Stelka 20.10.2006 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Października 2006 Bardzo proszę o komentarze,uwagi,porady itp itd Będę wszystkie na pewno czytała i będe wdzięczna za zainteresowanie moim skromnym dzienniczkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2006 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Witaj, ja czytam a Ty zmniejszasz avatar :), bo sie strona rozjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 21.10.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 Napisz coś więcej o domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 21.10.2006 19:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 oj.. Nefer oświeć mnie ,bo nie wiem o co chodzi z tym zmniejszaniem avatora dopiero co zalogowałam się tutaj i jestem zielona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 21.10.2006 19:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2006 oj.. Nefer oświeć mnie ,bo nie wiem o co chodzi z tym zmniejszaniem avatora dopiero co zalogowałam się tutaj i jestem zielona Pod nickiem masz swoje zdjątko ( ze swoim ślicznym psiaczkiem - bombowy jest ) I jest ono za duże. Musisz je zmniejszyć ( w programie w którym go posiadasz) zdjęcie to musisz dostosować ( w profilu , tam gdzie wstawiłaś skrót do zdjęcia masz napisane jaką wielkość powinno mieć ) Będzie łatwiej czytać dziennik :) Bardzo piękny widok z Twojej działeczki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 22.10.2006 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Dzięki Nefer, cieszę się że podoba Ci się mój piesio i moja działka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 25.10.2006 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Stelka, bardzo ladny dom bedziecie miec. Do tego z taka piekna nazwa. Mnie zachwicily widoki Waszej okolicy, takie pagorki za jakimi ja tesknie. Taki widok tez chcialabym miec z naszego domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 25.10.2006 17:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Zeljka dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Żelka 10.11.2006 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 I znowu piekne te nowe fotki. Nawet zima tam jakos romantycznie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jagna 10.11.2006 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Listopada 2006 To fajnie, że nie musieliście pozbywać się przyjaciółki Wszystko u Ciebie ładne: działka, domek, widoczki, pies i pańcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 15.12.2006 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2006 To witam sąsiadkę, i jesli mogę spytac gdzie budujecie? My kupujemy właśnie (dosłownie) działke za Skawiną. No i tez mieszkamy na 35 metrach I tez w trójkę Pozdrawiam! Maja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 16.12.2006 06:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2006 Witaj Maja My mamy działkę koło Wieliczki,to faktycznie nie daleko od Skawiny. Gratuluję zakupu działki,może też juz zaczniesz pisać dziennik? Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 27.01.2007 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Witaj Stelka. Widzę, że jesteśmy na tym samym etapie budowy z tym tylko, że czekamy na przelew z banku.Zazdroszczę Wam widoczków, nasze są zdecydowanie mniej atrakcyjne ale co swoje to swoje.Pzdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
majamp 27.01.2007 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2007 Hej , hej Dzienniczek to i owszem, bardzo chętnie ale.. na razie działeczka musi poczekać Planujemy zacząć w 2009 jesteśmy na etapie załatwiania przyłączy, więc nie wiele by się działo w dzienniczku, ale jak tylko ruszymy to obiecałam sobie dokumentować nasze poczynania Trzymam kciuki za szybki start ! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beata Zygmunt 28.01.2007 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2007 Witaj Stelko w gronie zmagających się z budowaniem własnego domku. Trzymam kciuki i postaram się zaglądać do Ciebie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 01.02.2007 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2007 majamp trzymam Cię za słowo Beata będzie mi bardzo miło i również Was witam w gronie budujących się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 04.02.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2007 Witam Cię Stelka, Masz przepiękną działeczkę i jeszcze przepiękniejszego psa:) Zazdroszcze Ci z tym prądem, my będziemy go mieć przy dobrych wiatrach może za rok Napisz jeszcze z czego budujesz i jaka jest cena jednostkowa za pustak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 05.02.2007 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2007 Cześć buka Budujemy z pustaków Thermopor 25P+W z Leiera Cena jednostkowa to 4.65 brutto,chyba najtaniej tak mi się wydaje Podobno cena zimowa,promocyjna. My też juz nie możemy się doczekać wiosny,słyszałam, że ma przyjść pod koniec lutego hehe...a piesek żeby chciał być taki grzeczny jak jest ładny,to by było super Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ula1719501037 09.02.2007 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2007 Stelko, czy Twój wykonawca wie kiedy wiosenka nastanie?ja też na nią czekam.... pozdr.u. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suire 22.02.2007 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witaj.Przyłączam sie do zachwytów nad Twoją działką.Widoki marzenie!!!!Życzę powodzenia w budowie i szybkiej przeprowadzki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts