pedzelito 24.09.2007 06:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 Klinkier zakupiony.... pedzelito wkońcu "wypatrzyłem" Twoją "chatkę". Prawie codziennie przejeżdżam drogą, z której robiłeś zdjęcie (to z daleka) No i gdzie i jaki kupiłeś klinkier? A tą drogą to jedziesz na budowę? Może ja ją widzę z mojej górki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 24.09.2007 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2007 No i gdzie i jaki kupiłeś klinkier? No niestety....w sobotę po 15-stej zostało mi tylko RCMB..... Kupiłem Terce (Wienerbergera).........nie pytaj ile kosztowała......staram się zapomnieć A tą drogą to jedziesz na budowę? Może ja ją widzę z mojej górki??? Tą drogą jadę ale domu mojego domu nie możesz widzieć bo jest po drugiej stronie tej górki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
najsk 25.09.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2007 Witam wszystkich. Ja też zaczęłam budowę na wiosnę 2007. Więcej informacji tutaj http://forum.muratordom.pl/grupa-podkarpacka,t961.htm Pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 26.09.2007 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2007 Witam w grupie. Myślę, że tych startujących na wiosnę było wielu, lecz tych ujawnionych uważamy za "swoich", tak więć Tym Bardziej WITAM. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 27.09.2007 04:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Hmm, to może i ja się przywitam. Choć pierwszałopata poszła w sierpniu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 28.09.2007 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Hmm, to może i ja się przywitam. Choć pierwszałopata poszła w sierpniu. Pozdrawiam. Witaj,witaj. Oj coś mi się wydaje, że na ruch na forum to będziemy musieli poczekać do śniegów. Po po ostatnim ochłodzeniu, to tempo prac ma budowie nabiera przyspieszenia...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 28.09.2007 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 .........Oj coś mi się wydaje, że na ruch na forum to będziemy musieli poczekać do śniegów. Po po ostatnim ochłodzeniu, to tempo prac ma budowie nabiera przyspieszenia...... Racja, ledwo "zakręty łapie". Straszą zimą a dom jeszcze nie przykryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 30.09.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 Maciek, nie martw się tak, mój domek tez jeszcze nie przykryty a ekipa od dwóch tygodni nie może trafić na moją budowę, zapewniają, że pod koniec nadchodzącego tygodnia będą na stówę......br.. Mam za to zrobiona hydraulikę , elektryk miał wejść od 1-go ale zapowiedział się łaskawie na połowę listopada i chyba poszukam innego Pozdrawiam i życzę owocnego w postępy budowlane tygodnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 30.09.2007 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2007 AAgnieszk@ dzięki za pocieszenie. Widzę, że "gonisz" też z instalacjami. Zamierzasz wstawiać okna w tym roku? Ja trochę się waham. Chcę przewietrzyć "chatkę" przez zimę ale z drugiej strony jakby robić jakieś instalacje to przydałoby się "pozamykać wszystko"...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 01.10.2007 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Mac Iek, ja tak samo myślałam, ale dodatkowym atutem zamkniecia była mozliwość niezłej podwyżki cen okien w październiku. Tak wiec na 12-go października mamy montaż zamówiony. A hydraulik powiedział, ze wejdzie jak już okna będą. Wcale się nie dziwie, że nie chce w przeciągach siedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 01.10.2007 09:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Mac Iek, ja tak samo myślałam, ale dodatkowym atutem zamkniecia była mozliwość niezłej podwyżki cen okien w październiku. ... I będzie ta podwyżka? Gdzie brałaś okna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BG 02.10.2007 04:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Witam z rana. Czy ktoś z Was wie, gdzie kupić cegłę klinkierową pełną w odcieniach brązu. Nigdzie nie mogę znaleźć. Podobno czeka się pół roku. Czekam na wiadomości na e-mail: [email protected]. Pilne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 02.10.2007 07:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Mac Iek, nie wiem do końca czy będzie, ale mieliśmy kasę to wzięłam. Ostatecznie padło na vidok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.10.2007 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 Okna prawie zamówiłam i elektryka też prawie mam Oj będzie się działo... jesli nie zrobię elektryki w pazdziernku to tynki odłożę do wiosny, ale boję się wzrostu cen i walczę dalej z naszymi "fachowcami" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 09.10.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2007 Do zaczynających na wiosnę 2008 - pod koniec października będę miał do odsprzedania garaż-blaszak.......półroczny...........zainteresowanych zapraszam na P.W..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 10.10.2007 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 Witajcie! Nareszcie dekarze powrócili i w tej chwili nakładają mojemu domkowi śliczną czapeczkę ... ważne, że deszcze nie przyprawią mnie juz o mdłości http://images25.fotosik.pl/99/8db3652294f8687amed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 10.10.2007 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Października 2007 piękny daszek bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 18.10.2007 17:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 Daszek gotowy, dzisiaj podziwiałam jak deszcz spływa rynien... wzruszający widok http://images33.fotosik.pl/4/a748e02d0c34343cmed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 18.10.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Października 2007 AAgnieszk@ teraz to już jest dom Gratulacje........ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 19.10.2007 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mac Iek dzięki! Naprawdę miło gdy nie leje się do środka, teraz to już mi sie nie śpieszy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts