ilonasl 15.04.2008 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Witam, bardzo podoba mi się Wasza łazienka (ta duża). Z jakiej firmy są te płytki? Bardzo, bardzo ładne. Proszę wklej w wolnej chwili więcej zdjęć z tej łazienki. POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 15.04.2008 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Stelko, te wszystkie niedogodności braku wody wynagradza chyba pysio Twojej psiuńci Jest taka słodka Ściana w salonie wyszła świetnie. Kliknij ją jeszcze całą w dziennym świetle, pliiiiiiiis Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 15.04.2008 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Celt,tą baterie kupiłam na allegro,jest to Bateria umywalkowa stojąca Deante Cubic BDD 021M http://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=342780865 na żywo też fajnie wygląda Braliscie baterie z tej serii do calego domu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 15.04.2008 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 ilonasl dzięki płytki są z kolekcji Tubądzin Sirocco,a więcej zdjęć łazienki wkleję na pewno,ale na razie jest w trakcie roboty.Parę dni i coś wkleję. Amtla,skoro tak ładnie prosisz,to wklejam zdjęcie ściany i komina ,bez żadnego oświetlenia,robione w dzień http://images27.fotosik.pl/195/a46bf0a1ce0f77eamed.jpg Najlepiej jednak ściana prezentuje się wieczorkiem oświetlona,ale i w dzień mnie osobiście się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 15.04.2008 20:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2008 Celt,baterie z tej serii,bralismy jeszcze do wanny,w tej samej łaziencehttp://aukcja.onet.pl/show_item.php?item=347385639 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paweł70 17.04.2008 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2008 fajny ten kamień Stelka ! Bardzoładnie się prezentuje ! Bardzo mi się podoba Łazienki też są super i z niecierpliwością czekam na dalsze zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikopiko 25.04.2008 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Hej Wczoraj dopiero wpadłąm na Twój dziennik i zobaczyłam dużą łazienkę i jest suuuper , pięknie wygląda, jakby była z wystawy Gratulacje bardzo to ładnie wyszło A cubica też mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.04.2008 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witamładne te Wasze łazieneczki mam pytanie - co to za wannę macie ? możesz podać producenta i z czego ona jest ?Łukasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 25.04.2008 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Stelka, Tobie ściana podoba się nocą a dla mnie jest piękna w dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 25.04.2008 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dziękuję wszystkim za pochwały bardzo miło sie je czyta... lbryndal ,wannę kupowaliśmy w Castoramie na Zakopiańskiej.Nie wiem jakiego producenta,ale było napisane ,że wanna zwie sie KLEOPATRA Wykonana jest z akrylu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 25.04.2008 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 dziękuję wszystkim za pochwały bardzo miło sie je czyta... lbryndal ,wannę kupowaliśmy w Castoramie na Zakopiańskiej.Nie wiem jakiego producenta,ale było napisane ,że wanna zwie sie KLEOPATRA Wykonana jest z akrylu. Pozdrawiam. dziękuję za odpowiedź, może za niedługo będę miał samochód już (po długiej naprawie) i pojeżdżę trochę z żonką to i może się coś wybierze, ale pomocne są dzienniki bo widać jak finalnie wygląda dana rzecz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 25.04.2008 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2008 Witam Stelko, łazienki są naprawdę rewelacyjne. Jak zaczynaliście kłaść kafelki, to już zwróciłam na nie uwagę i pomyślałam sobie:"na pewno będzie z tego kawał dobrej roboty", i tak wyszło, ślicznie. Bardzo podoba mi się styl w jakim wykańczacie swój domek. Mnie to czeka jesienią, także pomału już zaczynam podpatrywać i planować wystrój swojego domku. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 27.04.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2008 Prześlicznie z tymi światełkami, bardzo nastrojowo Napisz w jakiej odległości są zamontowane te przy podlodze, zwłaszcza w korytarzu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 30.04.2008 05:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 ilonasl Bardzo mi miło,że tak uważasz Amtla Światełka są w odstępach 50 cm,a od podłogi 12 cm. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 30.04.2008 22:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2008 Stelko, ślicznie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 01.05.2008 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2008 A mi się podoba czerwona łazienka. Świtnie połączyłaś krągłości z dekorów z ceramiką. Bardzo udane zestawienie i super pomysł! Sama myślałam o tych płytkach ale wyszło jak wyszło Są bardzo ładne! Światełka pasują do tej ciemnej podłogi. Będą ładnie podświetlać kurz Ale co tam posprzątać... Ja już przeklinam swoją ciemną podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 03.05.2008 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2008 jolkakru idziesz jak burza,tylko patrzeć ja będziemy oglądali wnętrza. mayland co do ciemnej podłogi...zdawałam sobie sprawe,że będzie widać kurz,ale tak bardzo mi się podobają ciemne podłogi,że zaryzykowałam.Coś za coś A czerwona łazienka jest taka fikuśna dla gości.Fajnie,że Ci się podoba U Ciebie jest ślicznie,bardzo podoba mi się salon i ogónie cały domek.Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AsiaDominik 07.05.2008 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 dziękujemy Stelko za miłe słowa!! Wasz domek jest przecudny!!! bardzo podoba mi się łazienka pozdrawiamy ps będę podglądać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 07.05.2008 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
naLeśnik 07.05.2008 15:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2008 Domek faktycznie piękny , świetnie wam wyszło ze światełkami nad podłogą oraz z podświetlanym sufitem, bardzo mi sie to podoba. ps ja tez czasami jestem bardzo zmęczony czytaniem gazetek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts