dada_krk 24.11.2007 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2007 Czesc, Z zazdroscia patrze na twoje tynki My nie zdecydowalismy robic to w listopadzie, (zamierzamy zamieszkac dopiero na wiosne) ale wciaz sie zastanawiam. Budowa w okolicy Niepolomic. Stad pytanie czy robilas cementowo-wapienne ? Jak schly w tej zimowej pogodzie. Czy musiscie teraz grzac do konca zimy ? Mozesz polecic ekipe ktora ci robila. pzdr dada_krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 25.11.2007 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2007 Dobre pytanie, ja też myślałam nad tym Stad pytanie czy robilas cementowo-wapienne ? Jak schly w tej zimowej pogodzie. Czy musiscie teraz grzac do konca zimy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 26.11.2007 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Listopada 2007 Tynki robiliśmy cementowo-wapienne.W sumie schną dobrze,gdzie niegdzie jeszcze są trochę mokre np.przy załamaniu sciany.Piec mamy dopiero od paru dni i palimy w nim pare godzin dziennie.Podobno tynki muszą schnąć conajmniej 6 tyg. Moja ekipa robiła je ponad tydzień,ręcznie oczywiście.Polecic ją i owszem mogę,ale wiem ,że mają długie terminy,sama na nich nie mogłam się doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.11.2007 11:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wszystkiego naj...naj...naj... z okazji urodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.11.2007 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wszystkiego naj...naj...naj... z okazji urodzin Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 27.11.2007 11:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 I ja dołączam się do życzeń. Magiczny próg a we własnym domku przekroczony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.11.2007 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Wszystkiego dobrego. A co d osalonu. My cdecydowalismy sie ostatecznie (no mam andzieje, ze ostatecznie) polozyc plytki a w czesci gdzie beda sofy itp bedzie drewno. Pod nimi nie bedzie podlogowki. Bedzie wszedzie na okolo tam gdzie kafle plus hol i kuchnia. Mozesz zerknac do wizualizacji choc ona nie oddaje do konca tego o czym mowie bo na niej drewna jest wiecej niz w rzeczywistosci chcemy. Ten drewniany kwadrat bedzie mniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.11.2007 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 I ja dołączam się do życzeń. Magiczny próg a we własnym domku przekroczony wiolasz dzięki,fajnie,że we własnym domu,szkoda tylko ,że to nie magiczny próg 20-stki celt dzięki Bardzo podabają mi się twoje wizualizacje wnętrz,dobry pomysł z połączeniem drewna i płytek,też nad tym się zastanawiałm.A ten drewniany kwadrat zostawiłabym tak jak jest,im więcej drewna tym lepiej,taka moja mała sugestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.11.2007 14:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Co d odrewna - nie chcemy duzego bo chcemy podlogowke. A ja nie chce podlogowki pod drewnem. Bedzie pod kaflami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 27.11.2007 14:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 tutaj wypowiadają się osoby,które mają ogrzewanie podłogwe+drewno http://forum.muratordom.pl/post2188864.htm?highlight=#2188864 mam straszny mętlik w głowie.....chyba jednak zdecyduje sie na drewno,a płytki tylko w kuchni,łazience i wiatrołapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 27.11.2007 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2007 Dzieki za info. Bo juz nie chcialem gadac o soich wizjach u ciebie w komentarzach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 29.11.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Listopada 2007 Stelka Skoro pierwsza noc za Wami, to macie już prawdziwy dom a nie tylko budowę Domek zresztą zapowiada się interesująco. Jestem ciekawa w jakim stylu planujesz wykończenie? Wszystkiego najlepszego z okazji urodzin Pozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stelka 30.11.2007 13:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Amtla dziękuje za życzenia Wykończenie planujemy raczej nowoczesnie....ciekawe co z tego wyjedzie.... nie mamy żadnego projektanta wnętrz wierzymy we własne siły pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 30.11.2007 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2007 Gratuluje pierwszej nocy spedzonej w sowim wlasnym domu !! Fajnie sie te fotki oglada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 20.12.2007 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.kartki.drukifirmowe.pl/foto_galeria/1471_kartka-sw.25_2.jpgWiary co góry przenosi, nadziei, która nie gaśnie, miłości w każdej ilości - od Bożej Dzieciny życzy Amtla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mayland 20.12.2007 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2007 http://www.krakow.sercanie.pl/galerie/wigilia/dscn8235.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 23.12.2007 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Grudnia 2007 Pachnącej lasem choinki, Na stole wódki i szynki,Wesołych kolędników, Podarków bez liku, Seksu na śniegu,Mniej życia w biegu! Dużego Bałwana I zabawy do rana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 24.12.2007 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 http://www.kartki.lagata.pl/kartki/14/1192.JPG Składa Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lbryndal 24.12.2007 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2007 Z okazji Świąt Bożego Narodzenia wielu głębokich i radosnych przeżyć, wewnętrznego spokoju, wytrwałości i radości oraz błogosławieństwa Bożego w każdym dniu nadchodzącego Roku życzy Ala, Łukasz i Jakub. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
celt 25.12.2007 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2007 Piekna Stelko! Spokojnych Swiat i samych wspanialosci w Nowym Roku. Zebyscie dopiescili domek tak jak tylko chcecie http://www.ekartki.pl/cards_files/0/874_bozenarodzenie1.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts