Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Stelki

Stelka

Recommended Posts

Cholera, Stelka, ale poszłas :o

Nie było mni u ciebie tylko chwile a tu taki postęp!

A miałyśmy równo iśc :-?

8)

No a teraz chwalę:

Najbardziej zachwyciła mnie łazienka przy sypialni - koncept i wykonanie (jak juz będzie ostateczny efekt, to chyba padne na kolana:) )

Świetna ściana w sypialni

Nad twoimi drzwiami wejściowymi tez myślałam, bardzo mi sie podobają, ale u nas na etapie wyboru drzwi zaczeła obowiązywac "opcja minimalizacji kosztów :roll: ) No i musiałam szukac na niższej półce :-?

A juz najbardziej zazdroszczę wam tego...że mozecie u siebie nocowac!

:D

Też bym tak chciała :(

Ja mam urodziny w czerwcu... moze odgapię od ciebie pomysł ich spędzenia :wink:

Pozdrawiam Cie goraco!

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

... Ehhhhhhhhhhhhh........ chiałoby się tak jak WY ...

Super - piękne wykończenie ... ale najbardziej podoba mi się widok z Waszych okien ...... :lol: :lol: :lol:

Jak czytam to forum Muratora - to albo ja mam takie wrażenie albo większość forumowiczów buduje się gdzieś na południu Polski ... a tam tak piknie jest !!

Witaj Paulka :D

Świetna ściana w sypialni

czyżby chodziło Ci o salon?,bo sypialni jeszcze nie mam pomalowanej :)

A Ty to niby nie poszłaś? przecież już masz wykończeniówkę :D i zaraz z pewnością mnie dogonisz,bo my już zostaliśmy sami,nasza ekipa poszła sobie w siną dal ,bo kasa się skończyła :roll: Sami już malujemy,zakładamy stopniowo jakieś gniazdka,lampki,Misiek nawet zamontował sam napęd do bramy garażowej :o .Nasz Staś ma wrócić tylko,żeby dokończyć dużą łazienkę,narazie czekamy na płytki,których nam brakło.

Cieszę się,że Ci sie podoba łazienka,tym bardziej że wszystko sami wymyślaliśmy w trakcie jej robienia.Płytki na podłodze układaliśmy chyba z 2 godziny,tyle było możliwośći,aż w końcu wyszło jak wyszło :D

A na swoje drzwi zewnętrzne po prostu zachorowałm i musiałam je mieć,choćby nie wiem co :o no i teraz nie mam już kasy na drzwi wewnętrzne :roll: ale co tam...troszkę czasu potrzeba,żeby wyjść na prostą.

Polecam spędzenie urodzin w swoim domku,tym bardziej że to czerwiec.My spaliśmy na betonie w listopadzie,bez drzwi zew. i sufitów :D ale fajnie było.

pozdrawiam.

... w salonie oczywiście :oops:

Miałam jakiegos pecha pisząc tamtego posta - trzy razy wyłączał mi sie komputer podczas jego pisania :o (choc zwykle nie ma takiego zwyczaju )

No i w końcu sie pomyliłam :wink:

Ps. Mnie sie kasa też skończyła... nie przejmuj sie :wink: Tylko Nam zostało troche więcej niż gniazdka itp :-?

:roll:

:wink:

... Ehhhhhhhhhhhhh........ chiałoby się tak jak WY ...

Ehhhhhh...pamiętam jakby to było wczoraj jak myślałam tak jak Ty,widząc domki forumowiczów.Zobaczysz ,że ani się obejrzysz będziesz wykańczać swój domek,tak ten czas leci przy budowie.Dziękuję za miłe słowa :D

... Ps. Mnie sie kasa też skończyła... nie przejmuj sie :wink: Tylko Nam zostało troche więcej niż gniazdka itp :-?

:roll:

:wink:

Paulka,gniazdka to mały pryszcz :roll: na zimę musimy jeszcze dom ocieplić,nie mamy jeszcze pieca,nie wspominam już o meblach,kuchni,elewacji,jakiejś kostce przed domem,ogrodzie,tarasie......jessu chyba do końca życia się z tym wszystkim nie wyrobię :roll:

Ale z drugiej strony i tak dużo już mamy i Wy też,więc trzeba się cieszyć z tego :D Pozdrawaim i Ty też się nie martw kasą,jakoś to będzie...musi być :wink:

Witaj

Ależ pędzicie. Zresztą jak na laików w temacie malowania całkiem nieźle Wam to wychodzi. Super. Bardzo mi sie podoba taki pas :D

No i te widoki...

Co do gołębi to goń ile możesz. Najlepiej jak petargę puścisz na balkon to je wystraszysz. W tamtym roku wyjechalismy na 3 dni i zdążyły gniazdo zbudować i już sie zagnieździć. Nie miałam sumienia je stamtąd wyrzucić, wiec zniosła gołębica jajka i były 3 małe ptaszki. A po miesiącu - wielka masakra, we krwi wszystko bo jakiś ptaszor je zadziobał. bleee....

tak więc broń, broń..

...albo zrób im bezpieczny domek..

Pozdrawiam

hej wiolasz :D

Wczoraj znależlismy jajo gołębie na balkonie,a wczesniej wywaliliśmy trzy małe golębie...też na początku nie miałam sumienia je wyrzucać,ale jak zobaczyłam co się dzieje na balkonie :o .........jedno wielkie GÓW....NO.... :o MASAKRA.

Ale nic to nie dało,dalej się zlatują,a że nie ma nas w mieszkaniu całymi dniamy to czują sie jak u siebie :evil: Wkurza mnie to strasznie,chyba faktycznie wypróbuję tą petarde :wink: dzięki za radę.