farida 28.04.2007 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2007 farida, dostałaś moja prywatna wiadomość? Cosik mi chyba szwankuje.. Czesc,dostalam.Najpierw na nia odpowiedzialam,a dopiero teraz czytam Twoj post.To sie nagadalam na darmo o ziemi, ,juz wszystko teraz wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.05.2007 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2007 Farida ale miałaś przeboje...ważne, że wyszłaś zwycięsko, tak trzymaj! Pokaż wreszcie swój domek, jak on teraz się prezentuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
walker 03.05.2007 18:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2007 No, skrzynka elektryczna podłączona.Budowę zaczynam w przyszłym tygodniu.Już mnie ciarki przechodzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 04.05.2007 16:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Fajnie walker a ja już nie mogę doczekać się końca budowy, a przynajmniej stanu surowego. Teraz czekam na fachowców, którzy jakoś nie mogą do nas dojechać, bo pracują też na innych budowach. Mają być we wtorek lub środę, jak nie przyjadą, to.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 04.05.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2007 Pokaż wreszcie swój domek, jak on teraz się prezentuje... Z zewnatrz nic sie nie zmienilo,nie pamietam jakie fotki widzialas,ale zamiast zdjec zapraszam na wizje lokalna ,nie daleko mieszkasz . A masz juz wiezbe?zostalo mi z budowy troche ,ale tym razem jest taka jak ma byc ,z bardzo dobrego tartaku,tylko okazalo sie,ze mam przewymiarowany dach.Nie potrzeba mi czesci tego drzewa. Na dom kupowalam gdzie indziej(pospiech jest zlym doradca),drzewo nie trzymalo wymiarow,bylo zlej jakosci i wogle nie zgodne z zamowieniem-tez byl cyrk z reklamacja. Pozdrawiam,zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na majstrow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kadiya 05.05.2007 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 hej, ludziska a znacie moze jakis dobrych specow od elektryki z rzeszowa lub okolic. potrzebni mi są do Soniny Oczywiscie tanich i dobrych:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 05.05.2007 17:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2007 Pokaż wreszcie swój domek, jak on teraz się prezentuje... Z zewnatrz nic sie nie zmienilo,nie pamietam jakie fotki widzialas,ale zamiast zdjec zapraszam na wizje lokalna ,nie daleko mieszkasz . A masz juz wiezbe?zostalo mi z budowy troche ,ale tym razem jest taka jak ma byc ,z bardzo dobrego tartaku,tylko okazalo sie,ze mam przewymiarowany dach.Nie potrzeba mi czesci tego drzewa. Na dom kupowalam gdzie indziej(pospiech jest zlym doradca),drzewo nie trzymalo wymiarow,bylo zlej jakosci i wogle nie zgodne z zamowieniem-tez byl cyrk z reklamacja. Pozdrawiam,zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na majstrow. Farida chętnie się do ciebie wybiorę, tylko gdzie cię szukać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 06.05.2007 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam wszech stawiających i postawionych, potrzebuję kupić kielnię do zapraw cienkich solbetu 42 i 24 nie tak żeby na gwałt ale na czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 06.05.2007 16:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam, jestem nowa na forum poszukuję namiarów na solidnego, konkretnego, niedrogiego i SZYBKIEGO geodetę do zrobienia mapki do pozwolenia na budowę Potrzebuję też architekta, który w miarę tanio, szybko i bez ociągania zająłby się papierami do upragnionego i oczekiwanego pozwolenia na budowę Z jakimi kosztami muszę się liczyć? Z góry, dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 06.05.2007 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witaj bansz! Moja adaptacja, a właściwie projekt indywidualny to koszt 3 tys. w tym wszelakie mapki itp. Pozwolenie miałam 2 tyg. po złożeniu dokumentów w starostwie przez mojego architekta, ale to było w ubiegłym roku i trochę jednak za daleko dla ciebie ... do Sanoka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.05.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witaj banszco do pozwolenia i oczekiwania na niego to nic nie wspomnę. Czekam od 13-go marca... geodeci obecnie mają przerypane, bo wszystkimi sprawami w urzędzie zajmuje się jedna osoba więc bez róznicy jak szybko zrobi mapkę geodeta jak i tak musi ona swoje odleżeć na półce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.05.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Witam, jestem nowa na forum poszukuję namiarów na solidnego, konkretnego, niedrogiego i SZYBKIEGO geodetę do zrobienia mapki do pozwolenia na budowę Potrzebuję też architekta, który w miarę tanio, szybko i bez ociągania zająłby się papierami do upragnionego i oczekiwanego pozwolenia na budowę Z jakimi kosztami muszę się liczyć? Z góry, dzięki Mapka do celów projektowych "chodzi" w Rzeszowie po ok. 500 PLN. Za adaptację zapłaciłem w sumie 2 tys. (wszystkie formalności do uzyskania pozwolenia na budowę + odrolnienie pod zabudowę) Pozdrawiam i witam na Forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 06.05.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2007 Dzięki za odpowiedzi a może ktoś z Was dałby mi namiary na konkretnego geodetę lub architekta wartego polecenia mój adres e-mail to [email protected] pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bansz 08.05.2007 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 witajcie prosze o namiary ppppllllllllllleeeeeeeeaaaaaaaaaaaasssssssssssseeeeeeeee! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 08.05.2007 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2007 witajcie prosze o namiary ppppllllllllllleeeeeeeeaaaaaaaaaaaasssssssssssseeeeeeeee! Poszło na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 09.05.2007 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2007 witam "milcząco czytających". muszę się podzielić z wami bardzo stresogennym przyzyciem, a mianowicie : odbierałem w ubiegły piątek bloczki z solbetu kolbyszowa i ..... zabierałem to na 4 razy tj, cztery załadunki 1. załadunek godz. 12,00 WZ 2. załadunek godz. 13,20 WZ zafakturowanie, 3 załadunek godz. 14,10 WZ 4. załadunek godz. 15,20 WZ i ZAFAKTUROWANIE Pani poinformowała mnie że od tego momentu cena ulega zmianie i muszę zapłacić za 3 i 4 transport o 3 zł więcej za każdy bloczek SZLAG MNIE TRAFIŁ do tej pory nie mogę wyjść z osłupienia, jak mozna docenić nasze ciężko zarobione tzw środki płatnicze. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.05.2007 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Tomasz ja bym chyba tych dwóch ostatnich załadunków wcale nie wzięła.. Potrzeba mi ok.300szt. 12-tek albo nawet 8-mek suporexa i cena ok. 5 zł za sztukę Czasem mam ochotę to wszystko..................................................... A z drugiej strony u mnie mury pną się do góry! Od wczoraj i jest to dla mnie budujący widok... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.05.2007 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Brałem taką ewentualność pod uwagę, lecz ostatecznie wziołem. Przecież nie dokupię w RCMB po 22,5 jak tu mam po podwyżce po 17. Gratuluję "pięcia ku górze" ja miałem startować dzisiaj ale ze względu na pogodę przełożyłem na jutro lub sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DaKar 10.05.2007 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Pani poinformowała mnie że od tego momentu cena ulega zmianie i muszę zapłacić za 3 i 4 transport o 3 zł więcej za każdy bloczek[/b] SZLAG MNIE TRAFIŁ też by mnie trafił Umieją zarabiac, nie ma co. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.05.2007 12:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2007 Witajcie, mam pytanie: czy ktoś ma do odsprzedania blaszak? Albo podałby mi jakieś namiary gdzie kupował? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts