Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

Wumil zdjęcia mi wkleił a więc.................

http://images30.fotosik.pl/193/9438156fe96320f7.jpg

tu chłopaki robią, przyjechali w 5 super ekipa, łącznie z posprzątaniem po sobie

]

tu mój gabinecik a poniżej kuchnia

http://images29.fotosik.pl/192/fe21684825075599.jpg

http://images29.fotosik.pl/192/184a03dbf3860d80.jpg

a tu jadalniany wykusik

http://images33.fotosik.pl/211/53971ca447ce9f03.jpg

• Odpowiedzi 1,4k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

:lol: Proszę, czasem wystarczy tupnąć obcasikiem :lol:

Pięknie Tosiu, cieszę się, że wreszcie masz te chol.. najlepsze okna pod słońcem :lol: :lol: :lol:

Najpięknieszych widoków życzę :D

Tosinku

Gratuluję okien!! Przejeżdżaliśmy obok Waszego domku w niedzielę, bo chciałam sobie przypomnieć jak domek wygląda na żywo. No i wygląda super oczywiście, a z oknami to już super superaśnie (będę musiała podjechać jeszcze raz :D ). Oczywiście mam też WIELKĄ prośbę o podanie namiaru na Abatex , bo ja już teraz zaczynam się rozglądać i dawać do wyceny. Poza tym zachorowałam na takie okna jakie zamontowaliście - tylko białe ze szprosami, żadne inne.

Pozdrawiam

Tosinku

Gratuluję okien!! Przejeżdżaliśmy obok Waszego domku w niedzielę, bo chciałam sobie przypomnieć jak domek wygląda na żywo. No i wygląda super oczywiście, a z oknami to już super superaśnie (będę musiała podjechać jeszcze raz :D ). Oczywiście mam też WIELKĄ prośbę o podanie namiaru na Abatex , bo ja już teraz zaczynam się rozglądać i dawać do wyceny. Poza tym zachorowałam na takie okna jakie zamontowaliście - tylko białe ze szprosami, żadne inne.

Pozdrawiam

Kochana dzwoń i się umawiaj. A wisz, ze nawet mam takie łuczki jak na projekcie od ogrodu :D :D :D :D

Mnie mój Doratca powiedział tak: niech pani bierze we franku ale płaci za ratę jak w złotówkach, różnicę lokuje jakby franek miał kosztować 3,5 zł, kosztuje na dziś 2,23. I po co mi te złotówki jak i tak kończyć będę spłatę w euro. Ale płacenie mniejszej raty jest milsze

Tosinku czyli jakjest z tymi walutami.. Mamy brać w Sląskim ,namawia nas do tego znajomy, i to bardzo..a przecież on tak jakby tam pracuje i ma za to punkty...więc mu sie nie dziwię,ze nas namawia. :-? sama z ciekawości zadzwoniłam do innych banków i okazało sie ,ze w większości nie stać nas na franki..jeszcze do pko bp muszę zadzwonić, zobaczę co mi powie..Bo niby chcę ale się boję.. wezmę franki , teraz spłata z pln a za kilka lat w euro i tu jest pies pogrzebany...jakie te raty będą.. żebym tylko z torbami nie poszła...

A co do okien .. Mieliśmy zakładać brązowe ale jak oglądam Twoje okna to coraz bardziej przekonuję się do białych..Nie ma co przepłacać..

Kochana a stać Cię na płacenie o 300 zł więcej miesięcznie??? Mnie nie i za złotowki dziękuję, tym bardziej, ze złoty mocny i inflancja (to się tak pisze) szalej
Na franki mamy za małą zdolność kredytową :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: a w ofertach złotówkowych możemy przebierać jak w ulęgałkach.Absurd jakiś..

To weź mniej we franku a różnicę zainwestuj!!!! skoro w złotówkach masz płacić 25000 a we franku 2000 to zostaje u ciebie 500 zł?? To sobie kochana policz!!! Na fundusz i niechaj pracuje, mimo bessy na giełdzie tak codziennie zarabiam!!!!

Tosinku,

męża masz niesamowitego :D chociaż niepowiem z niecierpliwością czekam na wynik testu. A Tobie dużo zdrówka życzę, chorowitku.

Uwaga Wumil powiedział, że sam opisze!!! Test został już przeprowadzony

Tosinku,

męża masz niesamowitego :D chociaż niepowiem z niecierpliwością czekam na wynik testu. A Tobie dużo zdrówka życzę, chorowitku.

Uwaga Wumil powiedział, że sam opisze!!! Test został już przeprowadzony

Czekam z niecierpliwością :D

Tosinku, ja bym wybrała oliwkę. Ale kogel mogel też smakowicie wygląda :wink:

dowcip polega na tym, ze ten kogiel jest też zielony ale bardzo jasny??? Sama już nie wiem. A poszła nam pompa więc ekipa wejdzie z opóźnieniem

Oliwka też mi się podoba :D

Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie :roll:

Oj co się stało???? Co robiłam...........................budowałam dom!!!!!! Zabrałam dziecku fotel na kółkach i i mogłam robić wszystko.Byłam na wakacjach, dużo malowałam i byłam w górach i się nie przejmowałam. Zupełnie inaczej niż teraz

Oliwka też mi się podoba :D

Co zrobiłaś , żeby przeżyć w gipsie :roll:

Oj co się stało???? Co robiłam...........................budowałam dom!!!!!! Zabrałam dziecku fotel na kółkach i i mogłam robić wszystko.Byłam na wakacjach, dużo malowałam i byłam w górach i się nie przejmowałam. Zupełnie inaczej niż teraz

:roll: chyba sobie muszę kupić fotel na kółkach :lol: