Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Grupa zaczynających na wiosnę 2007 z PODKARPACIA

AAgnieszk

Recommended Posts

• 2 weeks później...
  • Odpowiedzi 962
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

• 3 weeks później...
Ja też jestem przygotowana do wylewek i JUTRO będę je miała, sami przygotowywalismy podłoże pod wylewkę... uf... roboty co niemiara a wydawało się, ze potrwa to do 2-ch dni, a wlekło sie do 2-ch tygodni... oby tylko poziomy odpowiednie połapali i nareszcie prawdziwa wykończeniówka! A.. zapomniałam jeszcze o poddaszu (ocieplenie i regipsy) to za miesiąc i równolegle kominek. Pozdrawiam wszystkich baaaardzo zajętych dopieszczanie swoich domków!!! :)

Witam serdecznie

Kochani widze ze prace u was idą do przodu.Chcialam się dowiedzieć jakie daliście rurki do wody plastik czy miedż?

Ja skłaniałam się ku plastikowi a instalator namawia mnie na miedż. I co tu wybrać!

No i przy okazji pytanie odnośnie ,przygotowywania podłoża pod wylewkę, jak to wygladało?

Co dawaliście lub bedziecie dawać na chudy beton? Sam steropian czy jeszcze coś.

Uciekam na działkę, własnie mają robić przyłącz gazu :D Kurcze dzwonią godzinę przed, dobrze że mam drugą znianę.

Mam wylewki... tarasu nie zdążyli wylać, nie płaciłam im jeszcze więc długo nie poczekam :wink: Troche się nauczyłam jak postępować z fachowcami, na paru błedach, na szczęście niegroznych w skutkach :) :D

wielkie gratulację, ja zostaje w tyle, oj i to mocno.

A za prowadzenie dzienniczka - trzy z minusem - duże zaległeści.

a są tu ciekawi :wink:

• 3 weeks później...
... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. :) ...

Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne :roll:

... Mam teraz troszkę więcej czasu i jeżdżę po sklepach choć i tak wszystko (głównie AGD) kupuję w necie. :) ...

Ja całe AGD kupiłem w necie ...... ceny w pórównaniu do "megapromocji" rzeszowskich - rewelacyjne. Na razie wszystko stoi ładnie zapakowane ... mam nadzieję, że sprawne :roll:

:D

Ja też mam taką nadzieję.

:D

Nie chcę tego rozpakowywać bo przy wielokrotnych przenosinach na pewno "stałobysię"!

• 1 month później...
  • 2 months później...

Witam!

No i co z tymi parapetówkami???

Kto już jest "po" a kto planuje?

Ja jeszcze planuję - jak na razie na 2 stycznia :) ale co z tego wyjdzie to nie wiem.

Obecnie działam, jestem, nie umarłem. :)

http://images6.fotosik.pl/326/ca56dd49e298130am.jpg

Pozdrawiam wszystkich bywalców tego tematu!!!!

Pedzelito