zuzolka 05.01.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 WITAJCIE,dopisujemy się do tego wątku jako zaczynający na wiosnę 2008.Nasz etap: adaptacja i papierkowe załatwienia. Trzymajcie kciuki!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 05.01.2008 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Witaj Zuzolka!Skoro adaptacja to wybór projektu już za Tobą, ciekawa jestem jaki domek będziesz budować...??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 05.01.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2008 Wybraliśmy Paprotkę z na horyzoncia http://www.domnahoryzoncie.pl/pl/index.php?s=65&a=143&sid=5 Dużo zmian będzie w niej!! Hej Hej!Pozdrawiam,z Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 08.01.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2008 Hej dziewczyny zadyszki można dostać,aby dorównać wam kroku A tak całkiem serio, dość sprawnie wam to idzie. Mi też udało się przykryć dom, aż lżej się człowiekowi robi na duszy, jak wie, że po ścianach się nie leje Agnieszka ,Wiola - wiecie już jakie tynki będziecie robić i jak cenowo to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 10.01.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2008 Witam, zaspanych budowlańców, ja właśnie zamierzam niespać i ... poszukuję ekipy do tynków wewnętrzych maszynowych i do wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 11.01.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Tomasz- jak się bedziesz rozeznany w cenach , podziel się informacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.01.2008 17:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2008 Witajcie niestrudzeni budowniczy! Mam umówionych tynkarzy, ale czy sie stawią o umówionym czasie to głowy nie daję, w rezerwie zamówie jeszcze inna ekipę, cena 20 zł/m2 za tynki gipsowe z agregatu, wapienne do 18 zł , ceny materiał z robocizną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 12.01.2008 08:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 Dzwoniłam dzisiaj z ogłoszenia to zaoferowano mi cenę wraz z materialem z agregatu tynki gipsowe - 22zł/m2 tradycyjne - 25zł/m2 aż muszę sobie przeliczyć m2 żeby wiedzieć ile ta przyjemność będzie mnie kosztowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 12.01.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2008 witamJa troche z innej beczki- hydraulika Czy 20 000 to dobra cena za kompleksowe wykonanie centralnego i wody ogrzewania ( rurki miedziane,piec kondensacyjny valiant, zasobnik, grzejniki itp) prosze o opiniepozdrawiam ja mam umowionych tynkarzy po 13-14zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 14.01.2008 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 poradzcie mi proszę czy stal to można gdzieś kupić by potrzymali mi ze 3 miesiące bo na działce niestety nie mogę jej złożyć a chciałbym juz kupić było by taniej niz w kwietniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 14.01.2008 17:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 Witam, Wojtek spokojnie możesz o to spytać w gór-hucie na siemińskiego w Rzeszowie, wiosną ub roku to praktykowali. ja też mam pytanie : jaką zrobić podbiciówke ????plastik - drewnono i gdzie kupić w dobrj cenie. Będę wdzięczny za info. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuzolka 14.01.2008 23:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2008 JESłI CHODZI O PODBICIóWKę TO ZDECYDOWANIE POLECAM DREWNO. W ZALEżNOśCI OD GRUBOśCI DESKI CENY KSZTAłTUJą SIE OD 21- 28Zł NETTO M2.mYSLę ZE WARTO WKOńCU TO NATURALNY MATERIAł. NIE MA NIC łADNIEJSZEGO. POZDRAWIAM, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sebo8877 15.01.2008 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2008 Jak ktos potrzebuje sprawdzoną ekipę do układania kostki to pytac na maila - brygada jest wolna i może zacząć układać Sebo8877 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 16.01.2008 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 Jak ktos potrzebuje sprawdzoną ekipę do układania kostki to pytac na maila - brygada jest wolna i może zacząć układać Sebo8877 jakbyś potrzebował czasopism o dzidziusiach, to chętnie ci dam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wojtek l 23.01.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2008 Tydzień minął a tu nikogo nie ma gdzie ta grupa sie podziewa przecież nie na nartach skoro śniegu brak? Ja z prośbą oczywiście gdzie kupowaliście WIEZBE polećcie jakiś dobry tartak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 24.01.2008 13:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Stycznia 2008 wiosenna aura sie udziela i wszyscy są tylko pisać się im nie chce.co do więźby kupowałem w tartaku we trzcianie, ale już padł w związku z powyższym dokupowałem w rzeszowie na ul. podkarpackiej - nie polecam kontrłaty i deski okapowe były do niczego, nie trzymały wymiarów i 20% poszło na szmelc, resztę dokupiłem w drew systemie rudna mała - niesłowni - ale mieli dokładnie pocięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 02.02.2008 09:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2008 Cześć! Nie moge już doczekać się wiosny... tak mi tęskno do prawdziwej "roboty" na budowie... ale nie próżnuję i wczoraj zamówiłam balustrady na dwa balkony, balustradki ślicznusie, ale ceny... ... i tak się cieszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 10.02.2008 03:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2008 witam mam pytanie umowilem sie z kierownikiem budowy na dwie raty pierwsza juz dostal (dom aktualnie jest w stanie surowym - jeszcze otwartym), kiedy powinienem zaplacic calosc kierownikowi , kiedy zwykle to sie robiz gory dziekuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.02.2008 09:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 po zakończeniu budowy (odbiorze budynku), formalności z tym związane załatwia kier.-bud.... tak przynajmniej jest w moim przypadku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 11.02.2008 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 wielkie dzieki o to mi chodzilo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts