Paulka 29.07.2008 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Stelka wracaj... Przejeżdżałam dzis koło ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 29.07.2008 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2008 Przejeżdżałam dzis koło ciebie I co? Paliło sie światło? Było widać ślady życia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 02.08.2008 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Hej dziewczyny,wpadłam na chwilkę miło,że o mnie pamiętacie niestety nie mam internetu w domu,a w pracy nie mam czasu pisać.Dziś wrzuciłam parę fotek.Pozdrawaim Was serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 02.08.2008 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2008 Stelko nie przejmuj się wogóle tym, że mebli nie macie nowych. Pomalutku sobie kupicie. Dom jest, a to najwazniejsze. U mnie jest podobnie. Brakuje mebli i będziemy je pomalutku kupować. Sukcesywnie. Taras też do zrobienia. Jak spojrzę to wszędzie coś jeszcze by sie przydało ALe to nie jest najważniejsze. Najważniejsza jest rodzina, najbliżsi. O to trzeba dbać a dom jako budynek to tylko dodatek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 05.08.2008 07:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2008 Wy to macie "prowizorkę" ?? zobaczysz jaka u mnie tylko zamieszczę zdjęcia, u mnie to bunkier w porównaniu do Was wszystko z czasem się zrobi (też mam taką nadzieję, a czasu brakuje nawet na założenie kilku gniazdek lampek i wogóle 1000 innych rzeczy) super te rolety rzymskie gdzie je kupowałaś ???????? drogie były ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MMW1719503467 06.08.2008 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2008 Domek rewelacja!!! Juz nie moge sie doczekac kiedy ja będę na tym etapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 11.08.2008 07:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 super te rolety rzymskie gdzie je kupowałaś ???????? drogie były ? Kupowałam na internecie http://www.dekoria.pl jedna kosztowała nicałe 400 zł,a na duże okno ok 600 zł.Cena zależy od materiału,który wybierzesz,można kupić taniej,mają promocje.Jestem bardzo zadowolona,rolety ładnie uszyte,szybka przesyłka.polecam. Gratuluję przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.08.2008 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 super te rolety rzymskie gdzie je kupowałaś ???????? drogie były ? Kupowałam na internecie http://www.dekoria.pl jedna kosztowała nicałe 400 zł,a na duże okno ok 600 zł.Cena zależy od materiału,który wybierzesz,można kupić taniej,mają promocje.Jestem bardzo zadowolona,rolety ładnie uszyte,szybka przesyłka.polecam. Gratuluję przeprowadzki o właśnie ta stronę znalazłem i właśnie jak po promocyjnych cenach to wychodzi nawet atrakcyjnie cenowo coś tam piszą, że jak szerokość większa od 130cm to jakoś doszywają po bokach symetrycznie u Was nie widać żadnych różnic, oznacza to że oni robią te doszywki wyrównując wzór i nie widać różnicy ? acha i jeszcze jedno stosując te rolety nie daje się firanki ? czy narazie nie macie ? bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić firanki tam, czy to raczej na tym polega, żeby taką fajną roletkę mieć i tylko nią ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 11.08.2008 09:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 coś tam piszą, że jak szerokość większa od 130cm to jakoś doszywają po bokach symetrycznie u Was nie widać żadnych różnic, oznacza to że oni robią te doszywki wyrównując wzór i nie widać różnicy ? acha i jeszcze jedno stosując te rolety nie daje się firanki ? czy narazie nie macie ? bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić firanki tam, czy to raczej na tym polega, żeby taką fajną roletkę mieć i tylko nią ? u nas jest szerokość 170cm i nic nie zauważyłam ,żeby coś było doszywane a firanek się raczej pod te rolety nie stosuje,trochę dziwnie by to wyglądało same rolety w zupełności wystarczą,i mniej roboty z wieszaniem,praniem itp. firankę z zasłonami mamy tylko w sypialni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 11.08.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2008 coś tam piszą, że jak szerokość większa od 130cm to jakoś doszywają po bokach symetrycznie u Was nie widać żadnych różnic, oznacza to że oni robią te doszywki wyrównując wzór i nie widać różnicy ? acha i jeszcze jedno stosując te rolety nie daje się firanki ? czy narazie nie macie ? bo jakoś nie potrafię sobie wyobrazić firanki tam, czy to raczej na tym polega, żeby taką fajną roletkę mieć i tylko nią ? u nas jest szerokość 170cm i nic nie zauważyłam ,żeby coś było doszywane a firanek się raczej pod te rolety nie stosuje,trochę dziwnie by to wyglądało same rolety w zupełności wystarczą,i mniej roboty z wieszaniem,praniem itp. firankę z zasłonami mamy tylko w sypialni. no to teraz tylko muszę skombinować net w domu i pokazać wszystko drugiej połówce i coś powybierać, na początek chyba do ....... kotłowni żeby nie różniło się od innych okien, a zobaczymy jak to będzie wygladało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ilonasl 12.08.2008 12:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Stelko!!! Fajnie, że w dalszym ciągu prowadzisz dziennik!!!! Mam pytanko odnośnie Twoich płytek w kuchni. Czy mocno widać jakiś paprochy czy inne brudki na takich jasnych i świecących płytkach?? Łatwo utrzymać je w czystości? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 12.08.2008 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2008 Witaj Stelko!!! Fajnie, że w dalszym ciągu prowadzisz dziennik!!!! Mam pytanko odnośnie Twoich płytek w kuchni. Czy mocno widać jakiś paprochy czy inne brudki na takich jasnych i świecących płytkach?? Łatwo utrzymać je w czystości? Pozdrawiam ilonasl na płytkach w kuchni niestety widać wszelkiego rodzaju paprochy,a najbardziej moje czarne kłaki z drugiej strony dobrze się te płytki myje ,nie ma smug itp. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 16.09.2008 23:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2008 Witam po raz pierwszy Bardzo sympatyczny jest wasz domek i gratuluję zamieszkania!!! Czy mogę zapytać ile kosztują takie ładne drzwi wewnętrzne i czy jesteś zadowolona z jakości, montażu, etc? I jestem bardzo ciekawa co planujesz zawiesić na tych wszystkich kabelkach wystających z sufitu w salonie Powodzenia w urządzaniu domku! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 24.09.2008 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Witam po raz pierwszy Bardzo sympatyczny jest wasz domek i gratuluję zamieszkania!!! Czy mogę zapytać ile kosztują takie ładne drzwi wewnętrzne i czy jesteś zadowolona z jakości, montażu, etc? I jestem bardzo ciekawa co planujesz zawiesić na tych wszystkich kabelkach wystających z sufitu w salonie Powodzenia w urządzaniu domku! Witaj Renka Dzięki drzwi zewnętrzne kosztowoły ok 5000,jak do tej pory jestem z nich zadowolona. A co do światełek kiedyś mamy zamiar zamontować tam malutkie lampki,bardzo malutkie...ale narazie o tym w ogóle nie myslimy,bo są ważniejsze rzeczy do zrobienia. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 24.09.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2008 Cześć StelkaJak sie mieszka w nowym domku? Powoli kompletujecie wyposażenie?Masz moze jakieś zdjecia?pozdrawiamWIola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.10.2008 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Witaj Stelka!!!! Miło, że jeszcze postanowiłaś wrócić do swojego dziennika i możemy popatrzeć i popodziwiać Twój domek Jeszcze troszkę pracy macie jak pisałaś (wymiana mebli) ale jesteście bardzo młodzi i macie na wszystko czas Najważniejsze, że mieszka się dobrze , zadowoleni jesteście ze wszystkiego Pamiętasz jak mówiłam , że nawet się nie obejrzysz jak szybciutko zamieszkasz i miną wszystkie obawy, nerwy, chwile załamania......teraz pewno siedzicie przed kominkiem, popijacie winko i zapomnieliście o wszystkich trudach , teraz mieszkacie juz we własnym, wymarzonym domku GRATULUJĘ I ŻYCZĘ WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO czekam na dalszy ciąg.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mme33 16.10.2008 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2008 Witam.Bardzo ładny domek. Ładnie wykończony i w pięknym miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Miras 02.11.2008 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2008 Wygooglałem Wasz domek szukając informacji nt podbitki Rzadko bywam na forum, najczęściej przy okazji szukając "wiedzy" do kolejnego budowlanego kroku. Przeglądam Wasz dziennik w poszukiwaniu (podglądaniu) podbitki i zauważyłem, że mamy kilka podobnych elementów z naszego życia. Piesio, dachowiec - kot podobnie umaszczony, w łazienkach podobne elementy. Nawet dodatki kafli (chyba z paradyża) z pupami . Teraz ja podpatruję podbitkę , może będzie podobna u nas. Pozdrawiam - milutko u Was się robi. m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renka Grabow 23.11.2008 00:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2008 To jak będzie ten internet w domu to proszę o powrót do dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 20.12.2008 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Wesołych Świąt! http://i2.instantgallery.pl/i/iw/iwonaz4/5943b4fc73011f3f8e8c8ecbb708326e133472.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts