Stelka 18.03.2007 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Mariku wysłałam Ci tel.na priva ,sprawdz pocztę,jak nie doszło to daj znac. kero Zdecydowałam się na przód z przęseł,bo to za duzo metrów żeby robic ogrodzenie tymczasowe,po co dwa razy płacic.Kiedys obłozymy tylko murek kamieniem i nic juz nie będziemy robic z ogrodzeniem. Panowie od ogrodzenia są bardzo solidni i dokładni,jestem z nich bardzo zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 18.03.2007 10:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Mariku fajnie ,że doszło Ja zamówiłam jednak drzewo bez impregnatu.Tak mi doradzili cieśle,mówili że dzrzewo nie zaimpregnowane widać,czy np. jest zdrowe,bez uszkodzeń itp. A co z pustakami? kupiłas w dobrej cenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 18.03.2007 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 O jejku, Stelko, widzę że sporo w życiu przeszłaś. Tym bardziej będę kibicowała Twojej budowie i ...........oczywiście trzymama kciuki. Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
buka 18.03.2007 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2007 Stelka przeczytała twój ostatni post w dzienniku i widzę, że jesteście takimi samymi włóczykijami tak jak i my. Z tym ,że my swojego miejsca szukaliśmy tylko po Polsce, po studiach w Krakowie mieszkaliśmy we Wrocławiu potem w Gliwicach potem dwa lata w rodzinnej lubelszczyźnie no i znowu Kraków. Powodzenia i trzymam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 19.03.2007 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2007 No to witam obierzyświata:-)Ja wprawdzie ani w Szwecji ani we Włoszech nie mieszkałem ale za to w Polsce mieszkam w siódmym miejscu i to najdłużej ze wszystkich bo na swoim. Było jeszcze kilka miejsc, których nie pomnę bom był za maluni:-)Prawdopodobnie to jest moje już ostatnie miejsce na ziemi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 21.03.2007 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2007 jeszcze raz dziękuję nie dzwoniłam tam jeszcze ale konsultowałam się z moim cieślą i mówi to samo co Twoi, żeby brać nieimpregnowane, bo różnie z tym w tartakach bywa... a pustaki już mam, kupiłam 3 tyg. temu i leżą sobie na składzie, udało mi się kupić jeszcze w dobrej cenie jak na obecne wariackie warunki po 3,1 (za U-220), ale obdzwoniłam z 80 składów pozdrawiam m. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 30.03.2007 19:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 Witaj Stelka poczytała sobie troszkę Twój dziennki i zaciekawił mnie post w który piszesz o dachówce: W końcu zdecydowałam się na dachówkę.Braas kolor czarny,grecka. ja dopiero zaczynam budowę ale znając dzisiejsze realia odnośnie mat. budowlanych zamówiłam juz dachówkę , również Braas czarną ,celtycką .... wpłaciłam zadatek ok. 10 marca i nadal jeszcze jej nie mam ...nawet nie potrafią mi powiedzieć kiedy będzie ...podobno czarny kolor jest mało chodliwy i tego kol. produkuja najmniej, dlatego trzeba długo czekać ... a hurtownia w której zamówiłam jest jedna z większych w Łodzi..... jestem ciekawa czy Ty otrzymasz szybko ...i co Tobie powiedzieli o czasie oczekiwania Pozdrawiam i życzę bezstresowego budowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 30.03.2007 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Marca 2007 kropkqJa zamówiłam dachówkę i powiedziałam ,że potrzebuję ją na czerwiec.U Podwyszyńskiego powiedzieli,że ją zamówią i będzie u nich na składzie czekała,bo nie chce jej składowac na działce.Miałam duzy problem żeby w ogóle zamówic ten kolor i ten wzór,ale w końcu się udało.Również życzę wam bezstresowego budowaniaPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 31.03.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2007 Czyli mamy ten sam problem z dachówką koloru CZARNEGO, ja czekam do połowy maja i mam nadzieję , że już wtedy będzie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 02.04.2007 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2007 Zazdroszczę Ci krajobrazu - pagórkowatych widoków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mariku 03.04.2007 19:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 nasz kiero mówi że też najprawdopodobniej będziemy mieli fundamenty schodkowe, mamy około metr różnicy poziomu na szerokości domu, możesz napisać ile było u Ciebie i ile weszło betonu (i jakie wymiary ław) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 03.04.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Kwietnia 2007 Mariku u nas na szerokości domu było 1,60 różnicy poziomu,ławy robilismy 0,50X0,50 na spadku mamy dwa schodki.Betonu weszło 19,5 m3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AAJ2004 05.04.2007 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Kwietnia 2007 Witam, i ja zajrzałam... Kurczę, jaki macie piękny widok...! U nas niestety pagórków ze świecą szukać Ciekawa jestem jak w ten krajobraz wkomponuje się Wasz domek, będę zaglądać Pozdrawiam i życzę powodzenia! Aneta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 06.04.2007 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 O jaki ładny dziennik Przekaż siostrze że też ładniutka Wesołych Świat życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
andre59 06.04.2007 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2007 Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych, Wesołego Alleluja http://www.abcgospodyni.pl/jajo_z_kwiatami.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Kero 07.04.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Przydałby się i nam taki pan Stasio - ale cóż musimy rwać rękawy sami. Oby w święta pokropiło A po świętach miło bylo.Oby Twoje pomysły w głowieUjawniły się na budowie.Niech zobaczą młiodzi starzyCo się Stelce teraz marzy. Z okazji świąt spełnienia wszystkich marzeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 07.04.2007 09:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2007 Stelka-wszystkiego dobrego w Swieta !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 18.04.2007 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Kwietnia 2007 O widze że juzfandamenty stoją. Szybko Ci to idzie. Fajne widoki macie z tej górki P.S. - Ładny ten komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 20.04.2007 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Cześć Stelka Witam cie w rodzinie budowniczych:) Czy twoja działka lezy gdzieś na trasie :bochnia: kraków? Bo widoki jakieś takie znajome Będe czytać twój dziennik trzymać kciuki za waszą budwę. POdoba mi sie projekt. I piesek też Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 20.04.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Kwietnia 2007 Witaj Paulka Też obserwuję Twój dziennik i podziwiam Twoją determinacje,papierzyska nieżle dały Ci w kośc Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts