Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Stelki

Stelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

ilonasl

dzięki :D płytki są z kolekcji Tubądzin Sirocco,a więcej zdjęć łazienki wkleję na pewno,ale na razie jest w trakcie roboty.Parę dni i coś wkleję.

Amtla,skoro tak ładnie prosisz,to wklejam zdjęcie ściany i komina ,bez żadnego oświetlenia,robione w dzień

http://images27.fotosik.pl/195/a46bf0a1ce0f77eamed.jpg

Najlepiej jednak ściana prezentuje się wieczorkiem oświetlona,ale i w dzień mnie osobiście się podoba :D

:D dziękuję wszystkim za pochwały :wink: :oops: bardzo miło sie je czyta...

lbryndal ,wannę kupowaliśmy w Castoramie na Zakopiańskiej.Nie wiem jakiego producenta,ale było napisane ,że wanna zwie sie KLEOPATRA :o Wykonana jest z akrylu.

Pozdrawiam.

dziękuję za odpowiedź, może za niedługo będę miał samochód już (po długiej naprawie) i pojeżdżę trochę z żonką to i może się coś wybierze, ale pomocne są dzienniki bo widać jak finalnie wygląda dana rzecz.

Witam Stelko,

łazienki są naprawdę rewelacyjne. Jak zaczynaliście kłaść kafelki, to już zwróciłam na nie uwagę i pomyślałam sobie:"na pewno będzie z tego kawał dobrej roboty", i tak wyszło, ślicznie. Bardzo podoba mi się styl w jakim wykańczacie swój domek. Mnie to czeka jesienią, także pomału już zaczynam podpatrywać i planować wystrój swojego domku.

pozdrawiam :D :D :D

A mi się podoba czerwona łazienka. Świtnie połączyłaś krągłości z dekorów z ceramiką. Bardzo udane zestawienie i super pomysł! Sama myślałam o tych płytkach ale wyszło jak wyszło :-? Są bardzo ładne!

Światełka pasują do tej ciemnej podłogi. Będą ładnie podświetlać kurz :wink: :lol: :lol: Ale co tam posprzątać... :wink: :lol: :lol: Ja już przeklinam swoją ciemną podłogę :lol:

jolkakru :D idziesz jak burza,tylko patrzeć ja będziemy oglądali wnętrza.

mayland :D co do ciemnej podłogi...zdawałam sobie sprawe,że będzie widać kurz,ale tak bardzo mi się podobają ciemne podłogi,że zaryzykowałam.Coś za coś :roll: A czerwona łazienka jest taka fikuśna dla gości.Fajnie,że Ci się podoba :D U Ciebie jest ślicznie,bardzo podoba mi się salon i ogónie cały domek.Pozdr.