mikopiko 04.12.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Mi się chyba pierwsza wersja najbardziej podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.12.2008 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Ale schudłaś no laska się robisz Tosinku Zobaczycie jeszce potem - jeszcze tylko 30 kg lasko ale masz ten wspomagacz czy nie ..ja też muszę...ale mam tak popieprzone w hormonach, ze nie da się ruszyć wziełam się za moją cukrzyczę łykam metformax i ............. buduję dom :0 A tak w ogóle to idź do dobrego endokrynologa bowiem z tego co wiem to z rozchwianymi hormonami i meridia nie pomoże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kachna28 04.12.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Co z tą TV? Ja już nic nie wiem... Gdzie w tych linkach jest TOSIA!!!???? Co do kuchni natomiast to: 1. czy zlew musi byc narożny? 2. Czy lodówka nie jest za daleko od zlewu? (powinien być zachowany "ciąg roboczy" tzn: lodówka-zlew-kuchenka ) 3. czy szafki wiszace muszś być tak zróżnicowane wysokoscią? (ja mam bzika na punkcie symetrii i równości ...) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 04.12.2008 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Schudłaś Bardzo ładnie wyglądasz tosinku Swietnie wypadłaś w tvn Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 04.12.2008 21:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Grudnia 2008 Dzięki za rady przyszedl Wumil i pracujemy nad projektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ale schudłaś no laska się robisz Tosinku Zobaczycie jeszce potem - jeszcze tylko 30 kg lasko ale masz ten wspomagacz czy nie ..ja też muszę...ale mam tak popieprzone w hormonach, ze nie da się ruszyć wziełam się za moją cukrzyczę łykam metformax i ............. buduję dom :0 A tak w ogóle to idź do dobrego endokrynologa bowiem z tego co wiem to z rozchwianymi hormonami i meridia nie pomoże Mam zrobić badania insuliny i glukozy. Wiem, że meridia pewnie nie pomoże bo jak nie jadłam to też nie chudłam..mam strasznie spierniczoną przemianę . Chodzę do endo Ostatnio powiedział, że żeby włączyć jakąś farmakologię to musimy wiedzieć co i jak ...więc może myśli o tym 30 mi nie potrzeba ale z 12 by mi się przydało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 08:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Tosinku, mimo, ze nie widać Cię całej to po samej twarzy można zauważyc, ze sporo Ci ubyło Gratuluję i trzymam kciuki za nastepne kilogramy Link nr 2 bardzo pouczający. W ciekawej szkole pracujesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 08:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ale schudłaś no laska się robisz Tosinku Zobaczycie jeszce potem - jeszcze tylko 30 kg lasko ale masz ten wspomagacz czy nie ..ja też muszę...ale mam tak popieprzone w hormonach, ze nie da się ruszyć wziełam się za moją cukrzyczę łykam metformax i ............. buduję dom :0 A tak w ogóle to idź do dobrego endokrynologa bowiem z tego co wiem to z rozchwianymi hormonami i meridia nie pomoże Mam zrobić badania insuliny i glukozy. Wiem, że meridia pewnie nie pomoże bo jak nie jadłam to też nie chudłam..mam strasznie spierniczoną przemianę . Chodzę do endo Ostatnio powiedział, że żeby włączyć jakąś farmakologię to musimy wiedzieć co i jak ...więc może myśli o tym 30 mi nie potrzeba ale z 12 by mi się przydało Całkiem na poważnie pójdź do gabinetu medycyny tybetańskiej. Ja tam wierzę w ziólka i dietkę. Melduj się kocana!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Tosinku, mimo, ze nie widać Cię całej to po samej twarzy można zauważyc, ze sporo Ci ubyło Gratuluję i trzymam kciuki za nastepne kilogramy Link nr 2 bardzo pouczający. W ciekawej szkole pracujesz. Szkołę to ja mam najkochańszą na świecie - poprostu mam pracę która wygrała konkurencję z uczelnią, to o czymś świadczy. Mam boską Szefowową i codziennie mnóstwo pomysłów, które mogę realizować. WYpalony nauczyciel - na szczęcie nie u nas A i finansowo też jako tako.Więc nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 09:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dziewczyny a jak wersja nocna kucni??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jak dla wersja nocna jest ciekawsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Jak dla wersja nocna jest ciekawsza. A czy by CI w takiej kuchni dobrze gotowało???? Mozesz pomyśleć??? Bo ten nasz domek to ma tylko tę jedną wadę, ze mało ustawną kucnię. A ja z pewnyc rzeczy nie cchę rezygnować np. ze słupka z piekarnikiem. U nas dużo się piecze - bynajmniej nie ciast - jestem na diecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Własnie podoba mi sie wersja ze słupkiem.Jak dla mnie, jest zdecydowanie bardziej funkcjonalna i odnoszę wrażenie, ze bardziej przytulna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Monia a gdzie zrobisz sobie kanapkę w tej kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia77w1 05.12.2008 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 A blat pod okem Chyba się nadaje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Po pierwsze nocna wersja najlepsza po drugie kanapkę można zrobić pod oknem, spoglądając przez okno po trzecie z podgrzewania mleka w mikrofali się bardzo uśmiałam (też tak mamy) po czwarte właśnie przerabiam temat sprzętu już mam dosyć lekko piekarniki Elktroluxa mają dużo funkcji za dobrą cenę ale prowadnice teleskopowe to już u nich wyższa cena Bosh też jest fajny , podobają mi się te z wózkiem ale to też cena lekko powyżej 2000 ..ja nie chcę tyle wydać Z tego co widzę whirlpool chyba będzie u mnie Pokaże Ci co ew wybrałam może Ci to w czymś przyda piekarnik http://www.nokaut.pl/piekarniki/piekarnik-whirlpool-akz-223-ix-01.html mikrofala wersja droższa http://www.nokaut.pl/kuchenki-mikrofalowe/kuch-mikrofalowa-whirlpool-amw-518-ix.html mikrofala wersja tańsza do podgrzewania mleka ale mała pojemność http://www.nokaut.pl/kuchenki-mikrofalowe/kuch-mikrofalowa-whirlpool-amw-410-ix.html lodówka moja side by side więc nie wklejam bo Twoich nie przerabiałam zmywarka miała być favorit control vi ale już jej nie ma ale jest też fajna, która ma podobne funkcje: http://www.nokaut.pl/zmywarki/zmywarka-aeg-favorit-65011vi.html , ona ma chyba funkcję 3 w 1 Mayland będzie pewnie wiedziała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 11:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ale schudłaś no laska się robisz Tosinku Zobaczycie jeszce potem - jeszcze tylko 30 kg lasko ale masz ten wspomagacz czy nie ..ja też muszę...ale mam tak popieprzone w hormonach, ze nie da się ruszyć wziełam się za moją cukrzyczę łykam metformax i ............. buduję dom :0 A tak w ogóle to idź do dobrego endokrynologa bowiem z tego co wiem to z rozchwianymi hormonami i meridia nie pomoże Mam zrobić badania insuliny i glukozy. Wiem, że meridia pewnie nie pomoże bo jak nie jadłam to też nie chudłam..mam strasznie spierniczoną przemianę . Chodzę do endo Ostatnio powiedział, że żeby włączyć jakąś farmakologię to musimy wiedzieć co i jak ...więc może myśli o tym 30 mi nie potrzeba ale z 12 by mi się przydało Siostro Hashi... U mnie jeden z endo (mialam kilku) kompletnie zignorowal cokolwiek na temat wagi twierdzac, ze po euthyroxie schudlam, bo moze zaczelam byc bardziej ruchliwa. No i co z tego, jak zaraz znowu przytylam? Mialam ochote isc na krzywa cukrowa, ale sie przestraszylam. Daj znac jak poszlo... Poza tym mam ochote skontrolowac przy najblizszej okazji inne hormony - np. kortyzol, czy lipaze... Jak tego sie nie zrobi na wlasna reke to nikt tego nie zleci, bo to kosztuje. Tosinku, bardzo fajny program i fajna szkola. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Ale schudłaś no laska się robisz Tosinku Zobaczycie jeszce potem - jeszcze tylko 30 kg lasko ale masz ten wspomagacz czy nie ..ja też muszę...ale mam tak popieprzone w hormonach, ze nie da się ruszyć wziełam się za moją cukrzyczę łykam metformax i ............. buduję dom :0 A tak w ogóle to idź do dobrego endokrynologa bowiem z tego co wiem to z rozchwianymi hormonami i meridia nie pomoże Mam zrobić badania insuliny i glukozy. Wiem, że meridia pewnie nie pomoże bo jak nie jadłam to też nie chudłam..mam strasznie spierniczoną przemianę . Chodzę do endo Ostatnio powiedział, że żeby włączyć jakąś farmakologię to musimy wiedzieć co i jak ...więc może myśli o tym 30 mi nie potrzeba ale z 12 by mi się przydało Siostro Hashi... U mnie jeden z endo (mialam kilku) kompletnie zignorowal cokolwiek na temat wagi twierdzac, ze po euthyroxie schudlam, bo moze zaczelam byc bardziej ruchliwa. No i co z tego, jak zaraz znowu przytylam? Mialam ochote isc na krzywa cukrowa, ale sie przestraszylam. Daj znac jak poszlo... Poza tym mam ochote skontrolowac przy najblizszej okazji inne hormony - np. kortyzol, czy lipaze... Jak tego sie nie zrobi na wlasna reke to nikt tego nie zleci, bo to kosztuje. Tosinku, bardzo fajny program i fajna szkola. Z tą wagą to masakra potrafiłam jeść 800kcal przez dłuższy czas i nic ..przepraszam 10dag spadło się wkurzyłam i powiedziałam sobie a mam to w d.... i najadłam się jednego dnia..na drugi staję na wadze a tu kg więcej... Oto nasza piprz... hashi Tosinku kopnij nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 11:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Przenoszę z dziennika co by wam łatwiej było:quote="tosinek"]Wersja lustrzana i co wy na to, chodziło mi o to, że na przeciw słupka w tej wersji, a w poprzedniej lodówka jest hol i jak się spojrzy gość na kuchnię to zobaczy aperyczne papryki w piekarniku a nie lodówkę. Po za tym sprawa podłączeń. Czemu blat pod kuchnią, on ma 37 cm głębokości - mam tyle pierdułek kuchennych że aż się boję przeprowadzaćhttp://images50.fotosik.pl/37/ced5f4b54e0339e1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 U mnie ciagle skacze, najczesciej w gore. Ostatnio jak weszlam na wage to normalnie zdebialam... W sumie chyba na tyle nie wygladam, ale zaczelam sie bac normalnie. W kazdym razie gdyby Ci mikopiko lekarz zapisal cos to przyznaj sie (moze byc na priva oczywiscie) i zdaj relacje, jak sie po tym czujesz. Bardzo jestem ciekawa, jak to dziala, czy dziala w naszej sytuacji i jakie ma skutki uboczne. Dobra, to teraz mozemy do weselszych tematow przejsc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts