Stelka 16.05.2007 19:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 kropkq Moja dachówka jest na składzie,ale nie w całości,tzn.druga połowa zamówienia ma dojechac lada dzień,tak przynjmniej zapewnia sprzedawca.Narazie siedzę cicho,bo i tak czekam na ekipe,a składowac na działce nie chce. Bezdomna,te betonowe elementy były gotowe,a płyty między słupkami w ogóle nie są wpuszczone w ziemie.W Twojej okolicy na pewno bez problemu znajdziesz wielu producentów takich prefabrykatów. jolkakru ,również dziękuję za miłe słowa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 16.05.2007 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2007 Witaj Stelka Przyznaje sie bez bicia ze kilka dni tutaj nie zagladalam-i masz takie smutne niusy zapodalas Wcale nie jestem pewna czy jestes na przegranej pozycji bo skoro umawialiscie sie na 5 lat to goscia chyba tez obowiazuje jakis okres wypowiedzenia?Mialas z nim spisana jakas umowe najmu itd? Zycie niestety plata rozne niespodzianki ale gosc tez jest nie fer bo przeciez widzial ile wkladu wlasnego wlozylisie w to jego mieszkanie-za ktore walsnie miedzy innymi dlatego wezmie teraz taka kase. Wiesz nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo a gosc niech sie udlawi ta kasa jezeli ja na "krzywdzie' czlowieka "zdobedzie"Do lipca wszystko moze sie zdazyc i a noz widelec potencjalni nabywcy go wystawia i znajda tansze lokum Przeciez na pewno ogladali mieszaknie-zawsze mozna cos baknac o ochydnych sasiadach,wlamaniach itd hehehehe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 17.05.2007 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 Przejrzalem dzienniczek jeszcze raz od samego poczatku. Dobrze sie go czyta. Same konkrety okraszone duza iloscia zdjec. Az ciarki po plecach przechodza jak widac postep prac przy budowie i czytam jak sie cieszycie. Gosciem od mieszkania sie nie przejmuj. Z domu cie nie wyrzuci wiec dopoki sobie czegos co bedzie cie interesowalo nie znajdziesz nie wyprowadzaj sie.Nie doczytalem-macie z nim umowe spisana? Czyli inaczej rzecz biorac czy placi podatek od przychodu z wynajmu tego mieszkania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 17.05.2007 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2007 kakusek i celt dziękuję Wam Umowy nie mamy żadnej,tzn.pisemnej.Mogłabym z gościem drzeć koty,ale nie mam na to siły,poza tym zaproponował to zastępcze mieszkanie,a w naszym miasteczku bardzo trudno znależc coś sensownego pod wynajem i nawet nie mamy czasu czegoś szukać.Trudno ,mam żal do niego,a za swoją naiwność muszę teraz zapłacić Przynajmniej nie wyrzucił nas na bruk.....tak się pocieszam.Najbardziej przeraża mnie przeprowadzka,chyba "setna" w moim życiu,straciłam już rachube Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jabko 19.05.2007 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2007 Co do ceny to 22tyś to nie tak źle. Wręcz dobrze Ja płaciłem 27tyś zł z wieżbą i pokryciem. Ale to było 8 miesięcy temu A fotki z sypialni lepiej nie skomentuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
radekkamila 26.05.2007 11:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Maja 2007 hej witam!dzieki za odwiedziny naszego dziennika my juz od dawna sledzimy wasze prace nad budowa domu, dobrze sie tak oglada jak prace posuwaja sie do przodu - oby tak dalej pozdrawiamy hej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 29.05.2007 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Maja 2007 HejJak przeglądam twój dziennik to się zastanawiam kiedy u nas będzie taki stan zaawansowania prac, muszę przyznać że troszkę ci zazdroszczę. Bardzo fajny projekcik domu. Mam też do ciebie prośbę o namiary na firmę z której brałaś więźbę. Przesyłam pozdrowienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 31.05.2007 17:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Maja 2007 terka więzbę biorę od górali "z pod samiuskich Tater" więc nie sądze by Ci się namiary na nich na coś zdały.Drzewa do Łodzi na pewno nie przywiozą Ani się obejrzysz ,a mury u Ciebie też zaczną pnąć się do góry,zobaczysz. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
terka 02.06.2007 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Czerwca 2007 Dziękuję za namiary na górali, już do nich dzwoniłam - teraz muszę wysłać plany.Powiedz jak się wywiązali z zamówienia u ciebie i jakiej jakości dostarczyli drewno.Przepraszam, że się tak wypytuję ale chcę mieć pewność, że można im zaufaćPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 03.06.2007 16:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Czerwca 2007 terka Ja zamawiałam u nich drewno na strop i więżbę w marcu.Wpłaciłam zaliczkę i umówilismy się ,że 2 tyg.wcześniej do nich zadzwonię i przywiązą wszystko.Wyszło tak,że zadzwoniłam zaledwie pare dni wcześniej i poprosiłam,żeby przywieżli mi sam strop,bo był juz potrzebny na budowie.I przywieżli,bez gadania.A w ten piątek przywieżli mi więżbę.Jodła,bez impregnatu.wygląda ładnie.Jutro postaram się zrobić zdjęcia i sama zobaczysz.Także wszystko odbyło się bez problemów i nerwów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 07.06.2007 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2007 Fajnie, ze już "robi się" daszek. Powodzenia, trzymamy kciuki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 25.06.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2007 Cześć stelka! Chyba dzis mijałam twój domek... Przysypiałam sobie dziś w busie , Nagle syn mnie szturchnął mówiąc "Patrz mama - jaki śmieszny dach" Chodziło mu o więźbę. Popatrzyłam i pomyślałam sobie, że gdzię już ten dom widziałam... No i cały dzień to za mną chodziło - teraz wpadłam chyba że chodzi o ciebie! Stoi sobie tak dobrze widoczny z drogi?, sam na wzgórzu - kilkadziesiąt metrów od innych domów? Nie zazdroszczę ci przeprowadzki... ja przeprowadzałam sie już 5 razy i szczerze tego nie znosze! Ale głowa do góry! Nie ma tego złego... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.06.2007 09:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Czerwca 2007 Cześć Paulka śmieszny dach tak to na pewno mój domek widziałaś,samotny na wzgórzu....strasznie wolno im idzie z tym dachem.Mam dopiero kominy i więżbę. Nie mam jak wstawić zdjęć,bo nie mam internetu w domu, teraz piszę z pracy. Mieszkam juz na nowym mieszkaniu,ale przeprowadzka była koszmarna....nosić cały dorobek życia na czwarte piętro miałam nawet zakwasy ale już urządzilismy się i jest dobrze. Widzę ,że u Ciebie robota idzie pełną parą Pozdrawiam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2007 12:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Cześć Stelka Przeczytałam cały dziennik, szybko poszło, bo zdjęcia podpisane, najważniejsze fakty z budowy podane..Czyli to czego szukam. Najpiękniejszy na Twojej działce jest Pies. Znaczy Suczka. Cudna...POtem ogrodzenie. I ta wieeeeelka działka... Czekam na dalsze relacje. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 04.07.2007 13:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witaj wiolasz Dziękuję w imieniu mojej suczki,fakt jest ładniutka Piękne macie widoki z działki... Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.07.2007 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Stelko ładniutko się robi , domek rosnie najważniejsze, że ciagle do przodu, a podbitka to u Ciebie fachowo -nadbitka bo deski nabite sa od góry na krokwie tak ,ze sa widoczne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 04.07.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2007 Witaj wiolasz Dziękuję w imieniu mojej suczki,fakt jest ładniutka Piękne macie widoki z działki... Pozdrawiam. Faktycznie, chyba obie na te widoki uczulone jesteśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 30.07.2007 10:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2007 Ależ cudne widoki z tego okna bedą.. Coraz ładniejszy Ten Wasz domek. O dachu nie wspomnę nawet z brakującymi dachówkami. Zaczęlismy załatwiać sprawy związane z oczyszczalnią Jaką oczyszczalnię planujecie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 02.08.2007 12:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2007 Cześć Wiolasz Planujemy oczyszczalnię rozsączającą,EKO 2500 Dwukomorowa. Na razie jesteśmy na etapie papierkowej roboty A dachówki już są,mam nadzieję,że do soboty będą na dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 08.08.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2007 witam ponownie! Śpieszę donieśc, że przedwczoraj podziwiałam twój dach (Oczywiście z drogi ) Musze powiedzie, że twój domek prezentuję sie bardzo ładnie! Powodzenia i werwy w dalszych pracach życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts