Oba 28.08.2007 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 dzieki Aagnieszk@ciesze sie ze Ci sie podoba Ps dach robili mi ludzie z twoich stron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 28.08.2007 18:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2007 Moze ten sam fachura, który u mnie właśnie kończy konstrukcję wiezby. Naprawdę niezły, porządny fachowiec i taka tez opinia o nim krązy wśród inwestorów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 30.08.2007 07:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 a ja sie nie moge doczekać na cieśli:(Może w przyszlym tygodniu dotrą....pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.08.2007 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2007 U mnie wczoraj skończyli, dach wygląda solidnie Aga doczekasz się, życzę ci aby to było juz wkrótce (oj przerabiałam , przerabiałam to czekanie)... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 02.09.2007 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2007 witam Czy ma ktos okna pcv ideal (jakikolwiek model )z sokolki, Chodzi mi o jakosc tych okien Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 06.09.2007 06:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Czy ktoś wie kiedy przestanie lać?? U mnie wiezba na dachu moknie od poniedziałku, wody na poddaszu, że hej, w ogóle koszmarnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 06.09.2007 06:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 ...U mnie wiezba na dachu moknie od poniedziałku, wody na poddaszu, że hej, w ogóle koszmarnie U mnie moknie od wtorku.....................ale jeszcze nie na dachu.......... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 U mnie jeszcze nie ma więźby. Ale wszystko wokół moknie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.09.2007 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 U mnie jeszcze nie ma więźby. Ale wszystko wokół moknie... U mnie też moknie tak że aż się zaczynam bać. Najpierw sie cieszyłem że nie muszę stropu podlewać ale teraz to już boje się aby chałupa po stoku nie spłynęła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2007 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Spokojnie pedzelito, nie takie jeszcze "kataklizmy" przed nami. Musi wytrzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.09.2007 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Spokojnie pedzelito, nie takie jeszcze "kataklizmy" przed nami. Musi wytrzymać Dam radę. Przez ten deszcz to chyba z tydzień na budowę nie wejdę, ziemia świeża wciąga kamasze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.09.2007 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2007 Racja, córce wciągnęło kaloszki i tak się przeraziła, że nie chciała wiecej spacerować po działce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 07.09.2007 17:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2007 Deszcz odpuścił , a ja wraz z małżonkiem zabralismy sie za ocieplanie lukarn (trzeba to zrobić przed położeniem dachówki) i całkiem niezle nam to idzie murarze powracają w poniedziałek, oby... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 21.09.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andrewp 21.09.2007 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Do Mac_Irek Zapytaj w firmie Instalator w Przeworsku - kupowałem u nich Pomeranię. W Rzeszowie nigdzie nie mogłem dostać tyle ile potrzebowałem a tam bez problemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 21.09.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2007 Do Mac_Irek Zapytaj w firmie Instalator w Przeworsku - kupowałem u nich Pomeranię. W Rzeszowie nigdzie nie mogłem dostać tyle ile potrzebowałem a tam bez problemu. Dzięki...dobrze wiedzieć.....może gdzieś bliżej się uda........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 22.09.2007 06:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Ja kupiłam w DachSystemie w Krosnie ale w Rzeszowie tez oczywiście dostaniesz, tam dostałam najlepszą cenę... a kominy nareszcie mam wymurowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.09.2007 07:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... Możesz zapytać też w BOZie na Energetycznej (17 852 58 07), ja tam kupiłem i mieli tego sporo. A co do budów z 2007 r. to u mnie skończyli dach i ogólnie dużo się dzieje. Zapraszam do mojego dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 22.09.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Gdzie jest duży wybór cegły klinkierowej (na kominy)? Muszę jutro, najpóźniej w poniedziałek coś kupić...........A było tyle czasu.......i jak zwykle zostało na ostatnią chwilę...... Możesz zapytać też w BOZie na Energetycznej (17 852 58 07), ja tam kupiłem i mieli tego sporo. A co do budów z 2007 r. to u mnie skończyli dach i ogólnie dużo się dzieje. Zapraszam do mojego dziennika. No to mnie wyprzedziłeś........u mnie coś "ciągnie" się ten dach......... Dzięki za info Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 22.09.2007 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2007 Klinkier zakupiony.... pedzelito wkońcu "wypatrzyłem" Twoją "chatkę". Prawie codziennie przejeżdżam drogą, z której robiłeś zdjęcie (to z daleka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts