Nefer 17.10.2006 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 babki to mają problemy chłopy mają przynajmniej jasność .. ROBOTA ROBOTA i jeszcze raz ROBOTA Orać, orać, orać........ Wypuściłeś już myszkę ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pawson 17.10.2006 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 babki to mają problemy chłopy mają przynajmniej jasność .. ROBOTA ROBOTA i jeszcze raz ROBOTA Orać, orać, orać........ Wypuściłeś już myszkę ? myszka jest moja przyjaciółką i mnie rozumie .. nie wypuszczę jej Agnieszka1.... daj mi email do swojego chłopa to mu wyślę to o robocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 17.10.2006 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Cztery lata byłam w domu z dziećmi - choć nie myślałam o sobie "kura domowa" ( cyt. z Julcik) i wspominam z rozrzewnieniem. Choć posazłam do pracy chętnie - można było odpocząć :) Zazdroszczę Ci Paulka, że możesz być z Robaczkiem w domku i żyć troszkę wolniej Ja wcale nie narzekam To był świadomy wybór. Postanowiłam sobie, że najpierw dzieci a potem "samorealizacja zawodowa" (hihi zaleciało "Panią Domu", co ?) I dobrze mi. Młoda jestem i dopiero się w życiu rozpędzam Paulka, tylko pamiętaj, nie zsamorealizuj się za bardzo, tzn. unikaj dobrej (czyt. dobrze płatnej) pracy, broń Boże dobrego samochodu i nie myśl nawet o markowej odzieży. A jak dziecko zdolne, to się nie przyznawaj, bo zazdrosne licho nie śpi, wszystko widzi i jeszcze znienawidzi do śpiku kości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
_bogus_ 17.10.2006 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tak sobie myślę - że oprócz prowokatorów powinni być też anty-prowokatorzy. Wynajmowali by ich konkuręci. Taki anty-prowokator (oczywiście to jest nazwa tymczasowa - na potrzeby tego postu) miałby za zadanie 'usypianie' forum. A przynajmniej poszczególnych jego wątków. Pisałby sobie coś - i powodował że wątek umiera. Ludzie w nim juz nie piszą. I czasami miewałem wrażenie że się dobrze nadaję na takiego anty-prowokatora. Co tylko napiszę coś w jakimś wątku - to jakoś mniej żywy się robi. Może po prostu tak mądrze piszę że wszystkich zatyka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tak sobie myślę - że oprócz prowokatorów powinni być też anty-prowokatorzy. Wynajmowali by ich konkuręci. Taki anty-prowokator (oczywiście to jest nazwa tymczasowa - na potrzeby tego postu) miałby za zadanie 'usypianie' forum. A przynajmniej poszczególnych jego wątków. Pisałby sobie coś - i powodował że wątek umiera. Ludzie w nim juz nie piszą. I czasami miewałem wrażenie że się dobrze nadaję na takiego anty-prowokatora. Co tylko napiszę coś w jakimś wątku - to jakoś mniej żywy się robi. Może po prostu tak mądrze piszę że wszystkich zatyka To może "usypiacz"? Kiedyś był Leon Zawodowiec :) Ale taraz w dobie internetu może i usypiacz być :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maxtorka 17.10.2006 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Tak sobie myślę - że oprócz prowokatorów powinni być też anty-prowokatorzy. Wynajmowali by ich konkuręci. Taki anty-prowokator (oczywiście to jest nazwa tymczasowa - na potrzeby tego postu) miałby za zadanie 'usypianie' forum. A przynajmniej poszczególnych jego wątków. Pisałby sobie coś - i powodował że wątek umiera. Ludzie w nim juz nie piszą. I czasami miewałem wrażenie że się dobrze nadaję na takiego anty-prowokatora. Co tylko napiszę coś w jakimś wątku - to jakoś mniej żywy się robi. Może po prostu tak mądrze piszę że wszystkich zatyka To może "usypiacz"? Kiedyś był Leon Zawodowiec :) Ale taraz w dobie internetu może i usypiacz być :) Leoś to Czyściciel był Nic tylko sprzątał i sprzątał Nerwica natręctw jakaś cy cóś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.10.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 chłopy mają przynajmniej jasność .. ROBOTA ROBOTA i jeszcze raz ROBOTA Orać, orać, orać........ To powinno pocztą przyjść, ale chyba trzeba ostrzec wszystkich: Uwaga pojawił się nowy wirus. Nazywa się "PRACA." Jeżeli dostaniesz PRACĘ od szefa, kolegi lub od kogokolwiek innego nie dotykaj tego pod żadnym pozorem... Wirus jest skrajnie niebezpieczny. Usuwa na stałe życie prywatne. Jeżeli byłeś w kontakcie z wirusem, natychmiast zabierz dwóch kolegów i udaj się do najbliższego baru. Zamówcie piwo i po czterech kolejkach, PRACA powinna zostać całkowicie usunięta z twoich obwodów. Wyślij to ostrzeżenie natychmiast do co najmniej 5 dobrych znajomych aby uchronić ich przed infekcją. Jeżeli okazuje się, że nie masz 5 dobrych znajomych,oznacza, że jesteś już zainfekowany i PRACA kontroluje twoje życie. Jeżeli tak jest, natychmiast udaj się do baru i pozostań tam dopóki nie znajdziesz sobie co najmniej 5 przyjaciół. Następnie prześlij im ostrzeżenie przed wirusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.10.2006 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 A czemu to tak szybciutko zabrany ten wątek z miejsca, gdzie się urodził? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 W baaardzo gupie miejsce - to zdecydowanie psychiatryk jest :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 17.10.2006 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 W baaardzo gupie miejsce - to zdecydowanie psychiatryk jest :) które dosadnie pointuje zawartą tezę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Orać, orać, orać........ Siać, siać, siać... Najlepiej z o. T.R. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 17.10.2006 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 Orać, orać, orać........ Siać, siać, siać... Najlepiej z o. T.R. Fakt, zapomniałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomek1950 17.10.2006 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2006 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 19.10.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 taki miły wątek prowokatorów którzy moga popisac o innych, zwłaszcza nieobecnych:):) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2006 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 Do gazu poszedł mały??? A czep się tramwaja! Instalacja była szczelna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mały 19.10.2006 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2006 ja chyba siebie odstrzelę. Nie gotuję, nie sprzątam, nie prasuję, pasożyt taki bez ambicji kompletnie Tu już przesadziłaś .............. wiesz co na ten temat mówi Radio Maryja ? Ale już chyba za późno na poprawę - złe w Ciebie wstąpiło.... E tam... na kolanach do Częstochowy, parę zybli na konto niejakiego łojca R i będzie ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
blablaluga 23.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2006 ja chyba siebie odstrzelę. Nie gotuję, nie sprzątam, nie prasuję, pasożyt taki bez ambicji kompletnie Tu już przesadziłaś .............. wiesz co na ten temat mówi Radio Maryja ? Ale już chyba za późno na poprawę - złe w Ciebie wstąpiło.... E tam... na kolanach do Częstochowy, parę zybli na konto niejakiego łojca R i będzie ok. no i po co taka prowokacja??? Czasami mnie wkurzają modni nudziarze....., radio, jak radio a że moda wyśmiewać czarnych..., niesamowite jest np. że są ludzie którzy po prostu potrafią się nabijać że Jankowskiemu noge ucinają...., g... mnie facio obchodzi, ale żenada.. Aggi pozdrowienia, ja też jestem pasożyt, a kiedyś w RM udziadków słyszałem że człowiek nie tylkozyje dla kasy i roboty a zdrowo poleżeć, poodpoczywac i za to ich polubiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts