januszpiep72 03.05.2008 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 Szukam solidnej ekipy do ocieplenia domku - okolice Ropczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.05.2008 19:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Witajcie dzielni budowniczy! Mam już za sobą tynki, za tydzień podłogówka i centralne ogrzewanie, potem wylewki 2 czerwca... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaendrju 18.05.2008 15:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2008 1/dobrego murarza - wykonanie scianek działowych2/ekipy do ocieplenia dachu i wykonania stropu na poddaszu z płyt gipsowo-kartonowychTylko proszę nie dawajcie namiaru na "papraków'dzięki za namiar-budowa w Rzeszowiejabol Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 06.06.2008 06:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2008 Nareszcie jestem przygotowany do wylewek - instalacje skończone, ciśnienie w rurki nabite i pięknie "trzyma". Jeszcze tylko zrobię drenaż piwnicy (jestem w trakcie) i od poniedziałku wylewki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 11.06.2008 18:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2008 Ja też jestem przygotowana do wylewek i JUTRO będę je miała, sami przygotowywalismy podłoże pod wylewkę... uf... roboty co niemiara a wydawało się, ze potrwa to do 2-ch dni, a wlekło sie do 2-ch tygodni... oby tylko poziomy odpowiednie połapali i nareszcie prawdziwa wykończeniówka! A.. zapomniałam jeszcze o poddaszu (ocieplenie i regipsy) to za miesiąc i równolegle kominek. Pozdrawiam wszystkich baaaardzo zajętych dopieszczanie swoich domków!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
danut 12.06.2008 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witam serdecznie Kochani widze ze prace u was idą do przodu.Chcialam się dowiedzieć jakie daliście rurki do wody plastik czy miedż? Ja skłaniałam się ku plastikowi a instalator namawia mnie na miedż. I co tu wybrać! No i przy okazji pytanie odnośnie ,przygotowywania podłoża pod wylewkę, jak to wygladało? Co dawaliście lub bedziecie dawać na chudy beton? Sam steropian czy jeszcze coś. Uciekam na działkę, własnie mają robić przyłącz gazu Kurcze dzwonią godzinę przed, dobrze że mam drugą znianę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 12.06.2008 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Witajcie!!! U mnie c.o mam w miedzi, gietej nie łączonej... na chudziak: papa termozgrzewalna łączona z izolacją poziomą fundamentów, folia 3mm, stropian na zakładkę 10cm, folia 2mm... i wylewka. Właśnie się robi! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.06.2008 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Czerwca 2008 Ja mam miedź. O wylewce nic nie wiem, mąż pilnował. Agnieszka ależ my razem równo budujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 14.06.2008 07:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Mam wylewki... tarasu nie zdążyli wylać, nie płaciłam im jeszcze więc długo nie poczekam Troche się nauczyłam jak postępować z fachowcami, na paru błedach, na szczęście niegroznych w skutkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 14.06.2008 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Czerwca 2008 Mam wylewki... tarasu nie zdążyli wylać, nie płaciłam im jeszcze więc długo nie poczekam Troche się nauczyłam jak postępować z fachowcami, na paru błedach, na szczęście niegroznych w skutkach wielkie gratulację, ja zostaje w tyle, oj i to mocno. A za prowadzenie dzienniczka - trzy z minusem - duże zaległeści. a są tu ciekawi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 15.06.2008 05:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Czerwca 2008 Oj prawda z tym dziennikiem, prawda... My wczoraj przez przypadek zakupiliśmy wkład do kominka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 17.06.2008 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2008 Witajcie! O dzienniczku nie zapomniałam, o nie, ale czasu brak tak bardzo... i jakaś taka roztargniona przez to całe budowanie się stałam. Muszę się jednak zmobilizować i obiecuję nadrobić zaległości Wiolu ciekawa jestem bardzo jaki wybrałaś wkład i jaką obudowę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 03.07.2008 18:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Co tu tak spokojnie??? A u mnie się dzieje...!!! Robi sie poddasze tzn. ocieplenie , regipsy i kominek zamówiony, za dwa tygodnie zobaczymy jaki tego będzie efekt I mam bramę garażową, właśnie taką: http://images32.fotosik.pl/307/d5ffb644946c59famed.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 03.07.2008 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2008 Spokojnie tylko w temacie bo na budowach ruch. U mnie schną wylewki i powoli przygotowuję się do instalacji kotłowni i wentylacji. Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 04.07.2008 07:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Ja mam już pierwsze płytki... do kotłowni Najgorzej jest z drzwiami wewnętrznymi, bo albo straszna drożyzna albo ... tandeta i te ościeżnice regulowane od 200 zł do góry... O AGD jeszcze nawet nie myślę, choć bym chciała, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mac Iek 04.07.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. ... Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 04.07.2008 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 ... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. ... Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne Ja też mam taką nadzieję. Nie chcę tego rozpakowywać bo przy wielokrotnych przenosinach na pewno "stałobysię"! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAgnieszk 18.08.2008 14:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2008 Hej, hej!!! Jest tam KTO??? Wszyscy na budowie??? A może już mieszkacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 21.08.2008 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2008 obecny, casami czytam, wykańczam ostro....się.parapetówka dopiero w przyszłym roku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 13.11.2008 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2008 Witam! No i co z tymi parapetówkami??? Kto już jest "po" a kto planuje? Ja jeszcze planuję - jak na razie na 2 stycznia ale co z tego wyjdzie to nie wiem. Obecnie działam, jestem, nie umarłem. http://images6.fotosik.pl/326/ca56dd49e298130am.jpg Pozdrawiam wszystkich bywalców tego tematu!!!! Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts