Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

AAgnieszk

Recommended Posts

Hej

Wrzuciłam pytanie do grupy podkarpackiej, wrzucę i do podkarpackiej 2007:

Szukam dobrej sprawdzonej firmy z Rzeszowa lub okolic do wykonania fundamentów i stanu surowego. Może mi kogoś polecicie?

Albo ewentulanie dajcie namiary do podkarpackiej listy wykonawców.

Pozdrawiam

• Odpowiedzi 962
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Pisałaś w początkowych postach, że znalazłaś świetnego architekta. Jeżeli możesz to podaj namiary - akurat jestem na etapie poszukiwań takowego fachowca. Przymierzam się do budowy w Sanoku, a o ile pamiętam Ty też podawałaś tę nazwę na początku tematu :)

Niestety nie znam jeszcze żadnych fachowców, więc w kwestii komina nie pomogę

Wiola, dzięki, na razie jest dobrze choć mam obawy jak domek będzie wyglądał przy tak wysokich ściankach kolankowych, ale funkcjonalność jest na 1 miejscu na drugim wygląd domu...Sciany w wykuszu mam betonowe, takie słupki, tak zdecydował kier.bud. beton zrobiony na budowie. Ocieplimy je styrodurem, albo wełną, inaczej niż pozostałe bo to jednak beton...

Basiu, widoki są super ale za jakiś czas aby je zobaczyć pewnie będę musiała siedzieć na balkonie (są w planach budowy, że hej :o ) jak dobrze, że mam dwa balkoniki :p

Maćku, doczekasz się w końcu :wink: ja już traciłam cierpliwość, ale pokłócić asię nie mogłam, za duże ryzyko :wink: