Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Stelki

Stelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stelko nie przejmuj się wogóle tym, że mebli nie macie nowych. Pomalutku sobie kupicie. Dom jest, a to najwazniejsze.

U mnie jest podobnie. Brakuje mebli i będziemy je pomalutku kupować. Sukcesywnie. Taras też do zrobienia. Jak spojrzę to wszędzie coś jeszcze by sie przydało :lol: ALe to nie jest najważniejsze. Najważniejsza jest rodzina, najbliżsi. O to trzeba dbać a dom jako budynek to tylko dodatek.

Wy to macie "prowizorkę" ?? zobaczysz jaka u mnie tylko zamieszczę zdjęcia, u mnie to bunkier w porównaniu do Was :D

wszystko z czasem się zrobi (też mam taką nadzieję, a czasu brakuje nawet na założenie kilku gniazdek lampek i wogóle 1000 innych rzeczy)

super te rolety rzymskie

gdzie je kupowałaś ????????

drogie były ?

super te rolety rzymskie

drogie były ?

Kupowałam na internecie :D http://www.dekoria.pl jedna kosztowała nicałe 400 zł,a na duże okno ok 600 zł.Cena zależy od materiału,który wybierzesz,można kupić taniej,mają promocje.Jestem bardzo zadowolona,rolety ładnie uszyte,szybka przesyłka.polecam.

Gratuluję przeprowadzki :D

super te rolety rzymskie

drogie były ?

Kupowałam na internecie :D http://www.dekoria.pl jedna kosztowała nicałe 400 zł,a na duże okno ok 600 zł.Cena zależy od materiału,który wybierzesz,można kupić taniej,mają promocje.Jestem bardzo zadowolona,rolety ładnie uszyte,szybka przesyłka.polecam.

Gratuluję przeprowadzki :D

o właśnie ta stronę znalazłem i właśnie jak po promocyjnych cenach to wychodzi nawet atrakcyjnie cenowo

coś tam piszą, że jak szerokość większa od 130cm to jakoś doszywają po bokach symetrycznie

u Was nie widać żadnych różnic, oznacza to że oni robią te doszywki wyrównując wzór i nie widać różnicy ?

acha i jeszcze jedno

stosując te rolety nie daje się firanki ? czy narazie nie macie ? bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić firanki tam, czy to raczej na tym polega, żeby taką fajną roletkę mieć i tylko nią ?

coś tam piszą, że jak szerokość większa od 130cm to jakoś doszywają po bokach symetrycznie

u Was nie widać żadnych różnic, oznacza to że oni robią te doszywki wyrównując wzór i nie widać różnicy ?

acha i jeszcze jedno

stosując te rolety nie daje się firanki ? czy narazie nie macie ? bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić firanki tam, czy to raczej na tym polega, żeby taką fajną roletkę mieć i tylko nią ?

u nas jest szerokość 170cm i nic nie zauważyłam ,żeby coś było doszywane :o

a firanek się raczej pod te rolety nie stosuje,trochę dziwnie by to wyglądało :roll: same rolety w zupełności wystarczą,i mniej roboty z wieszaniem,praniem itp. firankę z zasłonami mamy tylko w sypialni.

acha i jeszcze jedno

u nas jest szerokość 170cm i nic nie zauważyłam ,żeby coś było doszywane :o

a firanek się raczej pod te rolety nie stosuje,trochę dziwnie by to wyglądało :roll: same rolety w zupełności wystarczą,i mniej roboty z wieszaniem,praniem itp. firankę z zasłonami mamy tylko w sypialni.

no to teraz tylko muszę skombinować net w domu i pokazać wszystko drugiej połówce i coś powybierać, na początek chyba do ....... kotłowni :D :D żeby nie różniło się od innych okien, a zobaczymy jak to będzie wygladało

Witaj Stelko!!!

Fajnie, że w dalszym ciągu prowadzisz dziennik!!!!

Mam pytanko odnośnie Twoich płytek w kuchni. :D

Czy mocno widać jakiś paprochy czy inne brudki na takich jasnych i świecących płytkach?? Łatwo utrzymać je w czystości?

Pozdrawiam :wink:

ilonasl

na płytkach w kuchni niestety widać wszelkiego rodzaju paprochy,a najbardziej moje czarne kłaki :roll: z drugiej strony dobrze się te płytki myje ,nie ma smug itp.

Pozdrawiam.

• 1 month później...

Witam po raz pierwszy :D

Bardzo sympatyczny jest wasz domek i gratuluję zamieszkania!!! Czy mogę zapytać ile kosztują takie ładne drzwi wewnętrzne i czy jesteś zadowolona z jakości, montażu, etc? I jestem bardzo ciekawa co planujesz zawiesić na tych wszystkich kabelkach wystających z sufitu w salonie :D

Powodzenia w urządzaniu domku!

Witam po raz pierwszy :D

Bardzo sympatyczny jest wasz domek i gratuluję zamieszkania!!! Czy mogę zapytać ile kosztują takie ładne drzwi wewnętrzne i czy jesteś zadowolona z jakości, montażu, etc? I jestem bardzo ciekawa co planujesz zawiesić na tych wszystkich kabelkach wystających z sufitu w salonie :D

Powodzenia w urządzaniu domku!

Witaj Renka

Dzięki :) drzwi zewnętrzne kosztowoły ok 5000,jak do tej pory jestem z nich zadowolona.

A co do światełek :roll: kiedyś mamy zamiar zamontować tam malutkie lampki,bardzo malutkie...ale narazie o tym w ogóle nie myslimy,bo są ważniejsze rzeczy do zrobienia.

Pozdrawiam

• 2 weeks później...

Witaj Stelka!!!!

Miło, że jeszcze postanowiłaś wrócić do swojego dziennika i możemy popatrzeć i popodziwiać Twój domek :lol:

Jeszcze troszkę pracy macie jak pisałaś (wymiana mebli) ale jesteście bardzo młodzi i macie na wszystko czas :D Najważniejsze, że mieszka się dobrze , zadowoleni jesteście ze wszystkiego :lol:

Pamiętasz jak mówiłam , że nawet się nie obejrzysz jak szybciutko zamieszkasz i miną wszystkie obawy, nerwy, chwile załamania......teraz pewno siedzicie przed kominkiem, popijacie winko i zapomnieliście o wszystkich trudach , teraz mieszkacie juz we własnym, wymarzonym domku :lol: :lol: :lol:

GRATULUJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO :lol: :lol: :lol: :lol:

czekam na dalszy ciąg....

• 2 weeks później...
  • 3 weeks później...

Wygooglałem Wasz domek szukając informacji nt podbitki ;) Rzadko bywam na forum, najczęściej przy okazji szukając "wiedzy" do kolejnego budowlanego kroku. Przeglądam Wasz dziennik w poszukiwaniu (podglądaniu) podbitki i zauważyłem, że mamy kilka podobnych elementów z naszego życia. Piesio, dachowiec - kot podobnie umaszczony, w łazienkach podobne elementy. Nawet dodatki kafli (chyba z paradyża) z pupami 8) . Teraz ja podpatruję podbitkę :lol: , może będzie podobna u nas.

Pozdrawiam - milutko u Was się robi.

m

• 3 weeks później...
  • 4 weeks później...