Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

komentarze do dziennika Stelki

Stelka

Recommended Posts

• Odpowiedzi 307
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

jolkakru

Dzięki za miłe słowa, :D

babotek

Te zdjęcia łazienki znalazłam w internecie

Mariku

Nie daleko nas robią autostrade i mają dużooo ziemi...Nie było łatwo tą ziemie załatwić ale w końcu się udało....

Za auto ziemi płaciliśmy 70 zł,ziemia bardzo ładna,Mam porównanie,bo na początku budowy zamówiliśmy 7 aut ziemi od kogos innego.Nie dość ,że płaciliśmy 100 zł za mniejsze auto ,to jeszcze ziemia brzydka,z różnymi "niespodziankami".Dlatego jak tylko zobaczyliśmy,że zaczęli robić autostarade,nie spuszczalismy ich z oka :D I w końcy przyszedł ten Wielki Dzień :D w życiu bym nie pomyslała,że będę tak się cieszyć z głupiej ziemi :roll:

(Zaczelismy ją załatwiać w czerwcu ,a przywieżli nam końcem sierpnia,cały czas obiecując ,że jutro przywiozą :x )

Pozdrawiam.

Stelko ładna brama :lol: Pomyślałaś też o instalacji kina domowego. U mnie sprawa wyglada tak, że zamontowany jest jedynie ten panel na kable pod tynk. Natomiast kabli do głośników już nie położyliśmy bo... mój mąż nie wie gdzie one maja wisieć :evil: Miał tyle miesiecy bo to przygotować! A ja tym razem odpuściłam. Trudno, to miała być Jego działka :evil: :roll: Dziś tynkują własnie pokój... :-?

Z ziemia też Ci się udało. Bardzo by mi się taka ziemia przydała :wink: :lol:

mayland

No widzisz jak to jest z tymi facetami :roll: dużo mówią,a jak przyjdzie co do czego,to trzeba samej wszystko załatwiać.Piszę z własnego doświadczenia (niestety).Jakby nie ja to mielibysmy dopiero fundamenty :roll:

U Ciebie budowa idzie szybciutko,pewnie to Twoja zasługa :D

Z ziemią faktycznie mi się udało,ale ile się owkurzałam,to moje... :roll:

Pozdrawiam

• 3 weeks później...
  • 2 weeks później...

Stelko taki piec to najlepsze ogrzewanie na świecie :lol: I pomyśl, ile zaoszczędziłaś na hydrauliku :wink: :lol: :lol:

A tak serio to coraz ładniej :lol:

Drzwi są śliczne. Bardoz mi się podobają. Wcale nie mysl, ze nie bedą pasowały. Nie muszą byc w tym samym kolorze co okna i brama.

celt, czas leci strasznie,jeszcze przy budowie...łazienka jest duża,nawet bardzo.....ale zawsze chciałam taką dużą łazienke,mam dość klitek z bloku.

mayland .....pocieszyłaś mnie z tymi drzwiami :D bo na prawdę miałam wątpliwości co do koloru :roll:

a piecyk jest super,już nie mogę się doczekac,kiedy pojedziemy na budowe,a wczesniej tak mi się nie chciało jeżdzić ,bo było zimnooo :cry: a jezdzić musimy codziennie,ale teraz mrozy nam nie straszne :D

pozdrawiam

ło rany....co wy tak wszyscy na raz? :o :D

Bardzo fajnie,miło że tu tak tłoczno się zrobiło :D

dziewczyny dzięki wielkie,teraz już wiem,że drzwi będą pasowały do reszty :D

celt mam dylemat cały czas co na podłogę..... :o też bardzo podoba mi się drewniana podłoga.Ostatno czytałam dużo na ten temat,między innymi na forum.....i chyba zdecydujemy się na panele,jakieś lepsze specjalne pod podłogówke.Panele szybko się układa i po paru latach,jakby się coś działo,bez problemu można je wymienic na inną podłoge.

Chyba tak zrobimy,poza tym kasy zostało juz bardzo malutko,więc szaleć nie będziemy :cry: byle by zamieszkać,a póżniej powoli,sukcesywnie dopieszczać domek :D