Nefer 17.10.2006 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Na pewno!Podziwiam takie kobietki-siłaczki-dzieci,praca po naście godzin na dobę,same do wszystkiego doszły,nikt im nie pomagał,dzieci wychowują się same ,nic tylko za życia dokonać beatyfikacji.Widocznie praca jest baardzo zajmująca,jak tak prześledzić godziny postów...No ,ale cóż nie każdy jest taki rezolutny,zorganizowany.Potem tylko się dziwić jakie te dzisiejsze dzieci i młodzież? Dziekuję Ci julcik ! Naprawdę Twój podziw makes my day i nie potrzebuję beatyfikacji. Życzę Ci jeszcze wielu powodów do satysfakcji. Aggi Nie prowokatoruj Ty lepiej powiedz ile Ci płacą Ja to się obawiam, że Ty też Kuleczko jestes sługusem Szarej Sieci i pobierasz wynagrodzenie w obcej walucie za korespondowanie w formie elektronicznych wiadomości :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 09:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Na pewno!Podziwiam takie kobietki-siłaczki-dzieci,praca po naście godzin na dobę,same do wszystkiego doszły,nikt im nie pomagał,dzieci wychowują się same ,nic tylko za życia dokonać beatyfikacji.Widocznie praca jest baardzo zajmująca,jak tak prześledzić godziny postów...No ,ale cóż nie każdy jest taki rezolutny,zorganizowany.Potem tylko się dziwić jakie te dzisiejsze dzieci i młodzież? Dziekuję Ci julcik ! Naprawdę Twój podziw makes my day i nie potrzebuję beatyfikacji. Życzę Ci jeszcze wielu powodów do satysfakcji. Aggi Nie prowokatoruj Ty lepiej powiedz ile Ci płacą Ja to się obawiam, że Ty też Kuleczko jestes sługusem Szarej Sieci i pobierasz wynagrodzenie w obcej walucie za korespondowanie w formie elektronicznych wiadomości :) Zaraz tam sługusem, jam była specem wywiadu, ale mnie ostatnio PiS przejrzał, więc się przeniosłam na Szarą Sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Szary podobno modny w sezonie jesiennym... A sieć....hmmm to chyba na wieczór przy swiecach......, nie? ps mnie juz nic nie uratuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Szary podobno modny w sezonie jesiennym... A sieć....hmmm to chyba na wieczór przy swiecach......, nie? ps mnie juz nic nie uratuje Ano jakoś źle wyglądasz .... czyżby były na Ciebie kwity ? Nie daj Boże jesteś szczęśliwą żoną/matką/właścicielką firmy lub nie przymierasz głodem* ? *( niepotrzebne skreślić) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dropsiak 17.10.2006 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Kurczę no... jakby to ując normalnie szaram sieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Szary podobno modny w sezonie jesiennym... A sieć....hmmm to chyba na wieczór przy swiecach......, nie? ps mnie juz nic nie uratuje Ano jakoś źle wyglądasz .... czyżby były na Ciebie kwity ? Nie daj Boże jesteś szczęśliwą żoną/matką/właścicielką firmy lub nie przymierasz głodem* ? *( niepotrzebne skreślić) Boszszsz , no to ja leżę i kwiczę Nijak nic mi się skreślić nie chce Znaczy że na odstrzał ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aggi 17.10.2006 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ja chyba siebie odstrzelę. Nie gotuję, nie sprzątam, nie prasuję, pasożyt taki bez ambicji kompletnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Majka 17.10.2006 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 trup się ściele gęsto ach, za cóż to julcik, za cóż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 17.10.2006 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Się Julcik obraził i poszedł (albo "poszedła" raczej ) Do zajęc domowych pewnie Ale ale!!! Niniejszym biorę w obronę wszelkie ptactwo domowe, którego sama jestem przedstawicielem!!!!!!!!!! Aczkolowiek...nie pałam nienawieścią do kobiet robiących karierę i mających sukcesy na wszystkich frontach... A moze powinnam....hmmm Idę to przemysleć! ...Przy obieraniu ziemniaków Pa kobietki ! Nie "nawydurniajcie" sie za bardzo! Do roboty się bierzcie coby innym w oczy nie włazić PS. a wracając do tematu.... może julcik jest prowokatorem Murator jej ciężkie pieniądze pewnie płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 10:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Szary podobno modny w sezonie jesiennym... A sieć....hmmm to chyba na wieczór przy swiecach......, nie? ps mnie juz nic nie uratuje Ano jakoś źle wyglądasz .... czyżby były na Ciebie kwity ? Nie daj Boże jesteś szczęśliwą żoną/matką/właścicielką firmy lub nie przymierasz głodem* ? *( niepotrzebne skreślić) Boszszsz , no to ja leżę i kwiczę Nijak nic mi się skreślić nie chce Znaczy że na odstrzał ? DO GAZU ! I jeszcze pewnie masz mądre dzieci - zgroza ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 17.10.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Do gazu poszedł mały??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [DO GAZU ! I jeszcze pewnie masz mądre dzieci - zgroza ! Ktoś przecież musi No dobra , pójdę już , co tak będę sama stała Ale za to w jakim dobrym towarzystwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Się Julcik obraził i poszedł (albo "poszedła" raczej ) Do zajęc domowych pewnie Ale ale!!! Niniejszym biorę w obronę wszelkie ptactwo domowe, którego sama jestem przedstawicielem!!!!!!!!!! Aczkolowiek...nie pałam nienawieścią do kobiet robiących karierę i mających sukcesy na wszystkich frontach... A moze powinnam....hmmm Idę to przemysleć! ...Przy obieraniu ziemniaków Pa kobietki ! Nie "nawydurniajcie" sie za bardzo! Do roboty się bierzcie coby innym w oczy nie włazić PS. a wracając do tematu.... może julcik jest prowokatorem Murator jej ciężkie pieniądze pewnie płaci Cztery lata byłam w domu z dziećmi - choć nie myślałam o sobie "kura domowa" ( cyt. z Julcik) i wspominam z rozrzewnieniem. Choć posazłam do pracy chętnie - można było odpocząć :) Zazdroszczę Ci Paulka, że możesz być z Robaczkiem w domku i żyć troszkę wolniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [DO GAZU ! I jeszcze pewnie masz mądre dzieci - zgroza ! Ktoś przecież musi No dobra , pójdę już , co tak będę sama stała Ale za to w jakim dobrym towarzystwie No nie wiem, nie wiem , wychodzi , że z jakimś elementem :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 ja chyba siebie odstrzelę. Nie gotuję, nie sprzątam, nie prasuję, pasożyt taki bez ambicji kompletnie Tu już przesadziłaś .............. wiesz co na ten temat mówi Radio Maryja ? Ale już chyba za późno na poprawę - złe w Ciebie wstąpiło.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 17.10.2006 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cztery lata byłam w domu z dziećmi - choć nie myślałam o sobie "kura domowa" ( cyt. z Julcik) i wspominam z rozrzewnieniem. Choć posazłam do pracy chętnie - można było odpocząć :) Zazdroszczę Ci Paulka, że możesz być z Robaczkiem w domku i żyć troszkę wolniej Ja wcale nie narzekam To był świadomy wybór. Postanowiłam sobie, że najpierw dzieci a potem "samorealizacja zawodowa" (hihi zaleciało "Panią Domu", co ?) I dobrze mi. Młoda jestem i dopiero się w życiu rozpędzam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 [DO GAZU ! I jeszcze pewnie masz mądre dzieci - zgroza ! Ktoś przecież musi No dobra , pójdę już , co tak będę sama stała Ale za to w jakim dobrym towarzystwie No nie wiem, nie wiem , wychodzi , że z jakimś elementem :) / Piątym ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cztery lata byłam w domu z dziećmi - choć nie myślałam o sobie "kura domowa" ( cyt. z Julcik) i wspominam z rozrzewnieniem. Choć posazłam do pracy chętnie - można było odpocząć :) Zazdroszczę Ci Paulka, że możesz być z Robaczkiem w domku i żyć troszkę wolniej Ja wcale nie narzekam To był świadomy wybór. Postanowiłam sobie, że najpierw dzieci a potem "samorealizacja zawodowa" (hihi zaleciało "Panią Domu", co ?) I dobrze mi. Młoda jestem i dopiero się w życiu rozpędzam I bardzo dobrze robisz. Bo na wszystko w życiu jest pora :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 babki to mają problemy chłopy mają przynajmniej jasność .. ROBOTA ROBOTA i jeszcze raz ROBOTA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agnieszka1 17.10.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 babki to mają problemy chłopy mają przynajmniej jasność .. ROBOTA ROBOTA i jeszcze raz ROBOTA ROBOTA TO GŁUPOTA!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts