malgos2 05.12.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Przenoszę z dziennika co by wam łatwiej było: quote="tosinek"]Wersja lustrzana i co wy na to, chodziło mi o to, że na przeciw słupka w tej wersji, a w poprzedniej lodówka jest hol i jak się spojrzy gość na kuchnię to zobaczy aperyczne papryki w piekarniku a nie lodówkę. Po za tym sprawa podłączeń. Czemu blat pod kuchnią, on ma 37 cm głębokości - mam tyle pierdułek kuchennych że aż się boję przeprowadzać http://images50.fotosik.pl/37/ced5f4b54e0339e1.jpg Tez jestem za tym, zeby bylo widac piekarnik, nie lodowke. U siebie tez tak poprzerabialam, zeby tak bylo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 11:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Po pierwsze nocna wersja najlepsza po drugie kanapkę można zrobić pod oknem, spoglądając przez okno po trzecie z podgrzewania mleka w mikrofali się bardzo uśmiałam (też tak mamy) po czwarte właśnie przerabiam temat sprzętu już mam dosyć lekko piekarniki Elktroluxa mają dużo funkcji za dobrą cenę ale prowadnice teleskopowe to już u nich wyższa cena Bosh też jest fajny , podobają mi się te z wózkiem ale to też cena lekko powyżej 2000 ..ja nie chcę tyle wydać Z tego co widzę whirlpool chyba będzie u mnie Pokaże Ci co ew wybrałam może Ci to w czymś przyda piekarnik http://www.nokaut.pl/piekarniki/piekarnik-whirlpool-akz-223-ix-01.html mikrofala wersja droższa http://www.nokaut.pl/kuchenki-mikrofalowe/kuch-mikrofalowa-whirlpool-amw-518-ix.html mikrofala wersja tańsza do podgrzewania mleka ale mała pojemność http://www.nokaut.pl/kuchenki-mikrofalowe/kuch-mikrofalowa-whirlpool-amw-410-ix.html lodówka moja side by side więc nie wklejam bo Twoich nie przerabiałam zmywarka miała być favorit control vi ale już jej nie ma ale jest też fajna, która ma podobne funkcje: http://www.nokaut.pl/zmywarki/zmywarka-aeg-favorit-65011vi.html , ona ma chyba funkcję 3 w 1 Mayland będzie pewnie wiedziała piekarnik ściągam jest idealny!!!! Znalzłam jeszcze taki, ciekawe czy to to samo, bo wygląda, ze tak:http://www.euro.com.pl/foto/7210339/7210339_2.jpg Whirlpool AKZ 223/01 IX cena 1499 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Dziewczyny!!! Krzywej cukrowej nie należy się bać, tylko trzeba ją poprostu zrobić. Można w domu, jeśli ma się glukometr oczywiście. A zresztą wydatek teraz nie duży. Może być tak jak u mnie, że moja trzustka wyrzuca za dużo insuliny i organizm nie wie jak trawić. Często a małymi porcjami - ja jestem na 1500 kal i piję bardzo dużo dużo. 800 kal - sorki nie dla mnie. A i oczywiście ruszać się!!!! Basenik, budowa, w pracy bieganie. I się nie przejmować.. Ucha do góry!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 To cieszę się , że się na coś przydałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytryny????? A po co????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. w ciązy to robiłam i było ok..ale wtedy nie miałam stwierdzonej tej cholery Tosinku ja się już wszystkiego boję, ja się normalnie sypię Za każdym razem coś nowego mi wyskakuje no....starość nie radość do 30 było ok teraz coraz gorzej a tylko 2 lata minęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 To cieszę się , że się na coś przydałam Zawsze się przydajesz????? Piekarnika nie szukam - wychodzę wsiadam w czerwonego mercedesa albo wolwiaka i jadę do Media może zobaczę piekarnik na oczki własne. gorzej jest z płytą jak coś znajdę to dam znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 To cieszę się , że się na coś przydałam Zawsze się przydajesz????? Piekarnika nie szukam - wychodzę wsiadam w czerwonego mercedesa albo wolwiaka i jadę do Media może zobaczę piekarnik na oczki własne. gorzej jest z płytą jak coś znajdę to dam znać w media go nie ma jest w saturnie (w jankach widziałam tam gdzie mikrofale do obudowy ) a mikrofalę tą mniejszą widziałm w euro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 05.12.2008 12:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytryny????? A po co????? żeby nie było takie obrzydliwie słodkie mi pozwalali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 05.12.2008 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Mi się podoba ta wersja:http://images27.fotosik.pl/300/d04663b94b901ded.jpgJest najmniej wymuszona. Zrobiłabym tylko małe zmiany:1. piekarnik tradycyjnie, pod płytą. Moze oklepane ale się sprawdza.2. Szafki nad lodówka i dwie obok wyrównalabym do linii szafek przeszklonych i dała w miarę jednakowe podziały. Mikrofala w zabudowie pod szafkami górnymi ale tak, by był ten sam poziom. Tradycyjna zabudowa narożna kuchni ale dzieki temu wykorzystuje się powierzchnię najlepiej a potem człowiek nie obija sie o szafki i rogi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytryny????? A po co????? żeby nie było takie obrzydliwie słodkie mi pozwalali Dziewczyny to wy mylicie krzywą z testem na obciążenie glukozą!!!! I tak siostry dosypią kwasku cytrynowego. Miałam dwa razy - przeżyłam a wiem co mi jest!!! Więc nie do roboty - wiosna idzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Mi się podoba ta wersja: http://images27.fotosik.pl/300/d04663b94b901ded.jpg Jest najmniej wymuszona. Zrobiłabym tylko małe zmiany: 1. piekarnik tradycyjnie, pod płytą. Moze oklepane ale się sprawdza. 2. Szafki nad lodówka i dwie obok wyrównalabym do linii szafek przeszklonych i dała w miarę jednakowe podziały. Mikrofala w zabudowie pod szafkami górnymi ale tak, by był ten sam poziom. Tradycyjna zabudowa narożna kuchni ale dzieki temu wykorzystuje się powierzchnię najlepiej a potem człowiek nie obija sie o szafki i rogi. Coś takiego <a href=http://images26.fotosik.pl/302/95bd9ab7be0cdf2b.jpg' alt='95bd9ab7be0cdf2b.jpg'> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytryny????? A po co????? żeby nie było takie obrzydliwie słodkie mi pozwalali Dziewczyny to wy mylicie krzywą z testem na obciążenie glukozą!!!! I tak siostry dosypią kwasku cytrynowego. Miałam dwa razy - przeżyłam a wiem co mi jest!!! Więc nie do roboty - wiosna idzie No wlasnie dzwonilam do Diagnostyki i tam nic nie dosypuja cholery, a kwasek cytrynowy to przeciez jeszcze lepszy pomysl niz cytryna - zero dodatkowego cukru... Slyszalam, ze strasznie mdli i mozna zwrocic cala zawartosc dosc prosto i ze sie bardzo po tym chce spac... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytryny????? A po co????? żeby nie było takie obrzydliwie słodkie mi pozwalali Dziewczyny to wy mylicie krzywą z testem na obciążenie glukozą!!!! I tak siostry dosypią kwasku cytrynowego. Miałam dwa razy - przeżyłam a wiem co mi jest!!! Więc nie do roboty - wiosna idzie No wlasnie dzwonilam do Diagnostyki i tam nic nie dosypuja cholery, a kwasek cytrynowy to przeciez jeszcze lepszy pomysl niz cytryna - zero dodatkowego cukru... Slyszalam, ze strasznie mdli i mozna zwrocic cala zawartosc dosc prosto i ze sie bardzo po tym chce spac... - nie ma tego dużo do wypicia a po badaniu chcesz jeść kiełbasę - żyganko - nie widziałam a kilka w szpitalu już widziałam - pijesz małymi łykami i tyle - spanko jak po każdym cukrze - występuje - generalnie to nie signoskopia i do przeżycia. Wiem co mówię, bo miałam i jedno i drugie. WIęc proszę się mi tu zameldować, ze Panna była i zrobiła!!! Życie masz jedno i po co ci dom jak nie bedziesz mieć siły aby się z niego cieszyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Poszlabym na ta krzywa gdyby nie to, ze w Diagnostyce, ktora mam pod nosem nie pozwalaja miec cytryny... Ale moze kiedys sie odwaze. Cytryny????? A po co????? żeby nie było takie obrzydliwie słodkie mi pozwalali Dziewczyny to wy mylicie krzywą z testem na obciążenie glukozą!!!! I tak siostry dosypią kwasku cytrynowego. Miałam dwa razy - przeżyłam a wiem co mi jest!!! Więc nie do roboty - wiosna idzie No wlasnie dzwonilam do Diagnostyki i tam nic nie dosypuja cholery, a kwasek cytrynowy to przeciez jeszcze lepszy pomysl niz cytryna - zero dodatkowego cukru... Slyszalam, ze strasznie mdli i mozna zwrocic cala zawartosc dosc prosto i ze sie bardzo po tym chce spac... - nie ma tego dużo do wypicia a po badaniu chcesz jeść kiełbasę - żyganko - nie widziałam a kilka w szpitalu już widziałam - pijesz małymi łykami i tyle - spanko jak po każdym cukrze - występuje - generalnie to nie signoskopia i do przeżycia. Wiem co mówię, bo miałam i jedno i drugie. WIęc proszę się mi tu zameldować, ze Panna była i zrobiła!!! Życie masz jedno i po co ci dom jak nie bedziesz mieć siły aby się z niego cieszyć? Dobra, dobra, zrobie... Na szczescie domu nie buduje, tylko mieszkanie wykonczam, ale jak mam sie wykonczyc najpierw sama, to chyba jednak zrobie. Ale mikopiko pierwsza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 12:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dom = mieszkanie. I ja nie chcę tu szntażować ale ja w Krakowie bywam i zawsze mogę siłą doprowadzić. I nie ma zwalania, że Miko pierwsza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 12:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dom = mieszkanie. I ja nie chcę tu szntażować ale ja w Krakowie bywam i zawsze mogę siłą doprowadzić. I nie ma zwalania, że Miko pierwsza. To kiedy jestes nastepnym razem? Mozemy na jakas odchudzajaca zielona herbatke sie przejsc. Wiem, gdzie dobre i taniutkie daja... Diagnostyka jest zaraz obok zreszta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tosinek 05.12.2008 15:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 dom = mieszkanie. I ja nie chcę tu szntażować ale ja w Krakowie bywam i zawsze mogę siłą doprowadzić. I nie ma zwalania, że Miko pierwsza. To kiedy jestes nastepnym razem? Mozemy na jakas odchudzajaca zielona herbatke sie przejsc. Wiem, gdzie dobre i taniutkie daja... Diagnostyka jest zaraz obok zreszta. Oki Małgoś to jesteśmy umówione!!! A zaraz zaprezentuję wam cudo, które znalazłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.12.2008 16:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2008 Podobaja sie, szczegolnie ta druga ladnie sie prezentuje na zdjeciu. A ile ze tak powiem - utargowalas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts