tosinek 09.04.2008 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Wumil zdjęcia mi wkleił a więc.................http://images30.fotosik.pl/193/9438156fe96320f7.jpgtu chłopaki robią, przyjechali w 5 super ekipa, łącznie z posprzątaniem po sobie]tu mój gabinecik a poniżej kuchniahttp://images29.fotosik.pl/192/fe21684825075599.jpghttp://images29.fotosik.pl/192/184a03dbf3860d80.jpga tu jadalniany wykusikhttp://images33.fotosik.pl/211/53971ca447ce9f03.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 09.04.2008 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Proszę, czasem wystarczy tupnąć obcasikiem Pięknie Tosiu, cieszę się, że wreszcie masz te chol.. najlepsze okna pod słońcem Najpięknieszych widoków życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 09.04.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Tosinku, normalnie nie wierzę . Ty masz okna. Super. Przy najbliższej okazji muszę sobie obejrzeć Twój domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 09.04.2008 23:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 A zapraszam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 10.04.2008 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Tosinku Gratuluję okien!! Przejeżdżaliśmy obok Waszego domku w niedzielę, bo chciałam sobie przypomnieć jak domek wygląda na żywo. No i wygląda super oczywiście, a z oknami to już super superaśnie (będę musiała podjechać jeszcze raz ). Oczywiście mam też WIELKĄ prośbę o podanie namiaru na Abatex , bo ja już teraz zaczynam się rozglądać i dawać do wyceny. Poza tym zachorowałam na takie okna jakie zamontowaliście - tylko białe ze szprosami, żadne inne. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 10.04.2008 19:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Tosinku Gratuluję okien!! Przejeżdżaliśmy obok Waszego domku w niedzielę, bo chciałam sobie przypomnieć jak domek wygląda na żywo. No i wygląda super oczywiście, a z oknami to już super superaśnie (będę musiała podjechać jeszcze raz ). Oczywiście mam też WIELKĄ prośbę o podanie namiaru na Abatex , bo ja już teraz zaczynam się rozglądać i dawać do wyceny. Poza tym zachorowałam na takie okna jakie zamontowaliście - tylko białe ze szprosami, żadne inne. Pozdrawiam Kochana dzwoń i się umawiaj. A wisz, ze nawet mam takie łuczki jak na projekcie od ogrodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 10.04.2008 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Kwietnia 2008 Mnie mój Doratca powiedział tak: niech pani bierze we franku ale płaci za ratę jak w złotówkach, różnicę lokuje jakby franek miał kosztować 3,5 zł, kosztuje na dziś 2,23. I po co mi te złotówki jak i tak kończyć będę spłatę w euro. Ale płacenie mniejszej raty jest milsze Tosinku czyli jakjest z tymi walutami.. Mamy brać w Sląskim ,namawia nas do tego znajomy, i to bardzo..a przecież on tak jakby tam pracuje i ma za to punkty...więc mu sie nie dziwię,ze nas namawia. sama z ciekawości zadzwoniłam do innych banków i okazało sie ,ze w większości nie stać nas na franki..jeszcze do pko bp muszę zadzwonić, zobaczę co mi powie..Bo niby chcę ale się boję.. wezmę franki , teraz spłata z pln a za kilka lat w euro i tu jest pies pogrzebany...jakie te raty będą.. żebym tylko z torbami nie poszła... A co do okien .. Mieliśmy zakładać brązowe ale jak oglądam Twoje okna to coraz bardziej przekonuję się do białych..Nie ma co przepłacać.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 11.04.2008 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2008 Kochana a stać Cię na płacenie o 300 zł więcej miesięcznie??? Mnie nie i za złotowki dziękuję, tym bardziej, ze złoty mocny i inflancja (to się tak pisze) szalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2008 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tosinku, męża masz niesamowitego chociaż niepowiem z niecierpliwością czekam na wynik testu. A Tobie dużo zdrówka życzę, chorowitku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andzik.78 12.04.2008 07:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Na franki mamy za małą zdolność kredytową a w ofertach złotówkowych możemy przebierać jak w ulęgałkach.Absurd jakiś.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.04.2008 07:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Na franki mamy za małą zdolność kredytową a w ofertach złotówkowych możemy przebierać jak w ulęgałkach.Absurd jakiś.. To weź mniej we franku a różnicę zainwestuj!!!! skoro w złotówkach masz płacić 25000 a we franku 2000 to zostaje u ciebie 500 zł?? To sobie kochana policz!!! Na fundusz i niechaj pracuje, mimo bessy na giełdzie tak codziennie zarabiam!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 12.04.2008 07:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tosinku, męża masz niesamowitego chociaż niepowiem z niecierpliwością czekam na wynik testu. A Tobie dużo zdrówka życzę, chorowitku. Uwaga Wumil powiedział, że sam opisze!!! Test został już przeprowadzony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 12.04.2008 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Tosinku, męża masz niesamowitego chociaż niepowiem z niecierpliwością czekam na wynik testu. A Tobie dużo zdrówka życzę, chorowitku. Uwaga Wumil powiedział, że sam opisze!!! Test został już przeprowadzony Czekam z niecierpliwością Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 13.04.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Apsik ? Na zdrówko Tosinku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.04.2008 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Apsik ? Na zdrówko Tosinku A dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dominka 13.04.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Tosinku, ja bym wybrała oliwkę. Ale kogel mogel też smakowicie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 13.04.2008 18:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Tosinku, ja bym wybrała oliwkę. Ale kogel mogel też smakowicie wygląda dowcip polega na tym, ze ten kogiel jest też zielony ale bardzo jasny??? Sama już nie wiem. A poszła nam pompa więc ekipa wejdzie z opóźnieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 12:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Oliwka też mi się podoba Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 15.04.2008 12:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Oliwka też mi się podoba Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie Oj co się stało???? Co robiłam...........................budowałam dom!!!!!! Zabrałam dziecku fotel na kółkach i i mogłam robić wszystko.Byłam na wakacjach, dużo malowałam i byłam w górach i się nie przejmowałam. Zupełnie inaczej niż teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 15.04.2008 13:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Oliwka też mi się podoba Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie Oj co się stało???? Co robiłam...........................budowałam dom!!!!!! Zabrałam dziecku fotel na kółkach i i mogłam robić wszystko.Byłam na wakacjach, dużo malowałam i byłam w górach i się nie przejmowałam. Zupełnie inaczej niż teraz chyba sobie muszę kupić fotel na kółkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts