AAgnieszk 06.01.2009 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Stycznia 2009 Witam wszystkich! Ja też się wykańczam... Płytkarze przychodzą już od miesiąca, parkieciarza od 2-ch poszukuję, meble kuchenne niby się robią, ale pewnie zacznę szukać innej firmy itd itd... Ale ogólnie jest fajnie i czekam na kwiecień, bo to planowany termin naszej przeprowadzki do naszego domostwa, ale jak my to WSZYSTKO zdołamy zrobić (zamierzam samodzielnie pomalować ściany) ??? Pozdrawiam serdecznie wszystkich wykańczających! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomasz3211 08.08.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2009 no to pięknie......czy nasza grupa upadła ???taka tu cisza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pedzelito 28.08.2009 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Jeszcze nie upadła. Ja mieszkam w nowym domu choć jeszcze mam sporo do zrobienia. Pozdrawiam, Pedzelito Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts