Berolina 22.10.2006 07:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2006 Mażą mi się w łazience kafle kombinowane ciemny brąz z beżem. Ciemny widziałabym na murowanym prysznicu i np. na pólce/blacie do wpuszczenia umywalki. I nagle naszła mnie wątpliwość. Jak to jest z ciemnymi płytkami? Nie będzie znać każdego chlapnięcia, np. wody z mydłem? Chciałabym, żeby też było praktycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Kamka 25.10.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 tez jestem ciekawa jak to wyglada w prakryce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
warkot 25.10.2006 14:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 nie ma idealnego rozwiązania w 100% praktycznego, ale zakładam że wszystko zalezy od gładkości/ struktury powiedzchni... poza tym jak się zdecydujesz dla odmiany na jasne to chlapnięć widzieć nie będziesz ale każdy najdrobniejszy włos czy paproch... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BK 25.10.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Października 2006 Mam w mieszkaniu ciemnobrązowe płytki - od 12 lat i nie mogę już na nie patrzeć. Wszystko widać, każdy brud, już nie mówiąc o kamieniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Joanna Glowacz 26.10.2006 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2006 Właśnie odebrałam płytki do łazienki z kolekcji Maxima i Foresta firmy Paradyż. Foresta ma rewelacyjny (jak dla mnie)ciepły brązowy kolor imitujący drewno. MAxima zbliżona do trawertynu. Zdecydowanie jednak jestem za położeniem w kabinie prysznicowej jasnych płytek, natomiast ciemne przeznaczam na ściany nad WC i umywalką. W obecnym mieszkaniu mam pod prysznicem płytki łączone - jasne i ciemne. Mam już serdecznie dość czyszczenia ciemnych z wiecznie widocznego kamienia. Zależało mi również na maksymalnym wyeliminowaniu fug pod prysznicem, a płytki te mają rozmiar 32,5x97,7 i prześliczną mozaikę , którą można w innych miejscach te duże płaszczyzny przełamać. Mogę podesłać projekt łazienki wykonany własnoręcznie lub za ok. 2 tygodnie wstępne zdjęcia z realizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amor 27.10.2006 09:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Moi rodzice od 20 lat mają czekoladowy brąz gładki (świecący) w łazience. Teraz przymierzają sie do gruntownego remontu. A ja odkąd musiałam myć tę łazienkę tak to zajęcie znienawidziłam, że powiedziałam "Nigdy ciemnych płytek u nas".Widać na nich wszystko. Amor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kamilltee 27.10.2006 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 http://www.paradyz.com.pl/?s=15&a=7&lang=pl&collID=225 a ktoś może ma takie płytki ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.10.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mażą mi się w łazience kafle kombinowane ciemny brąz z beżem. A na czym polega to mazanie tych płytek??? Przed oczami się zamazują czy jak??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kuleczka 27.10.2006 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mażą mi się w łazience kafle kombinowane ciemny brąz z beżem. A na czym polega to mazanie tych płytek??? Przed oczami się zamazują czy jak??? zaba Ty złośliwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zaba_gonia 27.10.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2006 Mażą mi się w łazience kafle kombinowane ciemny brąz z beżem. A na czym polega to mazanie tych płytek??? Przed oczami się zamazują czy jak??? zaba Ty złośliwcu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berolina 28.10.2006 08:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2006 Mażą mi się w łazience kafle kombinowane ciemny brąz z beżem. A na czym polega to mazanie tych płytek??? Przed oczami się zamazują czy jak??? Oj zaba, lepiej nie zaczynaj ze mną. Zapewniam Cię, że jestem bardziej czepliwa niż Ty. Wiesz takie błędy nawet mistrzowi się zdarzają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts