ewikS 20.10.2006 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Wszelkie rady, uwagi itp mile widziane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 20.10.2006 17:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 No to jako pierwsza się wpisuję - ale mi miło. Cudnie ziemia jest to teraz zaczynać jak najszybciej przez zimę papierologię. Życzę powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
przemi 20.10.2006 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Witam Popieram w całej rozciągłości te tereny są b. ładne, jeśli działka leży jeszcze na górce i ma się panoramę na południe, to tatry to częsty widok , sam szukałem tan również działki . My z żoną też ruszamy z papierologią przez zimę, a po zejściu śniegów - start . Życze Wam i oczywiście Nam realizacji zamierzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 20.10.2006 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Hej, jesteśmy "prawie" po sąsiedzku - w każdym razie, na południowych rubieżach Krakowa! Działka piękna! Coś nie doczytali Przemi i Rencia, bo przecież skoro jest pozwolenie na budowę i kredyt, to z papierologii nie wiele już zostało ! A co z tą ekipą? Szukasz? Kiedy zaczynacie budowę? Pozdrawiam, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 21.10.2006 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Przemi i Rencia przeczytali.. tylko nie wszystko napisałam od razu Trudno za jednym podejściem streścić kilka lat... Ekipa była, mieli zacząć ponad miesiąc temu ale...-to osobna historia Zapraszam do czytania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rencia 25.10.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Czasem co się odwlecze to nie uciecze - chyba jakoś tak się mówi.Czasem nie ma tego złego co by na dobre nie wyszło itd....Ekipa jakaś do du... i tyle dla pożądnych majstrów nie ma przeszkód.Także nie ma się co martwić.Trza tylko materiały w zimie kupować - ile się da . Pozdrowionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 06.12.2006 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2006 Witaj ewikS ! Jesteśmy prawie sąsiadami Co ciekawe wiem chyba dokładnie gdzie jest Twoja piękna działeczka ! Ilekroć jechałem tamtędy zawsze się zatrzymywałem i podziwiałem widoki. Fajnie że znam teraz właścicielkę ! Kiedy kupiłem swoją ziemię (Tomasz kowice) trochę załowałem jak zobaczyłem parę lat temu tamten stok, ale najważniejsze, ze trafił w dobre ręce ! Jestem na stanie "zero" tzn. mam podłogę na gruncie. Na wiosnę też ruszam z budową. Oby było komu i z czego budować... Zapraszam do siebie !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 29.01.2007 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2007 Czesc ewikS,piękne masz widoczki z działki (podobne do moich) w sumie będziemy mieszkać nie daleko siebie Też zaczynamy na wiosnę Gratuluję bobaska Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Niureczka 02.02.2007 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2007 witam jestem nowa na tym forum (to chyba mój pierwszy post ) ale wygląda na to, że będziemy bliskimi sąsiadami, ja też kupiłam działkę w Biskupicach, szoda tylko, że nie z takim widokiem jak ty bo my z mężem jesteśmy zakochaniw sobie i w Tatrach pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jk69 27.02.2007 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2007 Gratulacje! Przybył nowy Bob Budowniczy a wraz z nim wiosna i tyyyyyyyyle nadziei! Pozdrowienia dla młodej mamy i synka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
xanka 01.03.2007 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Marca 2007 Witaj EwikS ! Gratuluje maleństwa ! i ja też mogę napisać, że my po sąsiedzku, bo działkę mamy w Sułowie i zawsze przejeżdżamy koło Twojej Piękne miejsce. Trzymam kciuki za terminowe rozpoczęcie budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KKrzysiek 17.03.2007 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2007 Cześć EwikS ! Również gratuluję dzidziusia - ja też mam nowego - urodził się pod koniec stycznia. Kiedyś może uda mi się zastać Cię na Twojej pięknej działeczce. Na razie kiedy ostatni raz tamtędy przejeżdżałem podziwiałem ogrodzenie Ponieważ też chcę ostro zacząć budowę w tym roku pomyślałem, że fajnie byłoby zebrać ludzi z naszych okolic i założyć sobie nasze własne forum dla budowniczych powiatu wielickiego. Teraz trudno jest "wyłapać" bliższych i dalszych sąsiadów w grupie krakowskiej, więc może miałoby to jakiś sens. Na wszelki wypadek założyłem GRUPĘ WIELICKĄ i jeśli pomysł się przyjmie to możemy razem się integrować pod wspólnym sztandarem Jeśli pomysł się nie przyjmie, to nic. Ale warto chyba spróbować ! Pozdrawiam serdecznie i życzę tanich i dostępnych materiałów, solidnych ekip i dużego worka z pieniędzmi !!! KKrzysiek A teraz dowcip: Nie wiem nawet jak umieszcza się zdjęcia na forum. Próbowałem kiedyś, ale nie wyszło. To wyjaśnia dlaczego nie mam swojego dziennika budowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aga_k 16.06.2007 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2007 Witam Juz niedługo również bede zaliczala sie do mieszkanców gminy Biskupic, my niestety nie mamy tak pieknej panoramy. Na nas zawsze bedziesz spoglądać z góry, my ze swojej działki w Trąbkach widzimy w oddali kościół w Łazanach. Pozdrawiam i trzymam kciuki aby wszystko przebiegło zgdnie z planem.Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jadwiga_w 11.08.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2007 EwikS, zawsze mi się podobały "Truskawki". Śliczny domek Pozdrawiam z sąsiedniej wioski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.10.2007 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Hej hejmacie piwnicę? Trochę zazdroszczę...Podnieśliście ściankę kolankową? Bo jeśli to okno wyżej od podłogi to znaczy, ze ściana też jest wyżej...albo mi sie wydaje.. No i macie drzwi balkonowe na ścianie z wykuszem? Czy to okna takie długie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 30.10.2007 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2007 Piwnica pod całością- wyszła trochę przez przypadek. Badania geologiczne wykazały, że musimy postawić dom głębiej więc zdecydowaliśmy się na piwnicę (miejsca nigdy dość) W wykuszu mamy 3 piękne duże okna- może się wydawać, że długie bo cały dół jest wyższy niż w projekcie o 20 cm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 12.03.2008 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 WitajJakie duże postępy prac. Bardzo ładnie i sprawnie to idzie..Czekam na kolejne zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janec 12.03.2008 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2008 czetwoje truskawki wyglądają super. Mam małą prośbę chodzi o zdjęcia pomieszczenia z okrągłym oknem a przede wszystkim sufitu i skosów. u mnie będzie tam łazienka i właśnie zastanawiam się nad wyglądem sufitu. jeśli nie chcesz zamieszczać na forum to proszę na maila: [email protected]. dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewikS 13.03.2008 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 http://lh6.google.pl/e.siuda/R9jmncI4VJI/AAAAAAAABXc/XrXt3GNElAM/s400/IMG_5714.JPG http://lh4.google.pl/e.siuda/R9jmo8I4VKI/AAAAAAAABXk/UiWZxh5RDyY/s400/IMG_5715.JPG dla mnie to trochę za mało miejsca na łazienkę dlatego zrobiliśmy duży pokój łazienkowy z jednego pokoju... a tu będą półeczki na książki, miejsce na komputer, fotel... aha- w projekcie to okrągłe okienko było niżej!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
janec 13.03.2008 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2008 o właśnie o to mi chodziło. wielkie dzięki . druga strona tego pomieszczenia tak samo wygląda?? my też okienko podnieśliśmy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts