tomasz3211 24.04.2007 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzieki Aga za słoneczka no.......... i...............mam I strop zalany Mac Iek beton brałem z zof betu - 245 netto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.04.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Dzięki tomasz3211. Znalazłem w podobnej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 24.04.2007 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Kwietnia 2007 Wy tu sobie gadu-gadu o budowaniu (gratuluję postępów) a mój sąsiad-debil ponoć zapowiedział w Inspektoracie że składa drugie odwołanie i tym samym sprawa ląduje w drugiej instancji - w sądzie "jakimś tam", nazwy nie pamiętam. A ja chciałem zaczynać budowę zaraz po zejściu mrozów... Jedynym pocieszeniem dla mnie jest to że sprawa może potrwać jeszcze max 1,5 miesiąca - tyle mniej więcej schodzi sądowi na wyjaśnienie sprawy. Wydaje wyrok i mogę budować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.04.2007 06:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pedzelito ja to bym chyba zwiewała od takiego sąsiada... Piękne te mury.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 25.04.2007 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 pedzelito ja to bym chyba zwiewała od takiego sąsiada... Co prawda nie mam już wyjścia ale jak dostanę wreszcie to PnB i będzie prawomocne to sąsiad-debil będzie zwiewał, nie ja!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.04.2007 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Obawiam sie, że to początek wojny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.04.2007 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Oj pedzelito,bardzo Ci wspolczuje. Szczerze piszac to czytajac twoje wczesniejsze sprawozdania ,podobnie jak wiolasz,chcialam Ci radzic :spiepszaj z tamtad.Ale coz,nie latwo pewnie by bylo.Powiedz,jak stales sie szczesliwym wlascicielem tej dzialki?Nie byla to czasem jakas "okazja" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 25.04.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Oj pedzelito,bardzo Ci wspolczuje. Szczerze piszac to czytajac twoje wczesniejsze sprawozdania ,podobnie jak wiolasz,chcialam Ci radzic :spiepszaj z tamtad.Ale coz,nie latwo pewnie by bylo.Powiedz,jak stales sie szczesliwym wlascicielem tej dzialki?Nie byla to czasem jakas "okazja" . Poradzę sobie, twardy chłop jestem. A działkę kupiłem w Agencji Nieruchomości, była droga jak szlag a sprzedający poinformował mnie o tym wariacie i mimo to zdecydowałem się. Działka jak dla mnie jest piękna. To było najważniejsze. Teraz tylko mur muszę postawić abym tego idioty w ogóle nie widywał. On na swoją działkę przyjeżdża tylko czasami , to jego działka rekreacyjna więc wytrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annaa 25.04.2007 11:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ludziska kochane sąsiad prosił żebym zapytała o namiary na kamieniołomy na podkarpaciu więc Was pytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 25.04.2007 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Ludziska kochane sąsiad prosił żebym zapytała o namiary na kamieniołomy na podkarpaciu więc Was pytam Tu to chyba tylko piaskowce ...taki ma byc? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 25.04.2007 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2007 Melduję, że fundament częściowo zalany. Jutro szalunki a w piątek reszta.........Zaczęło się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Annaa 26.04.2007 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tu to chyba tylko piaskowce ...taki ma byc? tak chodzi o piaskowiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 26.04.2007 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2007 Tu to chyba tylko piaskowce ...taki ma byc? tak chodzi o piaskowiec Ja wiem o jakims w okolicach Woli Komborskiej (kolo Krosna).Sprobuje wypytac znajomych i podesle jakis namiar na priv.Byl jeszcze kiedys w okolicach np.Kulasznego,ale chyba juz nie pracuje i nie wiem co z tamtad wydobywali. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 27.04.2007 06:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 MacIek gratulacje ogromniaste! No to się faktycznie zaczęło.. A u nas WIELKIE ZASYPYWANIE, kupiłam już chyba z 80 kubików ziemi a jeszcze nie jest to wystarczająca ilość, no to sobie zafundowałam... zachciało mi się podwyższania terenu, uf Może wiecie gdzie tanio kupię ziemie w okolicach Sanoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 27.04.2007 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 MacIek gratulacje ogromniaste! No to się faktycznie zaczęło.. A u nas WIELKIE ZASYPYWANIE, kupiłam już chyba z 80 kubików ziemi a jeszcze nie jest to wystarczająca ilość, no to sobie zafundowałam... zachciało mi się podwyższania terenu, uf Może wiecie gdzie tanio kupię ziemie w okolicach Sanoka? Po 10 zl kupowalam.to tanio?chyba nie chcesz ten namiar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 27.04.2007 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 MacIek gratulacje ogromniaste! No to się faktycznie zaczęło.. ... Dzięki Agnieszka......a już martwiłem się, że nikt nie zauważył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 27.04.2007 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2007 Witam, witam, no to sie grupa stawia, gratuluję postepó Irkowi i Agnieszcze ja też powoli zasypuję i polewam, zasypuję i polewam i jutro też chybą będzie to samo, ale zato kosić nie trzeba. PS możę tak o jakąś fotkę poproszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.04.2007 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 MacIek gratulacje ogromniaste! No to się faktycznie zaczęło.. A u nas WIELKIE ZASYPYWANIE, kupiłam już chyba z 80 kubików ziemi a jeszcze nie jest to wystarczająca ilość, no to sobie zafundowałam... zachciało mi się podwyższania terenu, uf Może wiecie gdzie tanio kupię ziemie w okolicach Sanoka? Po 10 zl kupowalam.to tanio?chyba nie chcesz ten namiar? Farida, dziękuję serdecznie za namiary, teraz facet chce 20 zł za kubik ziemi czarnej, mam nadzieję, że urodzajnej, jałowej już nasypałam, teraz potrzebuję ze 20 cm. dobrej ziemi, pewnie ze 100 kubików. Czy ta ziemia którą od niego wzięłaś faktycznie dobra? Wyrosną mi jakieś krzaczki na niej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.04.2007 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 farida, dostałaś moja prywatna wiadomość? Cosik mi chyba szwankuje.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 28.04.2007 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 .... PS możę tak o jakąś fotkę poproszę Da się zrobić........Tytuł: "Jak olewałem swoje fundamenty" http://foto2.m.onet.pl/_m/272a9b258e247f8629a3bb999acd796a,10,19,0.jpg http://foto0.m.onet.pl/_m/5c350dc6cea8c670ad089edb99dc65d8,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts