mayland 17.01.2008 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Stelko znikłaś gdzieś? CO na budowie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dada_krk 22.01.2008 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2008 Stelka, Tak sie patrze na twoje zdjecia z tynkowania, nie obrabiali wam okien ?Bo to co widze to z boku cegla. Wlasnie draze temat czy placi sie tynkarzom za cala powierzchnnie scian bez wzgledu na wymiar otworow. Moj tesc tak wlasnie placil ale to bylo przed boomem budowlanym. pzdrdada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 11.02.2008 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2008 dada_krk Nam nie liczyli za obrabianie okien,okna mamy obrobione regipsami a jak to się liczy ,to chyba nikt nie wie przynajmniej ja na pewno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 16.02.2008 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Masz rację Stelka, że z prądem wielka radość nadeszła Jak uroczo wygląda tak oświetlony dom z zewnątrz Olbrzymi wydaje się oświetlony Wasz salon. Ile to on ma metrów? Pokaż piesia, bo jest bardzo... ech, zawsze o takim marzyłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 16.02.2008 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2008 Będzie bardzo fajny dom.. Zapowiadają się sliczne wnetrza. cieszę sie razem z Tobą z tej jasności w domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justyna27 21.02.2008 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 czesć Stelko strasznie podoba mi sie wasz domek a najbardziej psina pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 28.02.2008 07:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2008 Dzięki dziewczyny Amtla sam salon ma 33 m2,ale razem z otwartym holem 55 m2. Cały czas myśle,że to jeden duży salon,a nie żaden tam hol,ale tak jest w projekcie. A psinkę na pewno jeszcze wrzuce do dziennika,bo zawsze się pcha do obiektywu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 20.03.2008 22:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Marca 2008 Witam, bardzo ładny domek, okolica i psinka też świetnie wam idzie, gratuluje już tego etapu budowy. Kiedy "parapetówka" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 21.03.2008 07:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 łazienka miodzio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 21.03.2008 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Stelko, powodzenia w pracach wykończeniowych! Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 21.03.2008 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 Zdrowych, pogodnychŚwiąt Wielkanocnych, pełnych wiary, nadziei i miłości. Radosnego, wiosennego nastroju, serdecznych spotkań w gronierodziny i wśród przyjaciół http://kartki.onet.pl/_i/d/zloty_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 21.03.2008 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2008 http://images32.fotosik.pl/187/1b855ab2c9cc6169.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.03.2008 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2008 TO GRATULACJE Z OKAZJI ROCZKU Widać już powoli zamysł wnętrz Pupcie w łazience są....słociutke Jeszcze jedno pytanie: będzie kominek? Bo tak patrzę na ta kozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 29.03.2008 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2008 Amtla dzięki ha ha... koza przecież jest śliczna tak na poważnie ,to kominek kiedys tam będzie,narazie brak na niego kasy,chcemy wprowadzić się jak najszybciej ,bo wynajmujemy mieszkanie i płacimy podwójnie,rata kredytu i wynajem Na razie planujemy kupić jakąś ładną koze,zawsze to troche tańsze rozwiązanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 04.04.2008 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 Twoja Kora to wypisz wymaluj moja Hera, jak patrzyłam na zdjęcie to co chwile wołałam - ooo Herusia Ja wciąż mam sentyment do parterówek. Fajna ta imitacja cegiełki w środku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 04.04.2008 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Kwietnia 2008 verunia Eee.....no myślałam ,że nikt się nie kapnie,że to imitacja a tu na dzień dobry takie teksty...(żartuję najważniejsze ,że się podoba ścianka,dzięki Ja na moją Korę też wołam zdrobniale Korusia.Kochane psisko,podejrzewam ,że Herusia też jest świetna skoro jest podobna do mojej Kory.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 07.04.2008 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 Ale macie juz fajny etap, urzadzanie. No wiem wiem daje po kieszenie ale oprocz tego jest fajne, to cale urzadzanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 07.04.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2008 verunia Eee.....no myślałam ,że nikt się nie kapnie,że to imitacja . imitacje często wyglądaja lepiej od oryginału Ja będę miała imitacje łupka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 08.04.2008 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2008 Stelka co to za bateria jest wklejona do twojego dziennika? Wyglada calkiem fajnie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.04.2008 18:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2008 Celt,tą baterie kupiłam na allegro,jest to Bateria umywalkowa stojąca Deante Cubic BDD 021M http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=342780865 na żywo też fajnie wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts