Paulka 08.05.2008 11:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Cholera, Stelka, ale poszłas Nie było mni u ciebie tylko chwile a tu taki postęp! A miałyśmy równo iśc No a teraz chwalę: Najbardziej zachwyciła mnie łazienka przy sypialni - koncept i wykonanie (jak juz będzie ostateczny efekt, to chyba padne na kolana:) ) Świetna ściana w sypialni Nad twoimi drzwiami wejściowymi tez myślałam, bardzo mi sie podobają, ale u nas na etapie wyboru drzwi zaczeła obowiązywac "opcja minimalizacji kosztów ) No i musiałam szukac na niższej półce A juz najbardziej zazdroszczę wam tego...że mozecie u siebie nocowac! Też bym tak chciała Ja mam urodziny w czerwcu... moze odgapię od ciebie pomysł ich spędzenia Pozdrawiam Cie goraco! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bo-war 08.05.2008 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ... Ehhhhhhhhhhhhh........ chiałoby się tak jak WY ... Super - piękne wykończenie ... ale najbardziej podoba mi się widok z Waszych okien ...... Jak czytam to forum Muratora - to albo ja mam takie wrażenie albo większość forumowiczów buduje się gdzieś na południu Polski ... a tam tak piknie jest !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 08.05.2008 13:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Witaj Paulka Świetna ściana w sypialni czyżby chodziło Ci o salon?,bo sypialni jeszcze nie mam pomalowanej A Ty to niby nie poszłaś? przecież już masz wykończeniówkę i zaraz z pewnością mnie dogonisz,bo my już zostaliśmy sami,nasza ekipa poszła sobie w siną dal ,bo kasa się skończyła Sami już malujemy,zakładamy stopniowo jakieś gniazdka,lampki,Misiek nawet zamontował sam napęd do bramy garażowej .Nasz Staś ma wrócić tylko,żeby dokończyć dużą łazienkę,narazie czekamy na płytki,których nam brakło. Cieszę się,że Ci sie podoba łazienka,tym bardziej że wszystko sami wymyślaliśmy w trakcie jej robienia.Płytki na podłodze układaliśmy chyba z 2 godziny,tyle było możliwośći,aż w końcu wyszło jak wyszło A na swoje drzwi zewnętrzne po prostu zachorowałm i musiałam je mieć,choćby nie wiem co no i teraz nie mam już kasy na drzwi wewnętrzne ale co tam...troszkę czasu potrzeba,żeby wyjść na prostą. Polecam spędzenie urodzin w swoim domku,tym bardziej że to czerwiec.My spaliśmy na betonie w listopadzie,bez drzwi zew. i sufitów ale fajnie było. pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.05.2008 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ... w salonie oczywiście Miałam jakiegos pecha pisząc tamtego posta - trzy razy wyłączał mi sie komputer podczas jego pisania (choc zwykle nie ma takiego zwyczaju ) No i w końcu sie pomyliłam Ps. Mnie sie kasa też skończyła... nie przejmuj sie Tylko Nam zostało troche więcej niż gniazdka itp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 08.05.2008 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ... Ehhhhhhhhhhhhh........ chiałoby się tak jak WY ... Ehhhhhh...pamiętam jakby to było wczoraj jak myślałam tak jak Ty,widząc domki forumowiczów.Zobaczysz ,że ani się obejrzysz będziesz wykańczać swój domek,tak ten czas leci przy budowie.Dziękuję za miłe słowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 08.05.2008 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 ... Ps. Mnie sie kasa też skończyła... nie przejmuj sie Tylko Nam zostało troche więcej niż gniazdka itp Paulka,gniazdka to mały pryszcz na zimę musimy jeszcze dom ocieplić,nie mamy jeszcze pieca,nie wspominam już o meblach,kuchni,elewacji,jakiejś kostce przed domem,ogrodzie,tarasie......jessu chyba do końca życia się z tym wszystkim nie wyrobię Ale z drugiej strony i tak dużo już mamy i Wy też,więc trzeba się cieszyć z tego Pozdrawaim i Ty też się nie martw kasą,jakoś to będzie...musi być Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 08.05.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Gratulacje stelko. ALe postepy. Jak fajnie. My sie z jednej strony nie mozemy wykonczeniowki doczekac a zdrugiej oczywiscie obawiamy sie kwestii finansowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 08.05.2008 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2008 Uuuh przeklęci Południowcy macie piękny widok, na horyzoncie majaczą całkeim pokaźne góry jak ja Ci tego zazdroszczę my tego nigdy mieć nie będziemy chyba że przyjdzie nowa orogeneza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 09.05.2008 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 Jak czytam to forum Muratora - to albo ja mam takie wrażenie albo większość forumowiczów buduje się gdzieś na południu Polski ... a tam tak piknie jest !! na południu jest najpikniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.05.2008 09:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 na południu jest najpikniej zgadzam się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 09.05.2008 09:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2008 my tego nigdy mieć nie będziemy chyba że przyjdzie nowa orogeneza Wy też macie ładnie tylko,że ...płasko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pyrgon 12.05.2008 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2008 Jadę nieraz samochodem, patrzę na wał chmur na horyzoncie i wyobrazam sobie że to góry, ehh... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 14.05.2008 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witaj Ależ pędzicie. Zresztą jak na laików w temacie malowania całkiem nieźle Wam to wychodzi. Super. Bardzo mi sie podoba taki pas No i te widoki... Co do gołębi to goń ile możesz. Najlepiej jak petargę puścisz na balkon to je wystraszysz. W tamtym roku wyjechalismy na 3 dni i zdążyły gniazdo zbudować i już sie zagnieździć. Nie miałam sumienia je stamtąd wyrzucić, wiec zniosła gołębica jajka i były 3 małe ptaszki. A po miesiącu - wielka masakra, we krwi wszystko bo jakiś ptaszor je zadziobał. bleee.... tak więc broń, broń.. ...albo zrób im bezpieczny domek.. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 14.05.2008 10:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 hej wiolasz Wczoraj znależlismy jajo gołębie na balkonie,a wczesniej wywaliliśmy trzy małe golębie...też na początku nie miałam sumienia je wyrzucać,ale jak zobaczyłam co się dzieje na balkonie .........jedno wielkie GÓW....NO.... MASAKRA. Ale nic to nie dało,dalej się zlatują,a że nie ma nas w mieszkaniu całymi dniamy to czują sie jak u siebie Wkurza mnie to strasznie,chyba faktycznie wypróbuję tą petarde dzięki za radę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 14.05.2008 16:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 Witam!Bardzo spodobała mi się wasza ściana w salonie i komin, u mnie też komin w dość centralnym miejscu domu i chcę go czymś obłożyć. Chciałam podpytać co jest u was na ścianie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 14.05.2008 19:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2008 fillette oto stronka http://www.stegu.pl/kamieniopodobne.php?pg=sicilia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fillette 15.05.2008 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Super, wielkie dzięki za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nelli Sza 15.05.2008 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2008 Domek bajerancki !!! Powodzenia w dalszych pracach!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 19.05.2008 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2008 Stelko, ładnie tam u Was: i za oknami i wewnątrz Sypialnia wydaje się ogromna, ile ma metrów? A tapeta bardzo interesująca. Ciekawa jestem jej efektu końcowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 20.05.2008 13:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2008 Nelli Sza Amtla,sypialnia ma ok 20 m2 ,tapeta jest już w sypialni cała przylkejona,tylko zdjęcia kiepskei,ale zrobię lepsze i wkleję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts