Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Stelki

Stelka

Recommended Posts

Mariku wysłałam Ci tel.na priva ,sprawdz pocztę,jak nie doszło to daj znac.

kero

Zdecydowałam się na przód z przęseł,bo to za duzo metrów żeby robic ogrodzenie tymczasowe,po co dwa razy płacic.Kiedys obłozymy tylko murek kamieniem i nic juz nie będziemy robic z ogrodzeniem.

Panowie od ogrodzenia są bardzo solidni i dokładni,jestem z nich bardzo zadowolona :D

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Stelka przeczytała twój ostatni post w dzienniku i widzę, że jesteście takimi samymi włóczykijami tak jak i my. Z tym ,że my swojego miejsca szukaliśmy tylko po Polsce, po studiach w Krakowie mieszkaliśmy we Wrocławiu potem w Gliwicach potem dwa lata w rodzinnej lubelszczyźnie no i znowu Kraków.

Powodzenia i trzymam kciuki :D

Gość Kero

No to witam obierzyświata:-)

Ja wprawdzie ani w Szwecji ani we Włoszech nie mieszkałem ale za to w Polsce mieszkam w siódmym miejscu i to najdłużej ze wszystkich bo na swoim. Było jeszcze kilka miejsc, których nie pomnę bom był za maluni:-)

Prawdopodobnie to jest moje już ostatnie miejsce na ziemi.

jeszcze raz dziękuję :D nie dzwoniłam tam jeszcze ale konsultowałam się z moim cieślą i mówi to samo co Twoi, żeby brać nieimpregnowane, bo różnie z tym w tartakach bywa...

a pustaki już mam, kupiłam 3 tyg. temu i leżą sobie na składzie, udało mi się kupić jeszcze w dobrej cenie jak na obecne wariackie warunki po 3,1 (za U-220), ale obdzwoniłam z 80 składów

pozdrawiam

m.

• 2 weeks później...

Witaj Stelka :D

poczytała sobie troszkę Twój dziennki i zaciekawił mnie post w który piszesz o dachówce:

W końcu zdecydowałam się na dachówkę.Braas kolor czarny,grecka.

ja dopiero zaczynam budowę ale znając dzisiejsze realia odnośnie mat. budowlanych zamówiłam juz dachówkę , również Braas czarną ,celtycką ....

wpłaciłam zadatek ok. 10 marca i nadal jeszcze jej nie mam ...nawet nie potrafią mi powiedzieć kiedy będzie ...podobno czarny kolor jest mało chodliwy i tego kol. produkuja najmniej, dlatego trzeba długo czekać ... a hurtownia w której zamówiłam jest jedna z większych w Łodzi.....

jestem ciekawa czy Ty otrzymasz szybko ...i co Tobie powiedzieli o czasie oczekiwania :roll:

Pozdrawiam i życzę bezstresowego budowania :D :D :D

kropkq

Ja zamówiłam dachówkę i powiedziałam ,że potrzebuję ją na czerwiec.U Podwyszyńskiego powiedzieli,że ją zamówią i będzie u nich na składzie czekała,bo nie chce jej składowac na działce.Miałam duzy problem żeby w ogóle zamówic ten kolor i ten wzór,ale w końcu się udało.

Również życzę wam bezstresowego budowania

Pozdrawiam

Gość Kero

Przydałby się i nam taki pan Stasio - ale cóż musimy rwać rękawy sami.

Oby w święta pokropiło

A po świętach miło bylo.

Oby Twoje pomysły w głowie

Ujawniły się na budowie.

Niech zobaczą młiodzi starzy

Co się Stelce teraz marzy.

Z okazji świąt spełnienia wszystkich marzeń.

• 2 weeks później...