mikopiko 06.05.2009 22:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2009 ale po roku widać różnice a trawka wygląda jak z rolki taka gęściutka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 07.05.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 cześc Olu ,ale twój ogródek pieknie wygląda ,jeszcze piękniej w promieniach słoneczka ,trawka równiutka aż miło popatrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 07.05.2009 12:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Cudownie ... Jaki porządek Mam pytanie o te białe kamyczki. Jaka jest ich wielkość? Bo wiem, ze mozna kupic większe lub mniejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 07.05.2009 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2009 Cudownie ... Jaki porządek Mam pytanie o te białe kamyczki. Jaka jest ich wielkość? Bo wiem, ze mozna kupic większe lub mniejsze. Trudno mówić o wymiarach bo to nie są kwadraty tylko takie łupki, pokruszony kamień ale zmierzyłam miarką to przeważnie kawałki mają ok. 2cm x2 cm Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga - Żona Facia 08.05.2009 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Maja 2009 Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
prystelka 11.05.2009 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2009 kropkq ja bym jeszcze chciała wrócic do koloru elewacji. Własnie taka planowaliśmy od dawna i przyszedł czas zakupić tynk. Wiem że kupowałaś z firmy Caparol, niestety dla mnie jest to za wysoka półka. Planujemy kupić tynk silikonowy z firmy Kreisel i mam juz próbnik kolorów. Wiem że pamiętasz nr kolorów ale może chcociaż podpowiesz czy wasza elewacja jest z palety zimnych czy ciepłych zgnitych zieleni bo prawdę mówiąc na każdym zdjęciu trochę inaczej wygląda Nasycenie kolorem jest jak dla mnie w sam raz, więc czy wybrałas najjaśniejszy odcień z koloru? Wygląda jaśniutko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.05.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2009 Witam, cieszę się że znalazłam Twój dziennik, zachwycił mnie ogród, dom też pięknie wykończony. Oj będę podpatrywać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 13.05.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2009 kropkqczy wasza elewacja jest z palety zimnych czy ciepłych zgnitych zieleni - to jest ciepły pastelowy kolor zieleni , właściwie dwa ..... i nic z zgniłych zieleni bo prawdę mówiąc na każdym zdjęciu trochę inaczej wygląda - no, cóż sama jestem nieraz wściekła , że na zdjęciu kolory wyglądają zupełnie inaczej ...a chciałoby się pokazać innym, że "coś" tak pięknie wygląda , ma taki ładniutki kolorek a tu klapa ..... czy wybrałas najjaśniejszy odcień z koloru? - chyba , z tego co pamiętam to nie koniecznie najjaśniejszy ... Wygląda jaśniutko... są jaśniutkie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 15.05.2009 20:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2009 Olu chcialam zrobic dzieciom niespodzianke i kupic im na ich swieto (1 czerwca) taki basen jak jest u Ciebie.Nigdy nie kupowalam przez i neta i mam troche obaw.Mozesz napisac czy Ty swoj basen kupowac na allegro czy w "normalnym" sklepie?Jezeli przez neta to moze pamietasz u kogo?Chcialabym kupic u kogos sprawdzonego zeby po otrzymaniu nie bylo jakiejs niespodzianki Mam jeszcze dylemat odnosnie tego filtru.Czy on jest podlaczony jakos do pradu czy ma swoje zasilanie? Basen na razie stalby w ogrodzie u moich rodzicow (ja dopiero zaczynam budowe) i oni nie maja rozprowadzonych zadnych kabli pod ziemia.Mozesz napisac co potrzebuje do calkowitego "odpalenia"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.05.2009 18:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 "kakusek" Basen dla dzieci to super sprawa i niespodzianka byleby pogoda dopisała tego lata Nasz basen kupiliśmy w markecie, firmy -INTEX , ale tez za tą samą cenę można było kupić w sklepie który specjalizował się w sprzedaży basenów i akcesoria do nich. Filtr był w wyposażeniu jak również przykrycie.... pompa musi być podłączona do prądu ale nie koniecznie musisz ciągnąc kabel , wystarczy przedłużacz ...u nas na tej zasadzie działała. Do kompania się w nim wystarczy złożyć go i napełnić wodą , od czasu do czasu włączyć filtr, wrzucić (w pojemnik) chlor.... i miłej kąpieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kakusek 17.05.2009 18:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 No to sprawa przesadzona -dzieci beda mialy na pewno frajde Oby jak mowisz lato dopisalo. Dobrze ze ten filtr nie musi chodzic non stop .Jestem jakos przeczulona i boje sie "przebic" Wiem ze jest to wszystko pozabezpieczane ale jednak przedluzacz to przedluzacz.... Zostaje mi tylko rozstrzygnac zrodlo zakupu Dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 17.05.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2009 Dobrze ze ten filtr nie musi chodzic non stop .Jestem jakos przeczulona i boje sie "przebic" Dzieki Filtr włączamy tylko jak nikt się nie kąpie , tak jest najbezpieczniej !!!!! zresztą tak pewno trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 18.05.2009 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2009 a powiedz mi jakiej wysokości jest ten basen 122 cm 107 cm czy 91 cm bo mnie się wydaje że te na 76 cm to już za tycie ( a może mam złudzenie ) , achaa a szerokoś to jaka a widzisz jeszcze nie dopadłam twojej drewutni jaka szerokość , długość i wysokość ( i znów fbi odzywa się we mnie ale co tam podkarpacie daleko ). A pewnie pomalowana jest bejcą a kolor hmmm ... kropkq na pewnoo wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zphugawronwp.pl 19.05.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2009 u Was jest przepieknie dom i ogród jak marzenie - miło popatrzeć i powzdychać z zazdrością pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Istana 20.05.2009 11:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Witaj Olu, Domek z marzeń! a ogród !!! po prostu CUDO !!! Pozwól, że Twój dziennik będzie dla mnie inspiracją. Podoba mi się wszystko !!! Począwszy od kominka, mebelków kuchennych po całe otoczenie domu. Pomysł na mini - warzywniak ZNAKOMITY ! Gratuluję ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maren100 20.05.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Maja 2009 Olu ja rowniez mam jeszcze pytanko : jakiej wysokosci macie schody do domu ?? oraz na jaka wysokosc robiliscie fundament tzn. ile warstw bloczkow fundamentowych ?? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 27.05.2009 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Maja 2009 Olu ja rowniez mam jeszcze pytanko : jakiej wysokosci macie schody do domu ?? oraz na jaka wysokosc robiliscie fundament tzn. ile warstw bloczkow fundamentowych ?? pozdrawiam Witaj maren Nie pamiętam ile położyliśmy bloczków , ale na pewno dokładaliśmy jeden więcej , zresztą to zależy od Was , My planowaliśmy niżej, żeby wyjście z tarasu prawie równało się z ziemią a wyszedł jeden stopień i tak jest zdecydowanie lepiej, poza tym gdyby kiedyś robili drogę to pewno podnieśliby poziom drogi i domek byłyby poniżej jej poziomu a tak pewno się z nią zrówna. Schody wylali tak jak pasowało a przy układaniu płyt wyszły jednak dwa stopnie a już się obawialiśmy , że będzie tylko jeden, to wszystko wyszło "w praniu". No cóż nie mogłam wszystkiego przewidzieć z góry bo takich miałam" fachowców" najważniejsze, że w efekcie końcowym dobrze się skończyło i wygląda dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ikson 28.05.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a na moje pytanko nie odpowiedziała kropkq-eczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kropkq 28.05.2009 09:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 a na moje pytanko nie odpowiedziała kropkq-eczka a powiedz mi jakiej wysokości jest ten basen 122 cm 107 cm czy 91 cm bo mnie się wydaje że te na 76 cm to już za tycie ( a może mam złudzenie ) , achaa a szerokoś to jaka a widzisz jeszcze nie dopadłam twojej drewutni jaka szerokość , długość i wysokość ( i znów fbi odzywa się we mnie ale co tam podkarpacie daleko ). A pewnie pomalowana jest bejcą a kolor hmmm ... kropkq na pewnoo wie Sorki Już odpowiadam Basen ma wymiary 5,49 m x 1,22 m Drewutnia wymiary 3m x 2m wys. 2,30 m bez dachu...pomalowana owszem bejcą ale kupione były dwa kolory i zmieszane (jakieś dwa ciemne brązy a pierwszy kolor przy impregnacji to piękny słomkowy ale u nas nie pasował do reszty) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 28.05.2009 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Maja 2009 Domek z marzeń! a ogród !!! po prostu CUDO !!! Pozwól, że Twój dziennik będzie dla mnie inspiracją. Podoba mi się wszystko !!! Począwszy od kominka, mebelków kuchennych po całe otoczenie domu. Pomysł na mini - warzywniak ZNAKOMITY ! Gratuluję ! Dzien dobry. Tak wszystko super, ale ta Oli figurka. No, no, no... do pozazdroszczenia. I ciagle tylko w bikini Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts