AAgnieszk 23.03.2007 14:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2007 A mnie już wszystko jedno czy pada czy nie, bo i tak nie mogę dalej działać...prądu jak nie było tak nie ma W poniedziałek coś w rodzaju wieńca i murujemy bloczki... na agregacie? Oby NIE! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 26.03.2007 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Marca 2007 czy ktos sie spotkal z czyms takim aby na dachowce rupp (konkretnie rubin czarny krysztal glazura )byl wytloczony napis Braas Rubin 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 29.03.2007 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2007 "sie mury popły do góry" sie znaczy byłem już w kotłowni bez sufitu.... ale czad. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.03.2007 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A u mnie wczoraj było tak:http://images21.fotosik.pl/127/69dce17de0e9c9d0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 30.03.2007 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 A u mnie wczoraj było tak: Super, pozazdrościć. Widzę że biedronkowe Białe się leje, dlaczego nie piwko? Wiem, wiem, "ma być ład i porządek na mojej budowie". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.03.2007 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 AAgnieszk@,czy ci sami ludzie ktorych masz beda robic Ci wylewe?to znaczy chudy beton na gruncie?[/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.03.2007 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 farida jesli będę chciała to wyleją chudziaka... znasz ich? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.03.2007 18:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 ...a dzisiaj wyglądało to tak:http://images20.fotosik.pl/182/1cfa7eeecf36d1bd.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 30.03.2007 19:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 no to idziemy "łeb w łeb" mam bardzo podobne pustaki, i też dzić położyli mi piątą warstwę ( z ośmiu).... ufffff..... jak gorąco, przywieźli mi również pierwszy transport "terivy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 30.03.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 farida jesli będę chciała to wyleją chudziaka... znasz ich? Nie znam .ale szukam gosci do chudziaka wlasnie.Jutro mam spotkanie z ewentualnym wylewaczem,jesli nie wypali ,to moze pozyczysz swoich na kilka godzin pytajnik.(nawalila klawiatura,nie wiem gdyze ynak yapytania sie schowal ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DANUTAAA 31.03.2007 05:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Agnieszka- tak się martwiłaś brakiem pradu, a tu proszę budowa pełną parą. Ja sobie cierpliwie czekam, na uprawomocnienie sie decyzji, kierownika budowy już mam, geodete też do wytyczenia domku. Aktualnie przeprowazam "casting" na panow od dachu, obym dobrze wybrała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 31.03.2007 06:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 no to idziemy "łeb w łeb" mam bardzo podobne pustaki, i też dzić położyli mi piątą warstwę ( z ośmiu).... ufffff..... jak gorąco, przywieźli mi również pierwszy transport "terivy" Tomek, faktycznie budujemy w tym samym tempie, a powiedz czemu aż osiem warstw pustaków murujesz, będzie piwnica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 31.03.2007 06:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 farida jesli będę chciała to wyleją chudziaka... znasz ich? Nie znam .ale szukam gosci do chudziaka wlasnie.Jutro mam spotkanie z ewentualnym wylewaczem,jesli nie wypali ,to moze pozyczysz swoich na kilka godzin pytajnik.(nawalila klawiatura,nie wiem gdyze ynak yapytania sie schowal ) Jeśli będziesz potrzebowała to daj znać, zapytam czy mogą, bo z tego co się zdążyłam zorientować to roboty im nie brakuje, budują równocześnie nie tylko u nas, ale spytać nie zawadzi... Są z Leska. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 31.03.2007 06:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Agnieszka- tak się martwiłaś brakiem pradu, a tu proszę budowa pełną parą. Ja sobie cierpliwie czekam, na uprawomocnienie sie decyzji, kierownika budowy już mam, geodete też do wytyczenia domku. Aktualnie przeprowazam "casting" na panow od dachu, obym dobrze wybrała. Zawsze jest jakieś wyjście, na agregacie można z powodzeniem budować, od poniedziałku będzie jednak "prawdziwy" prąd, skrzynka już jest, czekamy tylko na podpis prezesa... Danusiu, fachowców do dachu zaklepuj jak najszybciej, ci najsolidniejsi w Sanoku już zajęci i ja zawarłam umowę z nimi jeszcze w ubiegłym roku, a już wtedy niektórzy byli pozajmowani Pytaj ludzi, oni wystawiają najlepsze świadectwo wykonawcom i na tej podstawie wybieraj, powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 31.03.2007 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 no to idziemy "łeb w łeb" mam bardzo podobne pustaki, i też dzić położyli mi piątą warstwę ( z ośmiu).... ufffff..... jak gorąco, przywieźli mi również pierwszy transport "terivy" Tomek, faktycznie budujemy w tym samym tempie, a powiedz czemu aż osiem warstw pustaków murujesz, będzie piwnica? tak , będzie piwnica, dzisiaj odwiedziłem feridę se będzie w pięknym miejscu mieszkać, terem jak marzenie, jestem do tej pory pod wrażeniem . a co sie tyczy m,urowania to dzisiaj zakończyłem stawianie ścian... z przygodami ale ukoczone. po miedzieli zarzucenie "szlichty" i potem izolacja , sturodur i koparka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 01.04.2007 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 WITAJCIEpotrzebuję kupić ok 1500 zwykłej cegły, ale już, gdyby ktoś miał lub wiedział GDZIE to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 01.04.2007 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2007 WITAJCIE potrzebuję kupić ok 1500 zwykłej cegły, ale już, gdyby ktoś miał lub wiedział GDZIE to będę wdzięczny Popytaj w Czarnej k. Łańcuta, w hurtowniach u p. Kota, Ruty lub Michno. Cegła z okolic Sandomierza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 02.04.2007 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 witajcie, cegła kupiona heeeeeeee, normalnie cieplutaka rano z pieca wyciągana, mury piwniczne gotowe, postawione i wytynkowane z zewnątrz, czekają na izolację. jutro stawiamy komin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.04.2007 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 witajcie, cegła kupiona heeeeeeee, normalnie cieplutaka rano z pieca wyciągana, mury piwniczne gotowe, postawione i wytynkowane z zewnątrz, czekają na izolację. jutro stawiamy komin. Tomek, idziesz jak burza!!!!! A ja od wczoraj mam prawdziwy prąd! Sciany fundamentowe i wieniec - skończone! Zabieramy się powoli do izolacji...robimy rozeznanie w preparatach do smarowania czy szpachlowania od środka posmarujemy dysperbitem, ale od środka ...??????? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 03.04.2007 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 witajcie, cegła kupiona heeeeeeee, normalnie cieplutaka rano z pieca wyciągana, mury piwniczne gotowe, postawione i wytynkowane z zewnątrz, czekają na izolację. jutro stawiamy komin. Gostek Gratulejszyn - mam gorącą nadzieję ze ten komin to jedziesz z cegły pełnej - bo inaczej - to dej sie siana U faridy zapewne jest pięknie - ale jeszcze u mie nie byłeś Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts