Mariku 14.10.2007 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2007 Stelka, możesz napisać skąd braliście ziemię i po ile? też będziemy musieli podsypywać od strony tarasu. Dużo tej ziemi u Ciebie wyszło.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 15.10.2007 05:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 jolkakru Dzięki za miłe słowa, babotek Te zdjęcia łazienki znalazłam w internecie Mariku Nie daleko nas robią autostrade i mają dużooo ziemi...Nie było łatwo tą ziemie załatwić ale w końcu się udało.... Za auto ziemi płaciliśmy 70 zł,ziemia bardzo ładna,Mam porównanie,bo na początku budowy zamówiliśmy 7 aut ziemi od kogos innego.Nie dość ,że płaciliśmy 100 zł za mniejsze auto ,to jeszcze ziemia brzydka,z różnymi "niespodziankami".Dlatego jak tylko zobaczyliśmy,że zaczęli robić autostarade,nie spuszczalismy ich z oka I w końcy przyszedł ten Wielki Dzień w życiu bym nie pomyslała,że będę tak się cieszyć z głupiej ziemi (Zaczelismy ją załatwiać w czerwcu ,a przywieżli nam końcem sierpnia,cały czas obiecując ,że jutro przywiozą ) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 15.10.2007 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2007 Stelko ładna brama Pomyślałaś też o instalacji kina domowego. U mnie sprawa wyglada tak, że zamontowany jest jedynie ten panel na kable pod tynk. Natomiast kabli do głośników już nie położyliśmy bo... mój mąż nie wie gdzie one maja wisieć Miał tyle miesiecy bo to przygotować! A ja tym razem odpuściłam. Trudno, to miała być Jego działka Dziś tynkują własnie pokój... Z ziemia też Ci się udało. Bardzo by mi się taka ziemia przydała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 16.10.2007 10:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2007 mayland No widzisz jak to jest z tymi facetami dużo mówią,a jak przyjdzie co do czego,to trzeba samej wszystko załatwiać.Piszę z własnego doświadczenia (niestety).Jakby nie ja to mielibysmy dopiero fundamenty U Ciebie budowa idzie szybciutko,pewnie to Twoja zasługa Z ziemią faktycznie mi się udało,ale ile się owkurzałam,to moje... Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 06.11.2007 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 No widzisz jak juz masz pieknie tynki sobie schną ..zaraz wkleisz zdjęcia podłogówki i tak maleńkimi kroczkami ale zawsze posuwasz do przodu gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 06.11.2007 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Stelko, ale fajnie, że masz już tynki. Ja też bym chciała je mieć.Ale cóż, zawsze jest ktoś, kto ma coś więcej od Ciebie, ale są też tacy, co i Tobie zazdroszczą.Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 06.11.2007 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Listopada 2007 Stelko, jak ładnie się zrobiło w środku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 07.11.2007 11:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.11.2007 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Stelka GRATULKI no teraz to idziesz jak burza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 13.11.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2007 Z wylewkami to juz prawdziwy dom No to teraz wykończeniówka została Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.11.2007 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 O kurcze jak ten czas leci wasz dom to juz wyglada jak DOM. Pieknie. Lazienka 12m2. Jak to wyglada jak jestes w srodku, ok? Bo ja jak patrze na moja na rysunku to mi sie mala wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 23.11.2007 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Stelko taki piec to najlepsze ogrzewanie na świecie I pomyśl, ile zaoszczędziłaś na hydrauliku A tak serio to coraz ładniej Drzwi są śliczne. Bardoz mi się podobają. Wcale nie mysl, ze nie bedą pasowały. Nie muszą byc w tym samym kolorze co okna i brama. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 23.11.2007 14:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 celt, czas leci strasznie,jeszcze przy budowie...łazienka jest duża,nawet bardzo.....ale zawsze chciałam taką dużą łazienke,mam dość klitek z bloku. mayland .....pocieszyłaś mnie z tymi drzwiami bo na prawdę miałam wątpliwości co do koloru a piecyk jest super,już nie mogę się doczekac,kiedy pojedziemy na budowe,a wczesniej tak mi się nie chciało jeżdzić ,bo było zimnooo a jezdzić musimy codziennie,ale teraz mrozy nam nie straszne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.11.2007 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Jessssuuu........ jakie ładne drzwi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jolkakru 23.11.2007 18:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Stelko, drzwi są bardzo efektowne, z całą pewnością uważam, że białe nie byłyby wcale ładne. Do białych okien i bramy mogą być drzwi, wg mnie w dowolnym kolorze.Dzięki za komentarz.Piecyk mamy podobny i też fajnie grzeje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 23.11.2007 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Mam pytanko. My caly czas z zonka zdecydowani bylismy na podlogowke na calym dole ale poniewaz ja zawsze chcialem miec drewniana podloge w salonie to chyba z niej zrezygnuje,y w tej czasci parteru. Jak to u was wyglada? Co kaldziecie na podlowge w salonie? Rozumiem, ze plytki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 23.11.2007 21:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2007 Ty masz innego koloru drzwi niż okna i brama ----a ja mam inną bramę niż okna i drzwi ale tak jak napisałaś ale co tam....do odważnych świat należy Twoje drzwi, i owszem ładne a prace, bardzo szybko się posuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 24.11.2007 07:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 ło rany....co wy tak wszyscy na raz? Bardzo fajnie,miło że tu tak tłoczno się zrobiło dziewczyny dzięki wielkie,teraz już wiem,że drzwi będą pasowały do reszty celt mam dylemat cały czas co na podłogę..... też bardzo podoba mi się drewniana podłoga.Ostatno czytałam dużo na ten temat,między innymi na forum.....i chyba zdecydujemy się na panele,jakieś lepsze specjalne pod podłogówke.Panele szybko się układa i po paru latach,jakby się coś działo,bez problemu można je wymienic na inną podłoge. Chyba tak zrobimy,poza tym kasy zostało juz bardzo malutko,więc szaleć nie będziemy byle by zamieszkać,a póżniej powoli,sukcesywnie dopieszczać domek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 24.11.2007 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 No tak, niby sa panele ktore na podlogowke mozna klasc. Z nimi sie za duzo nie bedzie dziac ale i tak podlogowka straci swoj sens bo drewno kiepsko przewodzi cieplo i domu to to nie ogrzeje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 24.11.2007 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 celt drewno faktycznie gorzej przewodzi ciepło ale czy nie ogrzeje domu? nie wiem....kurde,nie wiem co zrobić.Jeszcze się zastanowie.Może w salonie gres,a w sypialni tylko panele? muszę to jeszcze raz przemyśleć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts