tosinek 30.06.2008 05:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cześć Tosinku Wprawdzie laik jestem, ale wydaje mi się, że parapety to po tynkach Wprawdzie się trzeba podkuć, ale to mały pikuś w porównaniu z możliwością zniszczenia w trakcie tynkowania Właśnie drewnianych na przykład OK. jak miło, że wpadłaś!! I zaglądaj proszę, bo mamy kłopot z podłoga i radę potrzebuję, szczegóły konkursu w krotce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 05:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tynkarze tynkują. Parapetów brak Nawet nie wiem jakie chcę A nad czym myślisz? drewno, granity????? Chyba wolę budować, niż wykańczać się . Miłego dnia Neferko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 05:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Parapety po tynkach. Z parapeciarzami należy ustalić, że mają kuć ostrożnie i potem wykończyć to przyzwoicie, z tym że oni to robią zwykle w jeden dzień, więc potem ktoś to zazwyczaj musi jeszcze zatrzeć na gładko, szczególnie jeśli tynki są gipsowe. Zazwyczaj są to malarze, którzy mogą sobie chcieć coś tam doliczyć - trzeba się targować... Malarza mam, najlepszego, za chłodniczek i parę całusów zrobi wszystko A ciekawa jestem ile sobie liczą za montarz parapetów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
azb 30.06.2008 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 W przypadku aglomarmurowych ok. 100 zł za metr bieżący, albo trochę mniej, muszę sprawdzić na fakturze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 08:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tynkarze tynkują. Parapetów brak Nawet nie wiem jakie chcę A nad czym myślisz? drewno, granity????? Chyba wolę budować, niż wykańczać się . Miłego dnia Neferko! W ogóle brak koncepcji. Granit raczej nie. Drewno - może ..... A miłego dnia Jadę wybierać tynk i zobaczyć trawertyn żywicowany do łazienki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 08:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Koniec świata z tymi cenami.A mam pytanie czy jeśli ktoś wylewki robił przed tynkami, to czym tę wylewkę zabezpieczyliście??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 10:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cześć Tosinku Wprawdzie laik jestem, ale wydaje mi się, że parapety to po tynkach Wprawdzie się trzeba podkuć, ale to mały pikuś w porównaniu z możliwością zniszczenia w trakcie tynkowania Właśnie drewnianych na przykład OK. jak miło, że wpadłaś!! I zaglądaj proszę, bo mamy kłopot z podłoga i radę potrzebuję, szczegóły konkursu w krotce Tosinku, ja zaglądam regularnie Tylko nie zawsze się odzywam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 20:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 To wklejam rzucik co by komuś dobremu łatwiej było zagadkę rozwiązaćhttp://ciepledomy.pl/upload_module/view_simple/p133__r0_l.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Oddzieliłabym kolorami funkcjonalności...ale ja zatrudniam architekta wnętrz ( nie bez powodu ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Tyle to i ja wiem ale jak wiesz związek Wumila z architketem jest nie mozliwy. Więc proszę o radę. Co narysję to wkleję do dyskusji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Cześć A Wumil wie, który środek chce zaakcentować? Bo w tym przypadku różnie to można interpretować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 moze tak? ale mało przytulniehttp://images31.fotosik.pl/304/43a7c2a53f8e8151.jpg[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 nie podoba mi się. Wypadałoby kontynuować ten kształt np. na suficie podwieszanym...albo coś... owale muszą mieć jakiś sens - jeśli to jedyne miejsce to tak sobie........ Ale to tylko moja opinia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
OK 30.06.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Może dookoła kominka, to i kominek będzie zaakcentowany I byłoby to dość logiczne. I na środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 30.06.2008 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 A ten środek to może być kwadratowym akcentem ? Masz jakiekolwiek odniesienie architektoniczne do owali , kółek i takich innych ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wicekK 30.06.2008 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Koniec świata z tymi cenami. A mam pytanie czy jeśli ktoś wylewki robił przed tynkami, to czym tę wylewkę zabezpieczyliście??? Robił tak jeden mój znajomy . I wyobraź sobie , że metoda jest bardzo prosta . On po prostu wysypał całe podłogi piaskiem i potem tylko ten piasek ( razem z resztkami potynkowymi ) pozgarniał łopatą i pozamiatał. Pozostały jedynie niewielkie miejsca do zeskrobania . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 30.06.2008 22:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2008 Kominek będzie w ogóle okrągły, od strony schodów gładki od jadalni będą trzy półeczki na durnostojki. Chciałam dać tylko pod samym wkładadem pasek kamienia. Co nadal nie rozwiązuje probelmu holu, mnie się ten owal też nie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 02.07.2008 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lipca 2008 A szambo to skąd??? Macie jakieś namiary??? I czy z kopaniem usługa czy, nie?proszę o info bo Wumil się niepokoi. Byłam wczoraj w gminie i powiedzieli mnie, że kanalizę to ja napweno będę miała w .............................. 2011 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 22.07.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2008 A fotki tynków gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 24.07.2008 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lipca 2008 A szambo to skąd??? Macie jakieś namiary??? I czy z kopaniem usługa czy, nie? proszę o info bo Wumil się niepokoi. Byłam wczoraj w gminie i powiedzieli mnie, że kanalizę to ja napweno będę miała w .............................. 2011 roku Dobre chociaz to, 3 lata czekania to nie tak zle. U nas nie ma terminu Zaczna myslec jak zbuduja w gminie oczyszczalnie bo na razie miasto powiatowe oczyszcza scieki gminie naszej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts