplastul. Redutowa 48tel./fax 022 837 49 58 Jakbyś chciała to na priva mogę przesłać Ci telefon do pana, który bezpośrednio w Jezierskim zajmuje się wycenami. Co do Oskara do trochę się ślimaczą z wycenami, ale różnica cenowa jest chyba warta uzbrojenia się w cierpliwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 29.11.2007 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Mińsk Mazowiecki OSKAR ulica: 11-go Listopada 3, paw. 6 tel: 25 759 27 18 Warszawa Lukaplast ul. Redutowa 48 tel./fax 022 837 49 58 Jakbyś chciała to na priva mogę przesłać Ci telefon do pana, który bezpośrednio w Jezierskim zajmuje się wycenami. Co do Oskara do trochę się ślimaczą z wycenami, ale różnica cenowa jest chyba warta uzbrojenia się w cierpliwość. To ja poproszę o namiary na priva Moniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts