Mac Iek 01.04.2008 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2008 Witam Wszystkich, A propos tynków to półmetek mam za sobą. W czwartek mają skończyć. Przyjemny etap budowy....zupełnia zmienia się oblicze wnętrza domku..... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 02.04.2008 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2008 Masz zupełnie rację, teraz rozumiem jak to cieszy, jak przybywa, a właściwie ubywa etapów do własnego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 06.04.2008 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2008 Witam wszystkich forumowiczów,jakby ktoś słyszał o jakimś niepotrzebnym blaszaku na budowie - chętnie odkupię. Zaczynam budowę w maju i na razie szukam "używki". Jak nie znajdę - kupię pewnie nowy.Pozdrawiam wszystkich BUDUJĄCYCH!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.04.2008 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 tak przy okazji http://www.rzeszowiak.pl/28/1/Rozne-Sprzedam/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 12.04.2008 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dzięki - gość chce drogo - 1250 zł to za 100 więcej mam nowy z transportem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 12.04.2008 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2008 Dzięki - gość chce drogo - 1250 zł to za 100 więcej mam nowy z transportem. Trochę przesadził. Ja swój (półroczny) sprzedałem za 700 zł .... w jesieni zeszłego roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dklepa 13.04.2008 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2008 Ja swój (półroczny) sprzedałem za 700 zł .... w jesieni zeszłego roku. Wiem - pisałem do Ciebie w listopadzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 21.04.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Coś marazm zapanował na naszym forum Czyżby Wszyscy już sie "pobudowali" ? U mnie dzisiaj "jadą" wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 21.04.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Co to?, to chyba nie, biernie czytają. U mnie jutro mają zakończyć tynki wewnętrzne, i zaś "kasi" ubędzie Pozdrawiam budujących i czytających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 21.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 a ja się zabieram do remonta. pomalutku siem zabieram. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 21.04.2008 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2008 Witam! Czasem czytają czasem piszą. U mnie tynki się robią i szukam "wylewkowców". Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.04.2008 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Witam! Czasem czytają czasem piszą. U mnie tynki się robią i szukam "wylewkowców". Pozdrawiam, Pedzelito witam, ja powoli też rozglądam sie za wylewkami. jakbyś miał jakieś ciekawe oferty to chetnie skorzystam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.04.2008 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 a tynki to mi spierniczyli , poprawiają niechluje jedne . a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 22.04.2008 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Widze tomasz, ze wiekszość wsześniej czy pożniej trafi na fuszerkę. U mnie tynkowanie przebiegło sprawnie ,szef ekipy bez zbednych dyskusji zrobił maleńkie poprawki, tam gdzie mąż uważał za wskazane. Moja rola ograniczyła sie tylko do ........ no zgadnijcie do czego? ....do wypłaty należności, co uczyniłam z wielką przyjemnością Widze że prace przebiegają u nas w podobnym tempie z wylewkami to sie narazie wstrzymuje , bo zastanawiam się nad ogrzewaniem podłogowym (gdzieniegdzie) Agnieszka a co tam u ciebie słychać??[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 22.04.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 witam, ja powoli też rozglądam sie za wylewkami. jakbyś miał jakieś ciekawe oferty to chetnie skorzystam No właśnie zdobyłem 3 ciekawe namiary, jutro chyba podzwonię i pogadam. Po sprawdzeniu wybranej ekipy służę pomocą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 22.04.2008 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2008 Widze tomasz, ze wiekszość wsześniej czy pożniej trafi na fuszerkę. U mnie tynkowanie przebiegło sprawnie ,szef ekipy bez zbednych dyskusji zrobił maleńkie poprawki, tam gdzie mąż uważał za wskazane. .................url] nie, nie nie jest jeszcze tak strasznie pokazałem palcem co mnie jest nie tak i kazałem usunąć uchybienia oraz sprawdzić pozostałe pomieszczenia. Poprawili oczywiście te, które im wcześniej pokazałem (innych nie zauważyli, a ja tak). Jutro ma być rozliczenie, ale wcześniej znowu posłużę się niestety palcem. Co może opóźnić wypłatę pozostałej kwoty. pedzelito jestem ciekaw, no i walcz ostro. W koońcu to dla siebie i naszych dzieci robimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 28.04.2008 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie zwiazane z tynkowaniemCzy zaklejanie okien folia nalezy zwylke do obowiazkow tynkarzy?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 29.04.2008 06:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie zwiazane z tynkowaniem Czy zaklejanie okien folia nalezy zwylke do obowiazkow tynkarzy? pozdrawiam U mnie ekipa po ustaleniu ceny za m2 tynkowania okleiła sobie okna sama, nawet nie było tematu że ja mam to zrobić. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 29.04.2008 09:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam wszystkich mam pytanie zwiazane z tynkowaniem Czy zaklejanie okien folia nalezy zwylke do obowiazkow tynkarzy? pozdrawiam U mnie też tynkarze oklejali i dawali swoje "zatyczki" na gniazdka i puszki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Oba 29.04.2008 10:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2008 witam jak by ktos mial wolna ekipe tynkarzy (uczciwych) - tynki gipsowe to bede wdzieczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts