pedzelito 19.10.2007 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 AAgnieszk@ super masz chałupkę ale chyba już o tym gdzieś pisałem. Widzę że powoli "zaczynający w 2007" dopinają swego i mogą umieścić fotki swoich domów. Mogę i ja. Jak to pięknie jak marzenia materializują się!!! http://images6.fotosik.pl/68/854ad979524e0170m.jpg http://images6.fotosik.pl/68/8f552e1e2e727b29m.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 19.10.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 AAgnieszk@ super masz chałupkę ale chyba już o tym gdzieś pisałem. Podpisuję się...... Widzę że powoli "zaczynający w 2007" dopinają swego i mogą umieścić fotki swoich domów. Mogę i ja. A mi się chyba przed śniegiem nie uda Jak nie zaczną mi kryć dachu na drugi tydzień to chyba sam się za to zabiorę Jak to pięknie jak marzenia materializują się!!! ......a pieniądze dematerializują...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 19.10.2007 16:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mac Iek doczekasz się, na pewno! Wiem jak to czekanie denerwuje, przerabiałam przez kilka tygodni... ale nie martw się do zimy jeszcze daleko, postraszy i przejdzie w końcu to dopiero pażdziernik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 19.10.2007 16:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2007 Mac Iek doczekasz się, na pewno! Wiem jak to czekanie denerwuje, przerabiałam przez kilka tygodni... ale nie martw się do zimy jeszcze daleko, postraszy i przejdzie w końcu to dopiero pażdziernik! Dzięki za słowa otuchy ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 22.10.2007 23:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2007 witam potrzebuje namiary na ludzi od tynkow jesli ma ktos godnych polecenia to bede wdzieczny rzeszow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pe66 23.10.2007 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 witam potrzebuje namiary na ludzi od tynkow jesli ma ktos godnych polecenia to bede wdzieczny rzeszow u mnie tynki gipsowe robiła firma Eko-tynk (Ludwik Barć) tel. 600 201328 zrobili szybko i dobrze, mogę polecić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pe66 23.10.2007 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Października 2007 Czy ktoś z Was wybierał już kocioł gazowy do domu? Mój instalator poleca mi Fondital Tahiti Condensing - czy to jest dobra firma i dobry kocioł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 24.10.2007 17:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Października 2007 Wybór kotła jest jeszcze przede mną, ale mysle o kondensacie, jakiej firmy? Na tym etapie jeszcze o tym nie myślę, ale od stycznia zacznę... mój instalator bedzie musiał cos zaproponować bo dla mnie to czarna magia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 05.11.2007 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam was:)U mnie polacone czyli już nie bedzie się lalo na glowe, ale strasznie mi sie wszystko przeciąga aż mam dość budowy na ten rok, nie wstawiamy okien(oprócz dachowych oczywiście)Pozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 05.11.2007 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witam wszystkich.Porady elektryka oferuję. Piszcie jak bedą problemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 05.11.2007 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witajcie, gratuluję Aga załacenia (widziałem) domek zaczyna przypominać domek. Dzięki retrofood za info. Będziemy pytać [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 05.11.2007 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2007 Witaj retrofood! W moim domku właśnie gości elektryk i kończy instalacje, powolutku mu to idzie ale mi się już nie śpieszy bo tynki odkładam na przyszły rok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 06.11.2007 05:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witajcie, gratuluję Aga załacenia (widziałem) domek zaczyna przypominać domek. Dzięki retrofood za info. Będziemy pytać [/b] a skąd wiedzialeś że to moja chalupka:)?Moim zdaniem idzie strasznie wolno ale tak to jest jak sie buduje pierwszy raz i nie ma sie bladego pojęcia o pewnych rzeczach, do krycia panowie wroca dopiero za dwa tygodnie, ale powiedzieli że śnieg im nie przeszkadza wiec ok:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 06.11.2007 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Witajcie, gratuluję Aga załacenia (widziałem) domek zaczyna przypominać domek. Dzięki retrofood za info. Będziemy pytać [/b] a skąd wiedzialeś że to moja chalupka:)?Moim zdaniem idzie strasznie wolno ale tak to jest jak sie buduje pierwszy raz i nie ma sie bladego pojęcia o pewnych rzeczach, do krycia panowie wroca dopiero za dwa tygodnie, ale powiedzieli że śnieg im nie przeszkadza wiec ok:)Pozdrawiam bo ja taki spostrzegawczy jestem, może dlatego, że buduję trochę podobny do Twojego , a włąściwie rozpoznała go po domach sąsiednich moja córka. Ja przykryłem i od jutra zaczynam ściąganie dachówki, tylko po to by ułożyć podobną ale inna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
farida 07.11.2007 11:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja przykryłem i od jutra zaczynam ściąganie dachówki, tylko po to by ułożyć podobną ale inna. Tomasz,Ty po tej budowie to zostaniesz chyba mistrzem przeładunku!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 07.11.2007 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Ja przykryłem i od jutra zaczynam ściąganie dachówki, tylko po to by ułożyć podobną ale inna. Tomasz,Ty po tej budowie to zostaniesz chyba mistrzem przeładunku!! Pozdrawiam rencistą ze schorzeniami stawów kolanowoo łokciowych i chroniczym lękiem przed betoniarką. A nerwicę już mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 07.11.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 a ponadto na składy budowlane będę jeździł lupą i sprawdzał czy przypadkiem wszystko jest w tym samym odcieniu (tu piję do mojej pomiesznej dachówki grafitowej z szarą) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.11.2007 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2007 haloooooo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga2302 11.11.2007 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2007 mam nadzieje że mój dach jak w końcu bedzie usatysfakcjonuje mnie i męża:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 12.11.2007 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2007 mam nadzieje że mój dach jak w końcu bedzie usatysfakcjonuje mnie i męża:) a czym będziecie kryć ?? bo widziałem, ze złacone macie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts