Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

AAgnieszk

Recommended Posts

• Odpowiedzi 962
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pokaż wreszcie swój domek, jak on teraz się prezentuje... :)

Z zewnatrz nic sie nie zmienilo,nie pamietam jakie fotki widzialas,ale zamiast zdjec zapraszam na wizje lokalna :wink: ,nie daleko mieszkasz :D .

A masz juz wiezbe?zostalo mi z budowy troche ,ale tym razem jest taka jak ma byc :) ,z bardzo dobrego tartaku,tylko okazalo sie,ze mam przewymiarowany dach.Nie potrzeba mi czesci tego drzewa.

Na dom kupowalam gdzie indziej(pospiech jest zlym doradca),drzewo nie trzymalo wymiarow,bylo zlej jakosci i wogle nie zgodne z zamowieniem-tez byl cyrk z reklamacja.

Pozdrawiam,zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na majstrow. :)

Pokaż wreszcie swój domek, jak on teraz się prezentuje... :)

Z zewnatrz nic sie nie zmienilo,nie pamietam jakie fotki widzialas,ale zamiast zdjec zapraszam na wizje lokalna :wink: ,nie daleko mieszkasz :D .

A masz juz wiezbe?zostalo mi z budowy troche ,ale tym razem jest taka jak ma byc :) ,z bardzo dobrego tartaku,tylko okazalo sie,ze mam przewymiarowany dach.Nie potrzeba mi czesci tego drzewa.

Na dom kupowalam gdzie indziej(pospiech jest zlym doradca),drzewo nie trzymalo wymiarow,bylo zlej jakosci i wogle nie zgodne z zamowieniem-tez byl cyrk z reklamacja.

Pozdrawiam,zycze cierpliwosci w oczekiwaniu na majstrow. :)

Farida chętnie się do ciebie wybiorę, tylko gdzie cię szukać? :roll: :p

Witam, jestem nowa na forum

poszukuję namiarów na solidnego, konkretnego, niedrogiego i SZYBKIEGO geodetę do zrobienia mapki do pozwolenia na budowę

Potrzebuję też architekta, który w miarę tanio, szybko i bez ociągania zająłby się papierami do upragnionego i oczekiwanego pozwolenia na budowę

Z jakimi kosztami muszę się liczyć?

Z góry, dzięki

Witaj bansz

co do pozwolenia i oczekiwania na niego to nic nie wspomnę. Czekam od 13-go marca... geodeci obecnie mają przerypane, bo wszystkimi sprawami w urzędzie zajmuje się jedna osoba więc bez róznicy jak szybko zrobi mapkę geodeta jak i tak musi ona swoje odleżeć na półce..

Witam, jestem nowa na forum

poszukuję namiarów na solidnego, konkretnego, niedrogiego i SZYBKIEGO geodetę do zrobienia mapki do pozwolenia na budowę

Potrzebuję też architekta, który w miarę tanio, szybko i bez ociągania zająłby się papierami do upragnionego i oczekiwanego pozwolenia na budowę

Z jakimi kosztami muszę się liczyć?

Z góry, dzięki

Mapka do celów projektowych "chodzi" w Rzeszowie po ok. 500 PLN. Za adaptację zapłaciłem w sumie 2 tys. (wszystkie formalności do uzyskania pozwolenia na budowę + odrolnienie pod zabudowę)

Pozdrawiam i witam na Forum

witam "milcząco czytających".

muszę się podzielić z wami bardzo stresogennym przyzyciem, a mianowicie :

odbierałem w ubiegły piątek bloczki z solbetu kolbyszowa i .....

zabierałem to na 4 razy tj, cztery załadunki

1. załadunek godz. 12,00 WZ

2. załadunek godz. 13,20 WZ

zafakturowanie,

3 załadunek godz. 14,10 WZ

4. załadunek godz. 15,20 WZ i ZAFAKTUROWANIE :evil: :evil: :evil: Pani poinformowała mnie że od tego momentu cena ulega zmianie i muszę zapłacić za 3 i 4 transport o 3 zł więcej za każdy bloczek SZLAG MNIE TRAFIŁ :evil:

do tej pory nie mogę wyjść z osłupienia, jak mozna docenić nasze ciężko zarobione tzw środki płatnicze.

pozdrawiam

Tomasz ja bym chyba tych dwóch ostatnich załadunków wcale nie wzięła.. :evil:

Potrzeba mi ok.300szt. 12-tek albo nawet 8-mek suporexa i cena ok. 5 zł za sztukę :o :evil:

Czasem mam ochotę to wszystko..................................................... :-?

A z drugiej strony u mnie mury pną się do góry! Od wczoraj i jest to dla mnie budujący widok... :p :p