AAgnieszk 13.12.2007 18:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2007 Dzisiaj mile zaskoczył mnie widok koparki zaczynającej kopać pod sieć kanalizacyjną na naszym nowopowstającym osiedlu To może w przyszłym roku jednak uda nam się zamieszkać??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 14.12.2007 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2007 Ale u nas zastoj U mnie dach się kończy mam nadzieje że stres zwiazany z budową mnie kiedyś nie wykończy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 15.12.2007 17:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Aga, na pewno odreagujesz gdy wreszcie domek będzie przykryty, pamiętam to uczucie spokoju, że nareszcie nie leje się na głowę... jeszcze troszeczkę cierpliwości Pozdrawiam serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 15.12.2007 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2007 Dzięki za wsparcie No więc przykryty w końcu hurraaaa, Jak bede miala chwile wkleje zdjecia. teraz żyje juz tylko świetami.POzdrawiam wszystkich forumowiczów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 16.12.2007 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Zgodnie z obietnicą wklejam zdjecia http://images32.fotosik.pl/81/59763b6afd2b495b.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 16.12.2007 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2007 Śnieżnobialyhttp://images31.fotosik.pl/81/658189cae3befc0f.jpg http://images24.fotosik.pl/128/0e2b541391f9e360.jpg http://images29.fotosik.pl/127/d9f70528133af3ab.jpg I to by bylo na tyle... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 17.12.2007 20:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Grudnia 2007 Waw pięknie Aga!!! Piękna dachówka i duży dom, teraz możesz juz tylko mysleć o nadchodzących Świętach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 19.12.2007 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Aga moje gratulację, nie mniej jednak zdięcia nie pokazują wszystkiego w realu wygląda jeszcze piękniej. Powodzonka zyczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 19.12.2007 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Dziękuję:)Mam nadzieje że mężowi sie też spodoba...POzdrawiam Wesołych Świąt! Bez zmartwień, Z barszczem, z grzybami, z karpiem, Z gościem, co niesie szczęście! Czeka nań przecież miejsce. Wesołych Świąt! A w Święta, Niech się snuje kolęda. I gałązki świerkowe Niech Wam pachną na zdrowie. Wesołych Świąt! A z Gwiazdką! Pod świeczek łuną jasną Życzcie sobie - najwięcej: Zwykłego, ludzkiego szczęścia DLA WAS WSZYSTKICH [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 19.12.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2007 Witam wszystkich z podkarpacia a szczegolnie okolice SANOKA.rozpoczynam budowe w 2008, moj projekt to rododendon 5 z Archonu. Mam do Was prosbe o namiary na niedrogie, uczciwe sklady budowlane. Przede wszystkim szukam bloczkow betonowych na fundamenty, ceramike na sciany, drzewo na szalunki, stal. Jestem za granica wiec nie moge sam o to zadbac, a wiekszosc z was ma w tym zakresie duze doswiadczenie. pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!!!!!1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.12.2007 11:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Witaj Wojtku! Cóż moge ci doradzić? Na pewno nie możesz pozostać przy jednym składzie budowlanym i tam zaopatrywać się w we wszystko, bo ceny trzeba porównywać przy kazdym zakupie jesli zależy Ci na ekonomicznym budowaniu Twojego domku.Wszędzie trzeba negocjować dobrą cenę i kupować tam gdzie najtaniej zaoferują ta samą markę. Ja kupowałam w Mrówce (Dąbrówka), RCMB, beton zamawiałam w Satlbecie. Większość materiałów na stan surowy kupiłam juz w grudniu i korzystnie na tym wyszłam, teraz też już mam kupioną wełnę do ocieplenia poddasza, styropian pod wylewki, bo ceny spadly ok. 30%. Życzę Ci trafnych wyborów! Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.12.2007 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 http://kartki.net.pl/kartki/4/127.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 22.12.2007 15:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 A u mnie po Nowym Roku ekipa będzie wstawiać okna,znów kolejny kroczek do przodu PS.Najlepsze życzenia świąteczne dla wszystkich forumowiczów!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 22.12.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 AAgnieszk@ dobrze radzisz koledze.Jednak czasem warto kupić coś drugi raz w tym samym składzie bo można dostać duży rabat.Ja np.dostałem 28% zniżki na okna bo kupiłem w danym składzie dach.Nie znalazłem tańszej oferty (dzięki zniżce) .Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.12.2007 18:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Walker z tymi rabatami masz całkowita rację, w RCMB dostałam "złotą kartę", dosyć duże rabaty, ale często na allegro kupowałam mimo to taniej.Teraz w RCMB mają promocyjną cenę na wełnę, sprawdzałam wszędzie również na allegro i... kupiłam w RCMB. Trzeba się trochę pogimnastykować by korzystnie kupić, cóż, uroki budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 22.12.2007 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2007 Czesc Kasiu dzieki za porady odnosnie materialow. Mam jeszcze jedno pytanie , czy masz moze namiary na jakies uczciwe i niedrogie grupy budowlane.Glownie chodzi mi o murarzy i ekipe od dachu. bylem wstepnie ugadany z jenym murarzem ale sie rozchorowal i nie bierze nic na 2008. Z gory dziekuje. Serdeczne zyczeni Swiateczne i Noworoczne dla Wszystkich z podkarpacia!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 26.12.2007 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2007 Cześć Wojtek! Nie wiem czy zwracasz się do mnie, bo nie jestem Kasia ... ekip budujących nie mogę polecić bo murarzy miałam beznadziejnych i wystarczy, że my sie z nimi męczyliśmy, a fachowcy od dachu drodzy i zajęci, ale namiary mogę ci dać jeśli chcesz... pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek Sz 29.12.2007 05:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2007 Przepraszam Agnieszka, nie wiem skad mi sie wziela ta kasia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.12.2007 16:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2007 Wojtek, namiary na ekipę od dachu wysyłam ci na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts