Renata27 27.09.2007 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2007 Dzięki za bardzo szybką odpowiedź.Jesli możesz to zapytaj gdzie można kupić tą taśmę do dylatacji (czy w sklepie z materiałami budowlanymi)? I jeszcze jedno pytanko: czy są jakieś konkretne miejsca, w których trzeba tą taśmę przykleić?Z góry dziękuję i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.09.2007 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2007 Dzięki za bardzo szybką odpowiedź. Jesli możesz to zapytaj gdzie można kupić tą taśmę do dylatacji (czy w sklepie z materiałami budowlanymi)? TAK I jeszcze jedno pytanko: czy są jakieś konkretne miejsca, w których trzeba tą taśmę przykleić? Wiem , że przy ścianach ..ale też robi się dylatacje gdzie obszar wylewek przekracza chyba 10m2...ale nie wiem dokładnie ...jak będą u mnie robić to Ci napiszę jak to było ...gdzieś na forum też coś o tym było... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 29.09.2007 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2007 Renata , dopiero dziś zobaczyłam ten piękny tort czy to Ty takie wspaniałości pieczesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renata27 01.10.2007 06:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 Pieczenie i gotowanie to moje hobby, a moim największym marzeniem (zaraz po wybudowaniu upragnionego domku) jest założenie małej cukierenki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 01.10.2007 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2007 No to super z tą cukiernią świetny pomysł A dokładnie to gdzie sie budujesz gdzie będą te wyśmienite ciasta podawane....może jakis wypad sobotni na ciastko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 02.10.2007 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 witam siedze sobie w pracy i czytam dzienniki budowy,jako że sam buduje w zgierzu mam pytanko pisałas że chcieli cie lekko naciągnąć na cene stali gdzie chciałaś kupic ? bo może mnie tez nacieli pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 02.10.2007 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Października 2007 troszke cię podręcze ,pisałaś o bramie wisniowskiego że słabe wykończenie to co sobie kupiłaś jakiej firmy i gdzie (jesli to nie tajemnica)i jescze masz namiar na tynkarzy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.10.2007 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Witaj piku a gdzie ty sie budujesz jeśli wolno spytać i na jakim etapie jesteś??? chcieli cie lekko naciągnąć na cene stali może nie chcieli tylko tam mieli takie wysokie ceny STAL-MET ul. Barona później kupowałam w CENTRO-ZłOMIE (chyba sie tak nazywają ) na Brukowej (nie mylić z CENTRO-STALem) to co sobie kupiłaś jakiej firmy i gdzie (jesli to nie tajemnica) pewno, że nie tajemnica kupiłam na Brukowej 16 w Aluminium Profilsystem bramę firmy Normstahl ja specjalnie nie przyglądałam sie bramom wiśniowskiego ...oglądałam tylko jedną i w porównaniu z tą wydawała mi sie gorsza to nie znaczy , że zła ja wybrałam taką jaka dla mnie była lepsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piku 03.10.2007 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 [ STAL-MET ul. Barona później kupowałam w CENTRO-ZłOMIE (chyba sie tak nazywają ) na Brukowej no a ja kupowałem na barona czyli jestem w plecy miałem podjechać do centrozłomu ale nie dojechałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 03.10.2007 13:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Ja na początku też byłam w plecy ...nawet nie chce myślec ile za to przy zbrojeniu stropu kupując na Brukowej zaoszczędziłam 1500zł ładna sumka prawda czasami trzeba troszkę sie popytać i poszperać ...opłaca się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiolasz 03.10.2007 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2007 Piękny ten środek domku się robi... Bardzo sie cieszę, że ekipy dopisują i nie kantują. Oby tak dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 05.10.2007 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 No widzisz Olu, musisz mieć zajęcie, bo jak nie masz to sobie jakieś choroby wymyślasz. Ale tak serio to ubieraj się na cebulę, bo nie ma żartów ze zdrowiem. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.10.2007 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 musisz mieć zajęcie naprawdę to działa ......przyszła ekipa, musiałam wstać raniutko, pootwierać dom, załatwić cement, styropian folię ....itp od razu zrobiło mi się lepiej teraz juz jestem zdrowa tylko gorzej bo przez kilka dni będzie przestój wylweki muszą schnąć, od ocieplenia przyjdą w połowie m-c ...co ja będe robić zacznę kopać rowy pod rurę do wodociągu byleby pogoda dopisała a tak naprawdę to będę miała czas na pójście do fryzjera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 05.10.2007 16:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2007 Piękny ten środek domku się robi... Bardzo sie cieszę, że ekipy dopisują i nie kantują. Oby tak dalej oj, robi się coraz piękniej prócz murarzy których troszkę pilnowałam, reszta ekip spisują się na medal oby tak dalej , żeby tylko nie zapeszyć , naprawdę mam szczęście ktoś widocznie czuwa nade mną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ania i Heniu 11.10.2007 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 Kropkq co zadecydowało o tym ,że do czarnego dachu i bardzo ciemnych okien wybraliście białą bramę garażową???Jaki planujecie kolor elewacji??A tak w ogóle to bardzo przytulnie u WasPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 11.10.2007 17:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 No właśnie co z tą białą bramą? To pewnie jakaś folia ochronna Olu czy przypadkiem nie zbliżają Ci się babskie dni? Jakoś nerwowo podchodzisz do bliźnich Zaraz mi się dostanie za "babskie dni" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 11.10.2007 18:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2007 ruda1 napisała : Jakoś nerwowo podchodzisz do bliźnich no widzisz tak mam jak nic się nie dzieje na mojej budowie a tak na prawdę to bardzo kocham ludzi i jestem do nich bardzo przyjaźnie nastawiona do zwierzątek też reszta wyjaśnień na priv A brama owszem biała A kto powiedział, że tylko ciemna by pasowała wszystko jest pod kontrolą więc wyjaśniam ...dach czarny, okna bagienny dąb a brama firmy Normstahl nie miała nawet zbliżonego koloru ..owszem był ciemny brąz (gładki) ale wtedy brama wyglądała jak z marketu blaszana...najlepszym wyjściem było zakupić białą .....lepiej wygląda biała niż zupełnie inny odcień brązu ...a elewacja będzie bardzo jasna , pastelowa wpadająca w seledynowo -żółty podobna jak tutaj ... mam nadzieje , że właściciele sie nie obrażą jak wkleję ich domek http://foto0.m.onet.pl/_m/56cb79001cf66f8ec3ba5c071f2740f8,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/26207f877c05a37597dcd94ff93232fd,5,19,0.jpg Widać, że brama jest biała ...okna zasłonięte żaluzjami ale też ciemne , chyba wszystko wygląda ok. gdyby było brzydko można zapłacić i malują bramę na jaki się chce kolorek nawet ze strukturą drewna ...jakby co to mogę zmienić ale chyba nie będzie potrzeby To też PRZYTULNY ale z dwustanowiskowym garażem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 12.10.2007 07:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 no widzisz tak mam jak nic się nie dzieje na mojej budowie To może do fryzjera idź A brama owszem biała A kto powiedział, że tylko ciemna by pasowała Z reguły stolarkę okienną i drzwiową daje się w tych samych kolorach. Rozumiem, że gospodarze chcą mieć akcencik, a jak chcą to i mają http://foto0.m.onet.pl/_m/56cb79001cf66f8ec3ba5c071f2740f8,5,19,0.jpg http://foto1.m.onet.pl/_m/26207f877c05a37597dcd94ff93232fd,5,19,0.jpg Jaki słodki domuś, wiedziałam, że "przytulny" to jest "to" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 12.10.2007 10:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 To może do fryzjera idź właśnie byłam i zaraz poczułam sie lepiej dzis kupiłam grzybki i tez mam zajęcie bo pewno cały dzień mi zejdzie na gotowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ruda1 12.10.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2007 I jeszcze coś na poprawę humoru. Wszystkiego nie czytałam, ale do łez rozbawił mnie post AniS79 z 19.08.2005 http://forum.muratordom.pl/szczyty-kiczu,t41267-120.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts