Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

AAgnieszk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 962
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Dziękuję:)Mam nadzieje że mężowi sie też spodoba...POzdrawiam

Wesołych Świąt!

Bez zmartwień,

Z barszczem, z grzybami, z karpiem,

Z gościem, co niesie szczęście!

Czeka nań przecież miejsce.

Wesołych Świąt!

A w Święta,

Niech się snuje kolęda.

I gałązki świerkowe

Niech Wam pachną na zdrowie.

Wesołych Świąt!

A z Gwiazdką!

Pod świeczek łuną jasną

Życzcie sobie - najwięcej:

Zwykłego, ludzkiego szczęścia

DLA WAS WSZYSTKICH :D [/b]

Witam wszystkich z podkarpacia a szczegolnie okolice SANOKA.

rozpoczynam budowe w 2008, moj projekt to rododendon 5 z Archonu. Mam do Was prosbe o namiary na niedrogie, uczciwe sklady budowlane. Przede wszystkim szukam bloczkow betonowych na fundamenty, ceramike na sciany, drzewo na szalunki, stal. Jestem za granica wiec nie moge sam o to zadbac, a wiekszosc z was ma w tym zakresie duze doswiadczenie.

pozdrawiam wszystkich i z gory dziekuje za pomoc!!!!!!!!!!!!!1

Witaj Wojtku!

Cóż moge ci doradzić? Na pewno nie możesz pozostać przy jednym składzie budowlanym i tam zaopatrywać się w we wszystko, bo ceny trzeba porównywać przy kazdym zakupie jesli zależy Ci na ekonomicznym budowaniu Twojego domku.Wszędzie trzeba negocjować dobrą cenę i kupować tam gdzie najtaniej zaoferują ta samą markę. Ja kupowałam w Mrówce (Dąbrówka), RCMB, beton zamawiałam w Satlbecie. Większość materiałów na stan surowy kupiłam juz w grudniu i korzystnie na tym wyszłam, teraz też już mam kupioną wełnę do ocieplenia poddasza, styropian pod wylewki, bo ceny spadly ok. 30%.

Życzę Ci trafnych wyborów! Powodzenia! :p

Walker z tymi rabatami masz całkowita rację, w RCMB dostałam "złotą kartę", dosyć duże rabaty, ale często na allegro kupowałam mimo to taniej.Teraz w RCMB mają promocyjną cenę na wełnę, sprawdzałam wszędzie również na allegro i... kupiłam w RCMB. Trzeba się trochę pogimnastykować by korzystnie kupić, cóż, uroki budowania :p :p :p

Czesc Kasiu dzieki za porady odnosnie materialow. Mam jeszcze jedno pytanie , czy masz moze namiary na jakies uczciwe i niedrogie grupy budowlane.Glownie chodzi mi o murarzy i ekipe od dachu. bylem wstepnie ugadany z jenym murarzem ale sie rozchorowal i nie bierze nic na 2008. Z gory dziekuje.

Serdeczne zyczeni Swiateczne i Noworoczne dla Wszystkich z podkarpacia!!!