Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Czy Wy tez to zauwazacie czy tylko ja jestem jakas dziwna?..

katarzyna kulpinska

Recommended Posts

Sa rozne rodzaje usmiechow , np. :D :lol: :) 8) :wink: :p , ale najwazniejsze , zeby nie byly sztuczne i wycwiczone , tak jak u zachodnich sasiadow .

Dokladnie tak jak mowisz. Przypominaja czasem Jokera z Batmana.

Caly czas czekam na pomysly i oprocz "walka na grzywce" :D - ZIMA.

Pozdrawiam.

K.

Kasia ja sie dzis usmialam z kobitki :D

Jechala samochodem, muza na cala pare , ona za kierownica ale tanczyla na calego :D

Na swiatlach rece w gore i fala :D

Spiewala , wyginala sie :D

Heheh fajnie zobaczyc taka radosna osobke z samego rana ( 7 z minutami) :wink:

Usmiechnelam sie do niej , pokazalam ze ok jest a ona zarzucila wlosami :D :wink:

super to bylo :D

Tylko ze kierowcy zamiast uwazac na ruch uliczny to nia sie gapia, a ona nie lepiej, mam nadzieje ze dojechala do celu bez stluczki :wink:

Zdaje sie, ze w latach 70-tych to nie wyszlo - milosniczki Jezycjady na pewno pamietaja ESD (nie mylic z LSD :lol: )

Czyli w Eksperymentalny Sygnal Dobra - jak nie wyszlo, w koncu wyszlo. O ile pamietam upierdliwa sasiadka z dolu dala Gabrysi czekolade za cos tam do ciasta - chyba ze mi sie cos pokrecilo.

Niby tak, ale jednak z braku efektow, akcja zostala zarzucona. W sumie wielka szkoda, bo gdyby sie udala, to jej efekty trwalyby do dzis :D

Ja tez uwazam, ze usmiech moze dzialac cuda, poza tym wyznaje tez zasade, zeby zlo dobrem zwyciezac i nawet, jak ktos mi zrobi przykrosc itp. to ja pozostaje w stosunku do takiej osoby dalej mila. I wiecie, co jest najlepsze? Ze po czasie to dziala :) Szkoda zycia, zeby trwac w zlosci.

Jechala samochodem, muza na cala pare , ona za kierownica ale tanczyla na calego :D

Usmiechnelam sie do niej , pokazalam ze ok jest a ona zarzucila wlosami :D :wink:

Tylko ze kierowcy zamiast uwazac na ruch uliczny to nia sie gapia, a ona nie lepiej, mam nadzieje ze dojechala do celu bez stluczki :wink:

:D :D :D Jak ja lubię takich ludzi :D

Gość M@riusz_Radom

Szczególnie jak Ci wjadą w ZAD bo tak byli zajęci cieszeniem się życiem za kierownicą, że przejechali psa, pieszego i uszkodzili, przykładowo, Twój samochód, bo akurat leciał fajny kawałek i skoncentrowali się na śpiewaniu refrenu zamiast na obserwowaniu drogi ;)

Nie wiem czy taki "obrazek" jest godny naśladowania.

Szczególnie jak Ci wjadą w ZAD bo tak byli zajęci cieszeniem się życiem za kierownicą, że przejechali psa, pieszego i uszkodzili, przykładowo, Twój samochód, bo akurat leciał fajny kawałek i skoncentrowali się na śpiewaniu refrenu zamiast na obserwowaniu drogi ;)

Nie wiem czy taki "obrazek" jest godny naśladowania.

Tez nie wiem, ale spowodowal usmiech na mojej twarzy :D

Mariusz nie boj sie az tak, ona spiewala i tanczyla na swiatlach - w oczekiwaniu na zielone.Mysle ze jadac nie robila fali rekoma :lol:

Gość M@riusz_Radom

A potem zapala się zielone a Pani jest tak rozśpiewana, że ani myśli ruszać ;) I dlatego w Polsce na zielonym świetle przejeźdza 5 samochodów ;P

Kolega miał brzydki zwyczaj trzymania autka na biegu podczas oczekiwania na zielone światło, zdarzyło się tak, że w radiu "puścili" tzw ich, czyli jego i jego żony, kawałek, kolega odruchowo sięgnął do radia aby pogłosić i ..... spadła mu noga ze sprzęgła ;) Niby uszkodzenia duże nie były, ale zniżka w OC poszła się ... skasowała się;)

A potem zapala się zielone a Pani jest tak rozśpiewana, że ani myśli ruszać ;) I dlatego w Polsce na zielonym świetle przejeźdza 5 samochodów ;P

heh ja 1-szy raz widzialam taka pania , wiec watpie ze to dlatego tak malo przejezdza na zielonym.

Z rana to zaspani sa , moze dlatego :lol:

Bynajmniej jak mnie tak rozbawila, to poczulam werwe i juz na pomaranczowym bylam gotowa do startu :wink:

A jak dlubie w nosie, albo szczene oglada na czerwonym to co? tez ani mysli ruszac zajety waznymi zajeciami :wink:

Juz wole jak spiewa 8)

Gość M@riusz_Radom

A jak dlubie w nosie, albo szczene oglada na czerwonym to co? tez ani mysli ruszac zajety waznymi zajeciami :wink:

Juz wole jak spiewa 8)

Kiepsko by się jechało z połową kozy wysuniętej z noska, lepiej pozwolić dokończyć dzieła ;)

Kolega miał brzydki zwyczaj trzymania autka na biegu podczas oczekiwania na zielone światło, zdarzyło się tak, że w radiu "puścili" tzw ich, czyli jego i jego żony, kawałek, kolega odruchowo sięgnął do radia aby pogłosić i ..... spadła mu noga ze sprzęgła ;) Niby uszkodzenia duże nie były, ale zniżka w OC poszła się ... skasowała się;)

Ale co , zgasl mu i stad stracil znike ?

Juz wole jak spiewa 8)

Kiepsko by się jechało z połową kozy wysuniętej z noska, lepiej pozwolić dokończyć dzieła ;)

kurcze , wiesz jeszcze bys musial dac czas aby skulal i wywali , bo co o kierownice wytrze? to jeszcze raczki beda sie slizgac i skreci nie tam gdzie trza :lol: :wink:

fuj, ale temat , daj cos lepiej - znaczy jakis pomysl na usmiech u innych :D

Gość M@riusz_Radom

Ne, samochód mu wyrwał do przodu a jak to na światłach, odległości między samochodami są na tyle niewielkie, że wyrżnął w samochó który stał przed nim :)

Ne, samochód mu wyrwał do przodu a jak to na światłach, odległości między samochodami są na tyle niewielkie, że wyrżnął w samochó który stał przed nim :)

NO!

I dlatego chcialam ten napis u tylca autka przykleic, juz wczesniej pisalam, ale jeszcze raz:

NIE TAK BLISKO!!!

za krotko sie znamy

Mariusz ja dam swoj pasek, bedzie podwojny obaw :D

Sa rozne rodzaje usmiechow , np. :D :lol: :) 8) :wink: :p , ale najwazniejsze , zeby nie byly sztuczne i wycwiczone , tak jak u zachodnich sasiadow .

Dokladnie tak jak mowisz. Przypominaja czasem Jokera z Batmana.

Caly czas czekam na pomysly i oprocz "walka na grzywce" :D - ZIMA.

Pozdrawiam.

K.

O pieknosci swiata, o takich ludziach mi mow!

Bylam przedwczoraj na zaupach w hipermarkecie, stosowalam twardo zasade bycia sympatycznym, usmiechania sie do ludzi, ustepowania rozpedzonym wozkom z furiatami i mimo jednej bardzo niesympatycznej pani (najechala mi wozkiem na brzucho z Kubusiem) - ani przeprszam ani pocaluj mnie w ..... Powiedzialam jej "prosze bardzo" i wiecie co - lepiej sie poczulam. Swierzbilo mnie okrutnie zeby jej dobitnie zrocic uwage, ale poniewaz jestem na etapie cwiczenia rowniez wlasnego charakteru - glownie cierpliwosci - jakos mi sie udalo w miare szybko opanowac. A potem to mi sie jej autentycznie szkoda zrobilo.

W kazdym razie wazna rzecz- im wiecej jestem mila - tym bardziej jestem psyhicznie do przodu - jesli wiecie co mam na mysli.

Aga - piekny numer z babka oraz z "gilami"i jezorami.

Pozdrawiam.

Kasia.